- 24 Aralık 2014
- 5.219
- 7.022
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Anneniz iş yaparken onlar oturdular mı?Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil
Annem kadın baktı geldiler işi bıraktı oturdu kayınvalidem rahatsız zaten iş yapamaz beklemiyorum ondan iyi olsun yeter kiAnneniz iş yaparken onlar oturdular mı?
Eşim işte idi telefondan yetiyor sağolsun geldi mi annemler gelin dedin mi oturdunuz muNiye anne babanız geldiğinde eşinizin anne babasını çağırasiniz ki?
Yada başka bir misafir farketmez.
Ayrıca acillik olup eve geliyorsunuz, anneniz ev temizliyor, eşiniz babaanneye kadar çağırıyorsa o halde, kendi birşeyler hazırlasın o zaman. Niye kalkıp yemek yapıyorsunuz?
Kendi yokken yapıyor birdeEşim işte idi telefondan yetiyor sağolsun geldi mi annemler gelin dedin mi oturdunuz mu
Bu konuda eşinizi haksız buldum anneniz sağolsun sizi düşünmüş yardıma gelmiş yaptığı yanlışAnnem kadın baktı geldiler işi bıraktı oturdu kayınvalidem rahatsız zaten iş yapamaz beklemiyorum ondan iyi olsun yeter ki
o öyle görmüş öyle büyümüş onlar hep iç içe normali de o sanıyor yanlış anlaşılıyorum istemiyor oluyorumKendi yokken yapıyor birde
Konusunca anlamıyor mu?
Çok saçma yaptığı şey.
o öyle görmüş öyle büyümüş onlar hep iç içe normali de o sanıyor yanlış anlaşılıyorum istemiyor oluyorum
her misafire çağırmak zorında değilsiniz. eşine düzgünce izah edebilirsin. eşin iş güzarlık yapmış resmen. bizde de ilk evlendiğimde tersi bir durum vardı onlara gelen her misafire çağırıyorlardı. oğlum amcan geldi sizde gelin, dayın geldi, abin geldi... baktım sonu yok. eşim de zaten çok istekli değildi. sınırı çizebildik şükür ki.. siz de sınır çizin. bunun ayıbı yokEşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil
sen yat onların yanında kimse seni ayıplamaz ne olacak diyor kayınpeder odada iken nasıl yatayım allasenKimi zaman çagırdım kiöi zaman başbaşa kaldım çözümsüz bir şey degil çözüm aranması gereken eşiniz şu durumda bile herkesi eve topluyor olması
Dinlenmeniz gerekirken misafir daveti garip geldi
Ona da çağırıyorlar merak etmeyin corona çıkalı rahatım bazen bahane bulup gitmiyordum ama genel olarak çağırılma olayı da varher misafire çağırmak zorında değilsiniz. eşine düzgünce izah edebilirsin. eşin iş güzarlık yapmış resmen. bizde de ilk evlendiğimde tersi bir durum vardı onlara gelen her misafire çağırıyorlardı. oğlum amcan geldi sizde gelin, dayın geldi, abin geldi... baktım sonu yok. eşim de zaten çok istekli değildi. sınırı çizebildik şükür ki.. siz de sınır çizin. bunun ayıbı yok
Öyle dediğinde annemler geldi annemle yalnız kalmak istiyorum deyin olsun bitsin. Benim eşim benzer bi tavır yapsa art niyet ararım.Eşim işte idi telefondan yetiyor sağolsun geldi mi annemler gelin dedin mi oturdunuz mu
sınır çizin usulünce.. eşine izah edersen seni anlar diye düşünüyorum. hamilesin zaten.Ona da çağırıyorlar merak etmeyin corona çıkalı rahatım bazen bahane bulup gitmiyordum ama genel olarak çağırılma olayı da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?