Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Mutlaka vardır gelinlerin böylesini bende gördüm.
Ama ben kendimi aştım olgunlukta bu konuda.
Kv ve görümceler bütün gelinlerle küs konuşmuyor.
Bir tek ben gidiyorum evlerine ayda bir de olsa.
Bu durumda kimseyle anlaşamayan taraf belli zaten.

Arkadaşlar hemen dahil olmak istedim ben esimin ailesinin en son düğünde öylece oturduğunu gördüm 5senedir gorusmuyorum eşimde görüşmüyor bizim ne dugunumuzu yaptı nede evimizi kurdu reziljn önde gideni eşya almaya giderken beni dövmeye kalktı eşimde anne napiyorsun dedi koluna 20 tane bilezik takmış yeni.oğluna da akşam paramız yok oğlum diyordu eşim ne olduklarını anladı gorjmcem kıskandığını hep beni annesini doldurdu aslında çok şeyler yaşandı ama sığmaz arada ıst gelip hir cikartiyorlar esimjn iş yerinde gidiyorlar evimize gelmediler iki tanede torunlari oldu bende kendi annemjn adinj koydum kizima omur boyu istemiyorum onu eşime karışmam kötü ama anne.ama akrabalarının hep geliyor bana gorusmuyorlar kaynanamla biz çok mutluyuz ama .Bide hep buyu yaapiyormuş esjm hoca açıyoruz kuran i okuyoruz hicde tesir etmiyo

6 aylık evliyim. Kp ile Kv ayrılar.. Kp ile görüşüyoruz aramızda çok iyi ancak Kv ile maalesef kına gününden beri aramız bozuk. O kadar çok olaylar yaşadım ki haklı olsam bile kaç kere özür diledim yanına gittim. Her arayışım saniye konuşmalarla kapandı. Baktım zorluyorum karşı taraftan ışık yok bende bıraktım. Bayram seyran bişi olmadıkça aramıyorum oda aramıyor zaten :) Eşim de arama diyor... Geçen ameliyat oldu aradım geçmiş olsun diye karşımda çok sevecen sıcak kanlı bir kadın vardı. Anlayamadım. Bi öyle bi böyle nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Beynimi yakıyor kv :)

Bence bu konulara fazla takılmayın uzak olmanız her daim iyi. Siz melek olsanız kv , kp peygamber olsa yine de bir sorun cıkıyor. Kusurunuzu buluyorlar kendi açımdan söylüyorum bu devirde kimseye yaranılmıyor...

Allah bagislasin. Evet cok tatli oluyorlar konusmaya calistiklarinda. Bosver canim nek kadar uzak o kadar iyi.

bizde altüst oturuyoruz görüşmüyorum soğuttular beni kendilerinden çok uğraştılar evlendiğimizden beri ..
eşimde benim yanımda çok şükür yoksa çoktan gitmiştim sabredemezdim bukadar

Bende alt ust oturuyorum bende girusmuyorum,sen nasil basediyosun cnm?

Aslinda oglunun cocugu daha cok sevilmezmi,soyu yurusun diye ,kizlari evlenip gidiyor oglan yaninda neticede.

Bende kvden nefret ediyorum.Lohusa halimle esimi doldurdu kavga ettik çok kötü şekilde.Sayamayacag bir yığın şey..6 aylık hamileyim.esimle telde konuşuyor.artık ne dediyse esim ne diyonsen bosanayimmi karından diye bağırdi...

Evden on dk uzak kalayim yatak odama girip bütün özel esylarimi karıştırıyor artık o eve felsefe odami kitliyorum bozuluyo

Var tabiki. Ve daha cok deger görüyor bir dedigi iki edilmiyor. Sirf oglum kizin anasina babasina yakinlasmasin, bizden uzaklasmaskn diye, gelin ne halt etse susan kv ile kp taniyorum. Peki buna ne demeli? Gerci hos ne derseniz deyin sonunda 'sanane kiskandinmi' oluyo.

Bende böylelerini çok gördüm. Bir örnekte benim görümcem. Konuşmadığım görümcem. Görümcem eşinin ailesiyle konuşmuyor görüşmüyor. Bayramlarda bile gitmiyor adamcağız gene her bayram burda eşinin ailesini görüyor. Ben olsam ne olursa olsun bayramda benim ailemi görmeye gitmeyen insanın ailesine asla gitmem. Tamam karşı tarafta pek iyi insanlar değiller ama görümcem o kadar pislik biri ki yazık diyorum o kv kpre. Birde görümcemin kv rahatsızmış buna gelmek istemişler kabul etmemiş tamam haklı sebepleri vardır olabilir diyorum kendi annesi yani benim kv kızına hayır bakmıcaksın kızları baksın gitsin başkası baksın sen hasta bakmak için mi evlendin felan diyor ama iş bana gelince kv kp bizim eve taşınmak istiyor. Neymiş doğalgazlıymış onların ev sobalıymış.

Çok anlayışsız insanlar var canım ya. Eşini gerçekten seven bunu yapamaz bence ya. Köle yapmak için evlnemediyse onun üzülmesine dayanamaz. Kötülük yapanın hakettiğini bulması dileğiyle canım...

sorma canım tamda buydu kastettiğim benim. Evet daha çok değer görüyorlar ama içinde bir gram vicdan olmayan insana ne desen boş. Rabbime havale etmeli öyle gelinleri..

sorma canım tamda buydu kastettiğim benim. Evet daha çok değer görüyorlar ama içinde bir gram vicdan olmayan insana ne desen boş. Rabbime havale etmeli öyle gelinleri..
Aynen öyle..benim bahsettigim benim eltim mesela. Benim Kv ile ciddi bir sorunum olmadi hic. Ama sirf bu eltimle yapmacik cikarci davranislari beni onlardan sogutuyor. Ha Kv sütten cikmis ak kasik degil, hakkedigi cok seyler var. Eltimle az girmediler birbirlerine, 18 yasinda gelin almislar kiz olgunlasmis suan 23 yasinda, gözünün acildigini kabul etmiyorlar biri dolduruyo akil veriyo oluyor. Onlar onu öyle gördükten sonra tabiki herbiseyi yapar, buna firsati veren yine kv ve kp. O kadar kavga ettikleri gelinleri ve benim icin cikip 'ikinizde esitsiniz, ona napiliyosa sanada o yapiliyo' diyip, eltime dogum hediyesi alip bana alinmiyor mesela. Alinganlik yapmadim. Benim kimseden bir beklentim yok esimden bile, ama bu kandirmacalarada firsat vermem. Uzak duruyorum. Haftada bir esimle gidip 1-2 saat oturuyorum sohbet etmeden geri geliyorum o kadar. O da hic sormuyor sen niye benle sohbet etmiyorsun diye. Herkez memnun halinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…