Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Öyle basit cümlelerle görüşmeyenler görusmemek için bahane ariyordur. Bence büyük meseleler görüşmelerine engel olur. Benim kv ben seni değil senden önceki kızı istiyorum dedi yüzme vw ufacik kavgamizda bosanin diye tutturuyor. kp sürekli arkamizdan konuşuyor. Olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıyor iftira atıyor yalan söylüyor. Eşim ailesini tanıdığı için onların bizi zedelemesine izin vermiyor takiyorum alıştık. Sadece samimi değilim ama Gavur gibide silip atmadim. Yaptıkları bize zarar verirse görüşmem ama. Ayrıca gorumce le görüşmeme nedenim ettiği küfürler beni ezmesi hakaret etmesi. Dediği olmayınca bela okuması falan. Kp kv de böyle davransa silerim.

Takdirlere gelesice

ama o laftan sonra her hafta oğlumu gören kız. 2,5 ay ı geçti hala adım atmadı.
boşver gerçekten sana bi zararı yok kendi yiğeni özler sana kızgınlığına kendine yapar sana değil boşver gerçekten hiççç bunlar için kafanı yorma

aynı kp bende de var 45 kiloydum hamile kaldığımda her gittiğimde verdiği örn şu

bizim eski bi komşumuz vardı konyalı kadın zayıftı benzetmek gibi olmasın aynı sen zor doğurdu çocukta zayıftı oda çok çay içiyormuş

çocuk doğdu 3 300 yine zayıf dediler beş kilo mu çıkarmam lazımdı bilemedim

Son düzenleme:
Ne farkedecek cinsiyet farkı var sadace ,
O zaman şöyle düzelteyim ,hanım oğlumu emzirme çünkü sütün mikroplu
yok yani şimdi o demediği için demiş gibi diyemem ondan düzeltmek istedim iftira olur yoksa
ya tuhaflardı ya ben psikoloğa gidip iki yıl içinde yaşadıklarımı anlattım adamın ağzı açık kaldı 10 yılda yaşanacak şeyleri nasıl yaşadın diye
cahillik işte millet hürreme üzülürdü onada sütündi mikrop var denmiş sanırım ya alt tarafı dizi ben aynısını yaşadım derdim

Peki hiç işiniz olup kaldınız mı kV de evinde

ANLADIM,kötü bir zaman geçirmişsiniz umarım şuan herşey düzelmiştir,

Bende kv mle konuşmuyorum allaha havale ettim onu dogumumda etmediğini bırakmadı cocugu kundak yapmadm diye nasil bilendiyse oturdugu yerde bir ay kaldilar sinir krizi gecirttirdi en sonunda.

Acik acik da soyledi sana nelet yapicam goruceksn dedi ne yedi ne içti defolup gtti

Simdi kv delere geldik ama ben eltimde kalıyorum konusmuyorum madem kalmicaktnz niye geldiniz demis eşime aglamis utanmadan ben hicbirsey soylemedim ona demis allahndan bulsn keyfimden sinir krizi gecirdim sanki okadar ikiyüzlü ki oglunun yaninda iyi oglu yokken laf sokar kavga eder snrada ne olduki ben birsey demedm der oglu varken yer içer oglu yokken odadndan çıkmaz bide utanmadan onlarda kalacağını sanıyor hicbirsey olmamis gibi davraniyor hic unutmucam hastanede beni hüngür hüngür aglattini sana daha neler yapicam goruceksn dedigini

Not: butun kv lerden nefret ediyorum
Dipnot: kotu kv allahinizdan bulun!

Peki hiç işiniz olup kaldınız mı kV de evinde

Hayır henüz kalmadım ama bu ay yaşadıkları şehirde bi işim var eşimle gidicez bir gün kalıcaz sanırım. Bi de yanlış anlaşılmasın işim düştüğünde kalırım falan diye bir düşüncem yok. eşim eğer onların şehrine gitme mecburiyetimiz olursa başka yerde kalmak ayıp olur dedi o yüzden öyle. Bana kalsa otelde de kalırım sıkıntı yok yani. Aslında ben eşimin ailesiyle net şekilde küs değilim ama bir mesafe olsun istiyorum bi de korkuyorum oraya gitmekten zira hep bir sorun çıkıyor. ve ben eşimi yiyip bitiriyorum sen izin veriyorsun böyle davranışlara diye. evliliğimin yıpranmasından korkuyorum. bence en iyi çözüm bu gibi geliyor. mesela biz kp le 3 gün iyiyiz 3. günden sonra ortalık karışıyor. Eşim bana da ailesine de kıyamıyor. Biraz yüzü yumuşak dengeyi kurma sorunu var. En son o da anladı ve kabul etti sen nasıl istersen öyle olsun dedi. kötü olacağımıza böyle olmasının daha iyi olduğuna ikna oldu. Böyle senede bir 2 gün görüşünce sıkıntı yaşamam heralde.

