Eşinin ailesine yakın oturanlar her misafirinize onları çağırıyor musunuz ?

Sırf bu yüzden annemle babama rahatla gel diyemiyorum çünkü haşatım çıkıyor o yüzden gelmiyorlar sık sık

adamın amacı da bu zaten. tepki göstermen lazım.

bazı gerizekalı adamlar da bunu skor tablosuna çeviriyor. onun anası 1 geldi, benimki de 1 gelecek diye. bu da olabilir.

merhametsiz yaratıklar. bi de kendi de yok ortada, telefondan yetişiyor. içine dert oluyor tabii kadının anası gelecek azıcık yardım edecek.

O iyi olsa yardım eder ama kendisinin de bazı sıkıntıları var iyi değil torunu olacak olmasının heyecanı dahi yaşamıyor öyle kötü duruöda tam tersi o benden bekliyor iş öyle diyim

sözde hasta masta ama üşenmeyip her defasında atlayıp geliyormuş sana. sen çok da iyi görme kaynananı. aklı başında olsa "ana kız vakit geçirsinler, benim ne işim varmış" derdi.

Ah ah ben de aynı durumdayım, annemler bizden 1.5 saat uzaklıkta her geldiklerinle illa kv ler de gelir ya da gidilir. Annem de ben geldiğimde seninle yalnız olamıyorum diye sitem ederek gelmiyor artık. Ben de bu durumdan sıkılıyorum ama eşim de hep birlikte olmak istiyor. Saçma😒
Annem bu sebeple gelse ben bir şekilde kayinvalideyi çağırmama yolları arardım. Esinizin yetişme tarzından daha mı önemsiz annenizle görüşmemek?

Bir iki kere olur ama her seferinde sıkıcı olur. Annemle yanlız kalmakta isterim. Eşinize anlatın bu durumu. Çocuk olunca herkes daha sık gekmek isteyecektur.

Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil 🙄
Yapmaya mecbur değilsiniz. Mecbur yaptım diye bir şey yok. Kötüyseniz yatacaksınız

iki tarafla da ayrı ayrı vakit geçirmekten daha memnun olacağınızı eşinize net şekilde söyleyin. bayramda seyranda toplanılır ama her seferinde de olmaz. dengede tutmaya çalışıyor galiba sizin aileniz çok geldi benimkiler az geldi hesabı yapıyor olabilir ama çok saçma.

Esinizin size böyle bir baskı yapmaya hakkı yok. Her dk herkesi evinize çağırmak zorunda degilsiniz. Hamile halde hasta halde kalkıp hizmet etmek te sizin hatanız. Herşey ölçülü ve usulünde olmalı. Çok sevdiğim birini bile sürekli evimde görmek istemem ben. Mesafe iyidir. Eşinizle bu konuyu konuşmanız gerek ama muhtemelen anlamayacaktir.

Annem bu sebeple gelse ben bir şekilde kayinvalideyi çağırmama yolları arardım. Esinizin yetişme tarzından daha mı önemsiz annenizle görüşmemek?
Tabiki de değil sık sık ben gidiyorum zaten. Anneme zaten diyorum sen gel ben kimseyi çağırmak zorunda değilim diye. Ama işte herkesi kontrol edemiyoruz 🤷🏽‍♀️

Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil 🙄
Ne alaka neden çağırayım böyle bir durum olmadı olamaz.

Altlı üstlüyüm ben çağırmadan eşim çağırmaz ya da çağırdın mı demez istersen annemi de çağır sen bilirsin diye söyler ben istersem çağırmış olurum zaten ona söylemeden.

Birde öyle her misafir geldiğin de inmem ben zaten misafirler hep aynı kişiler hiç bitmezdi şu an 4 aydır yok yoksa kv evi her gün misafir.

8. Sene olacak neredeyse 2 de çocuğum var kendi yorgunluğum şu an yetiyor onun için kimse bulaşmıyor pek🤭

Yakin oturuyordum tasindim allahima sukurler olsun

Back
X