Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

GUNAYDIN GUZEL KARDEŞLERIM, MORSEVDAM SINAVI BEKLIYORSUN , BEN YAZ BEKLIYORUM. YANI BI SENEM VAR İNŞALLAH ÇIKACEM. . ALLAH HEPIMIZE YARDIMCI OLSUN
Cok sevindim canim senin adina ohh cok şükür 1 sene cabuk gecer ahir zaman göz acip kapayana kadar geçiyor Allahim bu süre içinde sana sabir selamet versin insaAllah

selamlar. eşim 29 yaşında. sürekli annesine "kızım" diyor. kayın validem onu beni öperken görünce "gel beni de öp" diye diyor ve eşim gidiyor ve onu öpüyorben kızıyorum, bana göre davranışı normal değil, ama eşim anlamıyor. tavsiye arıyorum...

kardeşim.allah sana sabır versın ve kaynanan akıl versın. erkekler zaten bu konular ile ilgili hiiiiiiiiç anlamıyolar. her şey normal onlara gelıyor. ve kafaları takmıyolar hiç bi şey. biz geceler ağlarken yatakta onlar mişil mişil uyular. daha de sağlıklı uyanıyolar. ama biz ağlamaktan ve uyukusuzlukten sınırlı ve hasta kalkıyoruz. butun gunumuz karmakarışık geçıyor ama onlar çok rahat.

arkadaşlar b sorum var. turkıyede gelın takılar kım alıyor?? gelin mı kaynana mı?? lutfen cevaplayın. kafam karışık

evet: altın , para, hedıyeler duğunde verelen hediyeler ve takılar
Normalde gelin ve damat alır canım para düğünün borcu varsa onun için kullanılabilir ama yoksa gelin alır takılar kaliyo zaten,hediyeler ev için oluyo :)

Normalde gelin ve damat alır canım para düğünün borcu varsa onun için kullanılabilir ama yoksa gelin alır takılar kaliyo zaten,hediyeler ev için oluyo :)
ben bunlardan biri hiç almadım ne görmedım. kaynana aldı hepsı sormadan etmeden. aldı ben yabancı gelınım. belkı ondan yaptı.bı de utanmadan herkese dıyor ben bu düğun ben yaptım. çok sınırlıyım. aklıma geldi zaman uyamıyorum.

Hmm anladım canım dediğin gibi yabancı olduğun için olabilir,diyelimki para falan masrafa harcandı ama altınların falan sende olması gerekiyo ev falan alınırken yatırım yapılır,ev eşyaları zaten kız tarafından gelir onları evin ayrı değilse bile durur evin ayrılınca kullanirsin

Nerelisin bu arada
benı tek bi şey sınır edıyor o da: duğunun ben yaptım . dıyor herkesın onunde her yerde ben sınırlenıyorum ıçıme atıyorum. madam her şey benden aldıysa o zamn hiç bı harcama olmadı onun tarafından, benım param ıle altınlarım ıle burcu ödedı. belkı fazlası de cebınde kaldı. böyle bi şey olmaz. ınsan ister ya sorar: çok masrafım oldu ben bu para ıle duğun burcu ödicem, deeydı seve seve verırdım. ama bu kadar olmaz. millet içinde susuyorum. artık susmıcem. ben de millet içinde söylerım. takılarım ıle duğun burcu ödedın benı sormadan etmeden, deım.
ben faslıyım

Hmm yeri gelince söylersin, eşinede sorabilirsin herkes takiyo ben hevesimi alamadım hiç takamadım falan diye, eşine tatlı dille söylersen anlar belki kvdelerin pek anlayacağını sanmıyorum ben bence yinede herkesin içinde söyleme eşine söyler böyle yaptı milletin içinde diye eşine senin aran bozulur yinede bilmiyorum canım ya Allah yardımcın olsun

eşim böyle şeyler kafası akmaz, hiç bi şey daha doğrusu. söyledım, bana doş ver dedi, annem para çok sevıyor hava atmayı çok sevıyor dedı. ama yeni içimde kaldı

eşim böyle şeyler kafası akmaz, hiç bi şey daha doğrusu. söyledım, bana doş ver dedi, annem para çok sevıyor hava atmayı çok sevıyor dedı. ama yeni içimde kaldı
Hmm sen huylarini biliyorsun canım ona göre,lafın yeri gelince söylersin inşaallah istediğin gibi olur

Hmm sen huylarini biliyorsun canım ona göre,lafın yeri gelince söylersin inşaallah istediğin gibi olur
artık bundan sonra bı tek bı şey duşunuyorum o da ; kendı evime çıkmak. ne aldıysa aldı ne yaptıyse yaptı. sadece şu kelımeyı benı rahatsız edıyor. kımse kımyee muhtac bırakma allahım.

Amin canım inşallah kendi evini alır çıkarsın ,bende aynı şekilde kendi evime çıkarım inşallah :)

Ben ayni evde degilim cok sukur. Ama gordukce diyorum ben ayni evde yapamazdim diye. Herkesin rahati kendine, belki ben o gun tembellik etmek isticem. Hicbisey yapmicam ama k.valide ile asla mumkun degil
Evlerimix ayri evinin ust katinda insaat varmis.ben de yeni uyanmistim.aradi evde misjn geliyorum sana...iyi dedim gel.5 dk sonra karsimda.neyse kahvalti falan..mutfaga girdi burasi niye boyle orasi niye soyle.buzlukta birssy alcakti niye boyle dolabin icinde birseyler yapiyor...bla blaaaa.aksam a kadar oturdu...ben ayakta tabi.gidecek buzdolabi ile ilgilj birsey soyledi...salter atti atacak ben de.birsey olmaz dedim...gitti .bu sefer sinirlenmedim
Cunku degistiremiyorsun.baktim ben rahatim dedi dedi gitti.
Ayni ev cok zor ...allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…