Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Ben küs değilim ayda bir görüşürüm.
Aramızda benim sayemde hiç bir tartışma dahi olmadı.
Neden benim sayemde, yaptıklarına sustum görmezden geldim yeri geldi acısını eşimden çıkarttım yeri geldi kendimi üzdüm değmez insanlar için..
Anladım ki kv ve görümce de kıskançlık kibir cahillik varsa gelin melek dahi olsa yaranamaz.
Sevgi saygı samimiyet hepsi rol olarak yapılır neden oğlana iyi gözükmek için.
Gerçekte siz hep dış kapının mandalı olarak kalırsınız.
Eşim farkında ama kimseye kıyamıyor çok yumuşak bana da onlara da.
Az görüşüyoruz sıkıntı olmuyor eşim asla zorlamaz zaten.
İşte böyle artık takmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla tabi....

yorumları okudum genelde herkes kayınvalideyi kayınbabayı suçlu çıkarmış peki gelinler??? Yok mu hiç sırf eşi kendi ailesine yakın olsun diye kendi tarafına çekip kayınvalideyi kayınbabayı evlatlarından uzaklaştıran??? Ben böyle tipleri çok gördümde ondan soruyorum...

Simdi nasilsiniz? Bebeginiz buyudu mu, ne kadar oldu?

51 günlük. Agulara başlasa da olanları unutsam :)
Ben görüşmeyi pek düşünüyorum işte ararsa açarım ben Aramam. Gidersek max 3gün kalırız. Zamanında çok hizmet ettim kıymet bilinmedi bundan sonra böyle

Daha ne olacakmış 3250 doğurdum bende canımdan can gitti ölüyorum sandım. Çok kolaysa kendi doğursaydı oğlunu tövbe est

Daha ne olacakmış 3250 doğurdum bende canımdan can gitti ölüyorum sandım. Çok kolaysa kendi doğursaydı oğlunu tövbe est
sürekli düşük yapacakmışım gibi laflar etmişlerdi aman zayıfsın çocuğun düşer zaten bıdı bıdı of ne gereksiz konuşmalarmış insanı strese sokmaktan başka işe yaramıyorlar

Görümcem. İzmirde evli. Her hafta annesi gider haftasonu kalır. Kvsi geleceği zaman hep bi bahane hasta numaraları.
Kv der zaten oğlum da bana damadım da. Kızım artık değil kimselere yedirmem der. Ama bize köle gibi davranır. 4aylık hamileyim 17 saalik yoldan gelmişim. Bana dediği; yemek yapılacak kalk istersen gelin, akşam oldu. Bizde hamile olduk hiç yorulma nedir bilmezdik. Seninki kız galiba vs

sürekli düşük yapacakmışım gibi laflar etmişlerdi aman zayıfsın çocuğun düşer zaten bıdı bıdı of ne gereksiz konuşmalarmış insanı strese sokmaktan başka işe yaramıyorlar

Erken dogum riski bende yaşadım. Hiç karıştırma seni çok iyi anlıyorum : D 9ayhergün doğuruyodum onlara göre çocuk ölürse Allahın takdiri. Ay aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum

Erken dogum riski bende yaşadım. Hiç karıştırma seni çok iyi anlıyorum : D 9ayhergün doğuruyodum onlara göre çocuk ölürse Allahın takdiri. Ay aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum

zayıflığa o kadar takmışlarki ne ilgisi varsa artık cahillik işte allah akıl versin bunlara

onun götünde mikrop vardır manyak herif

Ben de görüşmemeye karar verdim.Neden mi?Maalesef aşırı derecede kirliler.Evlerinde sabun dahi yok.Yüzlerce kilometre yol gideriz sabunumuza,çarsafımıza kadar gotururuz hediyeler de çabası.Ama bir yemek bile olmaz hazirlamazlar.Ama kendileri geldiğinde elimden geleni yaparım.Sonuç 7 yılın sonunda görüşmemeye karar verdim.Her defasında eşimle birbirimizi uzmektense en iyisi gitmemek.