Esimi memnun edebilmek icin ailesiyle gorustum islerine kostum saygida kusur etmedim yillarca. Sonra bir baktim ki agzimla kus tutsam yaranamiyorum. Dis kapinin mandaliyim gozlerinde.
Nasil olsa beni sevmiyorlar deyip araya buz dagindan bir duvar ordum. Uc yildir ne gorusuyorum ne ariyorum ne de adlarini aniyorum. Sonuc yine ayni yine sevilmiyorum ama ben cok daha huzurluyum.

ANLADIM,kötü bir zaman geçirmişsiniz umarım şuan herşey düzelmiştir,
şükür eşimle iyiyim en önemlisi de bu benim için ztn benim eşim bile kendi ailesi ile küstü ben barıştırmıştım evlenmeden önce anne baba yinede naparlarsa yapsınlar

yok artık, nasıl koymuş peki, sadece kafanı mı kesmiş, gelinliğin üstüne mi kendi kafasını koymuş, merak ettim, gerçi her türlüsü psikopatlıkta
YOK BENİ KOMPLE KESMİŞ SADECE EŞİM KALMIŞ YANINA DA KENDİ RESMİNİ YAPIŞTIRMIŞ VE BUNLARI DA BANA GÖSTERDİ

Biz görüşüyoruz ama çok kırgınım, ve hiç de geçmeyecek bence içimde hep kalacak
Ne yalan söyleyeyim çocuğum olana kadar kv ile sorun yaşamamıştım, ve tartışma olursa 2 tarafın da suçu vardır durduk yere tartışma olmaz derDİM :) Bu arada kvdem çok modernim, çok kültürlüyüm, elitim diye geçinir. Aynı şehirdeyiz kv ile annem 10 saat uzaklıkta hadi annem bizde kalıcak kv de de gelsin ayrım yapmış olmayalım dedim eşime.

Keşke demeseymişim Acil sezeryan olmuşum daha 5 gün olmuş olalı annemle kv evde yemek yapıyorlardı
Eşime bi takılayım şunlara dedim gülerek "hanımlar yaw ohooo 2 kişi benden yavaş çıktınız haa" dedim ama gülümsüyorum
Kv bi bağırdı gel de sen yap o zaman sen bana yavaş diyemezsin zaten dolaptaki yiyecekler bozulmuş oturup yapsaydın vs vs diye ve bir sürü şey söyledi ama hiçbiri anlamadım çünkü film koptu eşimin rengi attı şok oldu
Ama resmen içimden bir şey koptu gitti o an ona olan bütün sevgim, hoşgörüm, saygım gitti o an annem bakakaldı çünkü acil alındım sezeryana ve ben dolaptaki yiyeceklerin derdinde değildim valla
O an bağırdım kv me çünkü dayanamadım ben canımın derdindeyken dediklerini haketmemiştim
Sonra tabi baktı kimse arka çıkmıyor diğer odaya gitti 1 saat falan ben yumuşamıştım oturdum unutmuştum bile tv izliyoruz bebekle oyalanıyoruz tabi sezeryanlı olunca ben yalnız bırakmıyorlar 5 gün olmuş olalı sanırım kıskandı
Sonra geldi çantasını aldı bi hışım istenmediğim yerde durmam ben gitmemi istiyorsunuz ühühü hühüh diye duygu sömürüsü yaptı benim tasım attı ikinci kere resmen çocuk gibi davranıyordu
Elimde kumanda vardı koltuğa fırlattım eşime dedim ki ben bebekle annemle memlekete yanına gidiyorum çekemem
Eşim annesine kızdı çünkü ortada bir şey yok yani ama ben sinirden hüngür hüngür ağladım çünkü ufacık şakadan neler oldu.Sonra diyorki ben gitcem demedim sabah gideyim akşam geri gelirim dedim diye herkes öyle demedin diyince tekrar yok öyle dedim ben Chek sende sinir olma sütün kesilir diyor birde

Çok haklısınz en güzelini yapmışsınız .MUTLULUKLAR
teşekkür ederim hepimize allah mutluluk versin huzur versin.
maziye takılıp kalmamak lazım insanı hasta ediyor bu dediğim herkes için geçerli arada buralara yazıp içimizi döküyoruz iyi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…