Eşinin ailesine yakın oturanlar her misafirinize onları çağırıyor musunuz ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.219
7.022
398
Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil

Niye anne babanız geldiğinde eşinizin anne babasını çağırasiniz ki?
Yada başka bir misafir farketmez.

Ayrıca acillik olup eve geliyorsunuz, anneniz ev temizliyor, eşiniz babaanneye kadar çağırıyorsa o halde, kendi birşeyler hazırlasın o zaman. Niye kalkıp yemek yapıyorsunuz?

Yeni mi evlisiniz merak ettim :) merak etmeyin zamanla düzeniniz oturdukca siz kndi aileniz geldiginde onlari çagırmadıkça veya baska bi misafirin geldiginde cagirmadikca artik anliycalar onlarda ve gelmiyckler ama esinizle konusun istedigim kisiyi cagiririm yada cagirmam bn ailemle vakit gecirmek istiyorum demelisiniz yolun basindan agirliginizi koyun sonra cok gec olur onlar anlmak istemez sen anlatamazsin falan :)

Çağırmam ben olsam, arada olsa okey ama insanın ailesiyle özel paylaşacak şeyleri oluyor kayınvalide ve kayınpeder yanında rahat konuşulmuyor. Onun ailesinden de benim ailemi her biz geldiğimizde çağırmasını beklemem çünkü onlarında özel olarak aile arasında konusacak seyleri olur diye. Ayrıca hamilesin eziyet etmeye gerek yok bence

Anneniz iş yaparken onlar oturdular mı?

Eşim işte idi telefondan yetiyor sağolsun geldi mi annemler gelin dedin mi oturdunuz mu

Anne babanız da size yakın yaşıyorsa ben de çağırmazdım her seferinde eşimin ailesini. Hastaysanız da kim gelmiş olursa olsun iş yapmayın. Adı üstünde hasta ziyaretine gelmişler zaten. İş beklemez sizden kimse. Yatarken, uzanırken görmek istemiyorlarsa da hasta olur olmaz gelmesinler.

Kimi zaman çagırdım kiöi zaman başbaşa kaldım çözümsüz bir şey degil çözüm aranması gereken eşiniz şu durumda bile herkesi eve topluyor olması
Dinlenmeniz gerekirken misafir daveti garip geldi

o öyle görmüş öyle büyümüş onlar hep iç içe normali de o sanıyor yanlış anlaşılıyorum istemiyor oluyorum

Kendi aileniz yada başka misafiriniz geldiğinde, eşinizin ailesini misafir etmek zorunda değilsiniz
Onlarda başka zaman gelir. Bunun adı istememekse istemiyorsunuz.

Anne babanızla kendi evinizde rahat rahat oturamayacak mısınız?

Eşiniz öyle görmüş olabilir ama sıkıntısını siz çekiyorsunuz neticede.

her misafire çağırmak zorında değilsiniz. eşine düzgünce izah edebilirsin. eşin iş güzarlık yapmış resmen. bizde de ilk evlendiğimde tersi bir durum vardı onlara gelen her misafire çağırıyorlardı. oğlum amcan geldi sizde gelin, dayın geldi, abin geldi... baktım sonu yok. eşim de zaten çok istekli değildi. sınırı çizebildik şükür ki.. siz de sınır çizin. bunun ayıbı yok

Kimi zaman çagırdım kiöi zaman başbaşa kaldım çözümsüz bir şey degil çözüm aranması gereken eşiniz şu durumda bile herkesi eve topluyor olması
Dinlenmeniz gerekirken misafir daveti garip geldi
sen yat onların yanında kimse seni ayıplamaz ne olacak diyor kayınpeder odada iken nasıl yatayım allasen

Ona da çağırıyorlar merak etmeyin corona çıkalı rahatım bazen bahane bulup gitmiyordum ama genel olarak çağırılma olayı da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…