idare eder canım umudum kalmadi ayrilacsgimiza dair hevesimi kaybettim cekemiyorum artik davranislarini kv gorumce kaynim yeter diye bagricam artık senden naberKızlaaar neler yapıyorsunuz kimsenin sesi çıkmıyor
Napalım canım dert stres devam işte bir de kaynım evleniyor bi anda kız kaçırdı 1 ayda düğün hazırlığı dolu solu stres yaniKızlaaar neler yapıyorsunuz kimsenin sesi çıkmıyor
elti daha zordur seninle rekabet icine giriyordur oda gelin ya Allah sabir versin hepimize canımBizde de aynı valla görümcem iyide bende eltiden yana dertliyim maalesef
önce kv simdidede kayninmi bir anda hepsi giditor yani ne güzel canım olsun stresi geçer kurtuldaNapalım canım dert stres devam işte bir de kaynım evleniyor bi anda kız kaçırdı 1 ayda düğün hazırlığı dolu solu stres yani
Aynen takmamaya çalışıyoruz ancakelti daha zordur seninle rekabet icine giriyordur oda gelin ya Allah sabir versin hepimize canım
önce kv simdidede kayninmi bir anda hepsi giditor yani ne güzel canım olsun stresi geçer kurtulda
Sende durumlar nasil canımaynan oyle arkadaşlar. biraz takmamaya çalışıyoruz, yoksa kaynana dertı bitmıyor
DURUMLAR AYNA. AMA KAFAMA KOYDUM ÇIKACAM BANA DUA EDİN. BABAMA SOYLEDIM. SİZ GIDERSENIZ BEN DE GIDERIM DEMİŞ. KAYNANA CİN GİBİ TEK BAŞINA KALACAK HHHHSende durumlar nasil canım
insaAllah nasip olsun canim benim kpde bikmis belliki kvdeden sizle gelmek istiyorDURUMLAR AYNA. AMA KAFAMA KOYDUM ÇIKACAM BANA DUA EDİN. BABAMA SOYLEDIM. SİZ GIDERSENIZ BEN DE GIDERIM DEMİŞ. KAYNANA CİN GİBİ TEK BAŞINA KALACAK HHHHBANA DUA EDIN
İyiyiz canım bebişimiz olunca onlarla bile dertleşiriz biz,seni çok iyi anlıyorum bazen banada öyle oluyor herkesi tersleyesim geliyor,benim eşimde geç geliyor çıkamiyoruzda hiç ,şanslısın yine ,en kısa zamanda bebeğim olur inşaallah en azından onunla ilgilenirimNasılsınız canlar durumlar nasıl sizlerde ben son zamanlar adet donemindenmidir nedir asiri sinirli tahammulsuz oldum cekemiyorum kismeyi herseyleri batiyor her hareketleri kimseyi görmek istemiyorum bu evde esim disinda cikip cikip geziyoruz evden uzaklasmak icin
insaAllah canim benim tez vakitte nasip etsin Rabbimİyiyiz canım bebişimiz olunca onlarla bile dertleşiriz biz,seni çok iyi anlıyorum bazen banada öyle oluyor herkesi tersleyesim geliyor,benim eşimde geç geliyor çıkamiyoruzda hiç ,şanslısın yine ,en kısa zamanda bebeğim olur inşaallah en azından onunla ilgilenirim
Canım benim seninde bayramin mubarek olsun cümle müslüman aleminin insaAllahKızlar yarın kurban bayramı,şimdiden Kutlarım,kurban bayramınız mübarek olsun
Anlatmak istermsin canım ne olduğunu ve bu hep böyledir aslında malesef kiHerkesin kendi cani kani daha degerlidir degil mi?
Goz var nizam var . Gorunen koy klavuz istemez ama. Bazi insanlar sadece kendi inandiklarini sevdiklerinin yaptiklarini dogru buluyor ve yine suclu biz oluyoruz.
O yapar sen yapamazsin ...
Canim cok aciyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?