valla önce büyük olarak onlar insan olacaklar ailelerine girmiş bir insanı sarıp sarmalayacaklar sevip sayacaklar ondan sonra eger gelin yapmıyorsa o onun terbiyesizliğidir,

ne siz sorun ne ben söyleyim

valla önce büyük olarak onlar insan olacaklar ailelerine girmiş bir insanı sarıp sarmalayacaklar sevip sayacaklar ondan sonra eger gelin yapmıyorsa o onun terbiyesizliğidir,

ne siz sorun ne ben söyleyim
peki herşeyi yapıpta sırf maddi durumları yok diye yada kayınvalidesi toplum içinde kendini ifade ederken sıkılıyor diye davrananlara ne demeli. Bence her iki taraftanda kaynaklanıyor. Ben ilk önce büyüğe bakarım onun davranışı nasıl ondan sonra geline bakarım ve gelinin notunu veririm canım. Bana göre en büyük vicdansızlık eşinin ailesine sırt çevirip kendi ailene eşini çekmeye çalışmak.

Benim esim ailemle goruduyor,hatta hadi sizinkilere gidelim diye kendi teklif eder bazen Allah var bans cok iyi davraniyolar der her zaman.
Benim merak ettiğim de eşiyle Gorusmeyen bayanların eşi acaba o bayanların ailesi ile gorusuyor mu?
çok sık olmamakla birlikte evet görüşür ama ben istediğim zaman giderim hatta bu aralar nerdeyse hergün ordayım ama eşim bişey demiyor çünkü sorunun annesinden kaynaklandığını o da biliyor sonuçta ben herşeye rağmen 8 yıl sırf eşimin hatırına kv me katlandım

ben sana söyle soyleyim canım
benim eşim annesinin söylediği sözleri arkamdan konuştuklarını duydugu için kendi annesiyle benim annemi kıyaslıyamıyor bile bana kendi oğlu gibi agırlıyor söylenecek kelime yok senin annen tarifsiz bizimkide böyle işte ne yapalım bu yastan sonra laf anlamıyor geri kafalı bildigini okuyor diyor

bu lafları diğer kızı ve diğer oğluda aynı seyleri söylüyor cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur yani anlayacagınız

inan ki okuyunca ağladım çekmeyen bilemez yaşadıklarım geldi aklıma ben de her gelin arabası gördüğümde üzülürüm ne hayaller kuruyoruz ve neler yaşıyoruz

ya canım neler neler eşimin halasıyla çok iyiyiz beni çok sever bende onuseverim ona diyomuş ki her gün arıyorum açmıyo acembuselik oğlumda açmıyo dönmüyolar bana diyomuş iftiranın günahından da korkmuyo kadın tamamen bağları koparamam ama bi yabancıdan farkları yok benim içiin

Az önce kendi olayımı anlattım ve bende başıma gelene kadar amaaan tartışma da iki kişinin suçu da vardır diyordum
Ama öyle olmuyormuş işte başıma gelince anladım
Sizin verdiğiniz örnek bir iki kişi için geçerlidir
Ama gerçekten oğlan anası olmayı, oğlunun evinde de kendi sözü geçmesini bekleyen, kaynana olmayı meziyet sanan o kadar çok kadın var ki.
Oğlu bekarken anasının evine uğramaz gezer aferin oğlan tabi gezecek evde mi duracak derler
Evlenince bi hafta gitmesin amann el kızı bizi uzak tutmaya çalışıyor moduna girerler
Malesef bu böyle artık kültürel bir şey mi bilinçaltlarına yerleşen bilmiyorum.
Ama köyde yaşayanı da sosyete olanı da doğulusunda da batılısında da aynı

haklı olabilirsin canım ama bana göre öyle gelinlerde var ki sanırsın aileyi karıştırmaya gelmiş huzursuzluk çıkarmak için kol geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…