- 4 Temmuz 2019
- 1.455
- 987
- 63
- 31
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Eşiniz düşüncesiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf bu yüzden annemle babama rahatla gel diyemiyorum çünkü haşatım çıkıyor o yüzden gelmiyorlar sık sık
O iyi olsa yardım eder ama kendisinin de bazı sıkıntıları var iyi değil torunu olacak olmasının heyecanı dahi yaşamıyor öyle kötü duruöda tam tersi o benden bekliyor iş öyle diyim
Annem bu sebeple gelse ben bir şekilde kayinvalideyi çağırmama yolları arardım. Esinizin yetişme tarzından daha mı önemsiz annenizle görüşmemek?Ah ah ben de aynı durumdayım, annemler bizden 1.5 saat uzaklıkta her geldiklerinle illa kv ler de gelir ya da gidilir. Annem de ben geldiğimde seninle yalnız olamıyorum diye sitem ederek gelmiyor artık. Ben de bu durumdan sıkılıyorum ama eşim de hep birlikte olmak istiyor. Saçma![]()
Yapmaya mecbur değilsiniz. Mecbur yaptım diye bir şey yok. Kötüyseniz yatacaksınızEşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil![]()
Tabiki de değil sık sık ben gidiyorum zaten. Anneme zaten diyorum sen gel ben kimseyi çağırmak zorunda değilim diye. Ama işte herkesi kontrol edemiyoruzAnnem bu sebeple gelse ben bir şekilde kayinvalideyi çağırmama yolları arardım. Esinizin yetişme tarzından daha mı önemsiz annenizle görüşmemek?
Ne alaka neden çağırayım böyle bir durum olmadı olamaz.Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil![]()
Cagirmayacagim diyin eşinize ne der ki?Eşim işte idi telefondan yetiyor sağolsun geldi mi annemler gelin dedin mi oturdunuz mu![]()
Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama çözülüyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da çağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kaç kere çağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı göremedim ama onlar olmasa annemle güle oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit geçirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep içiçe olduğu için benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de çağır diye darladığı çok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep içiçe olmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum.Dün rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kötü oldum acillik oldum normalleşme süreci de başladı nasılsa diye içleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kötü oldum bazen yakın olmak hiç güzel bir şey değil![]()
İyi niyet mi bu şimdi yoksa salağa mi yatıyor? Ailenizle baş başa zaman geçirmenize engel oluyor. İnşallah salakligindan yapıyordur içten pazarlıklı değildirEşim işte idi telefondan yetiyor sağolsun geldi mi annemler gelin dedin mi oturdunuz mu![]()