Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Kızlaaar neler yapıyorsunuz kimsenin sesi çıkmıyor
idare eder canım umudum kalmadi ayrilacsgimiza dair hevesimi kaybettim cekemiyorum artik davranislarini kv gorumce kaynim yeter diye bagricam artık senden naber

Bizde de aynı valla görümcem iyide bende eltiden yana dertliyim maalesef
elti daha zordur seninle rekabet icine giriyordur oda gelin ya Allah sabir versin hepimize canım

Napalım canım dert stres devam işte bir de kaynım evleniyor bi anda kız kaçırdı 1 ayda düğün hazırlığı dolu solu stres yani
önce kv simdidede kayninmi bir anda hepsi giditor yani ne güzel canım olsun stresi geçer kurtulda

DURUMLAR AYNA. AMA KAFAMA KOYDUM ÇIKACAM BANA DUA EDİN. BABAMA SOYLEDIM. SİZ GIDERSENIZ BEN DE GIDERIM DEMİŞ. KAYNANA CİN GİBİ TEK BAŞINA KALACAK HHHHBANA DUA EDIN
insaAllah nasip olsun canim benim kpde bikmis belliki kvdeden sizle gelmek istiyor

Nasılsınız canlar durumlar nasıl sizlerde ben son zamanlar adet donemindenmidir nedir asiri sinirli tahammulsuz oldum cekemiyorum kismeyi herseyleri batiyor her hareketleri kimseyi görmek istemiyorum bu evde esim disinda cikip cikip geziyoruz evden uzaklasmak icin

İyiyiz canım bebişimiz olunca onlarla bile dertleşiriz biz,seni çok iyi anlıyorum bazen banada öyle oluyor herkesi tersleyesim geliyor,benim eşimde geç geliyor çıkamiyoruzda hiç ,şanslısın yine ,en kısa zamanda bebeğim olur inşaallah en azından onunla ilgilenirim

insaAllah canim benim tez vakitte nasip etsin Rabbim

Bayraminiz mübarek olsun canlar nice bayramlae görmek nasip olsun sağlıkla seneye bayramlarda kendi yuvamizda olalim insaAllah huzur sağlık bereket dolu

Herkesin kendi cani kani daha degerlidir degil mi?
Goz var nizam var . Gorunen koy klavuz istemez ama. Bazi insanlar sadece kendi inandiklarini sevdiklerinin yaptiklarini dogru buluyor ve yine suclu biz oluyoruz.
O yapar sen yapamazsin ...
Canim cok aciyorrr

Anlatmak istermsin canım ne olduğunu ve bu hep böyledir aslında malesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…