Eşinin ailesine yakın oturanlar her misafirinize onları çağırıyor musunuz ?

bence eşiniz çok düz düşünüyor ve anlayışsız. acaba ev işlerinde ki rolü nedir eşinizin. eğer hiç bişey yapmıyorsa böyle yapamaya devam edecektir.

Ben de kayinvalideme yakın oturuyorum ama evime gelen her misafirde onları da davet etmiyorum. Normali de bu zaten

Sorun yakin olmak degil sorun esiniz ne munasebet ben annemle otururken esim baska misafir cagiracak agzinin payını verememissinizki bunu yapiyor karismaya hakki yok hicbir zaman cagirmadim cagirmamda. Esine neden cagirdin annem bana bakiyordu ben dinleniyorudm hastayim daha kotu oldum senin yuzunden falan filan tepki vermezseniz bu boyle gider.

bence eşiniz çok düz düşünüyor ve anlayışsız. acaba ev işlerinde ki rolü nedir eşinizin. eğer hiç bişey yapmıyorsa böyle yapamaya devam edecektir.
ev süpürmesi vileda bulaşık yerleştirmesi onda elinden geldiği kadar yapıyor hakkını yiyemem ama pazar işi yapıyor sabah 7 gibi gidip akşam 10 da eve geliyor dolayısıyla annemin desteğine ihtiyacım vardı

Sorun yakin olmak degil sorun esiniz ne munasebet ben annemle otururken esim baska misafir cagiracak agzinin payını verememissinizki bunu yapiyor karismaya hakki yok hicbir zaman cagirmadim cagirmamda. Esine neden cagirdin annem bana bakiyordu ben dinleniyorudm hastayim daha kotu oldum senin yuzunden falan filan tepki vermezseniz bu boyle gider.
yanlarında yat kimse ayıplamaz seni diyor nasıl yatayım yani onca insanın içinde sinir oluyorum gerçekten yatsam aa bu da devirdi yattı demezler ama neden o riski alayım sorun eşim zaten daha çok içiçe büyümesi öyle görmesi 26 dan sonra zihniyet değişmiyor sanırım

Ah ah ben de aynı durumdayım, annemler bizden 1.5 saat uzaklıkta her geldiklerinle illa kv ler de gelir ya da gidilir. Annem de ben geldiğimde seninle yalnız olamıyorum diye sitem ederek gelmiyor artık. Ben de bu durumdan sıkılıyorum ama eşim de hep birlikte olmak istiyor. Saçma😒

ev süpürmesi vileda bulaşık yerleştirmesi onda elinden geldiği kadar yapıyor hakkını yiyemem ama pazar işi yapıyor sabah 7 gibi gidip akşam 10 da eve geliyor dolayısıyla annemin desteğine ihtiyacım vardı
kv yardım eder mi peki
adamda bütün gün işte yani bebek doğmadanbu işi bir şekilde çözmeniz lazım :(

Ah ah ben de aynı durumdayım, annemler bizden 1.5 saat uzaklıkta her geldiklerinle illa kv ler de gelir ya da gidilir. Annem de ben geldiğimde seninle yalnız olamıyorum diye sitem ederek gelmiyor artık. Ben de bu durumdan sıkılıyorum ama eşim de hep birlikte olmak istiyor. Saçma😒
Sırf bu yüzden annemle babama rahatla gel diyemiyorum çünkü haşatım çıkıyor o yüzden gelmiyorlar sık sık

kv yardım eder mi peki
adamda bütün gün işte yani bebek doğmadanbu işi bir şekilde çözmeniz lazım :(
O iyi olsa yardım eder ama kendisinin de bazı sıkıntıları var iyi değil torunu olacak olmasının heyecanı dahi yaşamıyor öyle kötü duruöda tam tersi o benden bekliyor iş öyle diyim

Ay altlı üstlüyüm bende ve en sevmedigim sey. Annem tek geldiginde,kv hemen gelir yanımıza. Yada onlara misafir gelir(ortak tanıdığımız) kv bana niye gelmedin senide beklediler der.
Ben cagırmadan gelir benim ki. Hayır belki yanlz oturmak istiyorum annemle. Bn hic gitmem kvye ama o gelir kesin cok lazimmis gibi. Hatta bi gider 1-2 saat sonra bidaha ugrar yanımıza. Sanırım cevreden öyle görüyorlar. Görümcemin kaynanasıda akraba oluyor oda öyle mesela ne zaman gitsek gelirlerdi. küsüyolarmış filan gitmeyince.
Ben son zamanlarda iyice ayagımı cektim. aynı karşılığı bekliyorum ondanda inşallah :KK12:

İlk yıllarda bizdede öyle beklentiler olmuştu.
Sürekli kabile şeklindemi yaşayacağız biz diye kavga çıkarmıştım sabrım taşınca.
O kavganın çıkması gerekiyorsa bırakın çıksın. Ertelemek, aman kötü bilmesinler diye içine atmak bir işe yaramıyor.

Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil 🙄
niye ille onları çağırayım ki bana gelen misafirde ne mantıksızlık ya.bana gelmiş benim misafirim onlara ne.hadi onlar seni düşünmüyolar e sen de kendini düşünmüyosun kusura bakma ne kalkıp hizmet ediyosun o halinle? yat uzan, Allah korusun o çocuğa bişey olsa iki vah vah edip hayatlarına devam edicekler bi de dikkat etmedi vs diye seni suçluycaklar ama senin için yanıcak.

Dolmuşla aramızda 30 - 40 dakika var ama bana gelen ayri ne alaka neden çağırayım ki. Eşim oyle bisey yapsa mahvederim onu. Annem evde temizlik yapicak benim ağrım olcak eşim misafir çağıracak ha. Bana sormadan çağırmaz, eşinizin yaptığı cok ayıp. Misafiriniz varken eş ailesini çağırmak zorunda değilsiniz

Korona surecinde misafir cagirmiyorum, ama onceden birbirini taniyan kisileri bir arada cagirirdim. Misal teyzem bana gelecekse annemi cagiririm. Esimin amcasi gelecekse teyzesini de cagiririm. Nasilsa birbirleriyle alakali kisiler. Ama tabi mecburiyet degil bu gonlunuzden geceni yaparsiniz

yanlarında yat kimse ayıplamaz seni diyor nasıl yatayım yani onca insanın içinde sinir oluyorum gerçekten yatsam aa bu da devirdi yattı demezler ama neden o riski alayım sorun eşim zaten daha çok içiçe büyümesi öyle görmesi 26 dan sonra zihniyet değişmiyor sanırım
Ya 26 nedir daha cocuk yanlis anlama ama erkek her yasta degisir sen kafasini islemeyi bil yeter:) sorun dinlenmek degil neden sana gelen misafiri onlarla agirlayasinki mecburmusun ailemle tek kalmak istiyorum de. Baskasini istemiyorum diye diret buladar yumusak basli olma sende

Eşiniz de ne tuhaf ya. Bu durumu onunla konuşun. Sizin aileniz her geldiğinde niye onun ailesi de gelsin. Belki bir şey konuşacaksıniz , belki sadece annenizi babanizi özlediniz. Ne sinir bozucu bir şey eşinizin yaptığı. Konuşun yani başka çare yok

Sırf bu yüzden annemle babama rahatla gel diyemiyorum çünkü haşatım çıkıyor o yüzden gelmiyorlar sık sık
Onlar da içerliyodur belki ama size yansıtmıyodur. Bilmiyorum biraz da karşı tarafın mı düşünceli olması gerekir bilmem

Back
X