- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Takdirlere gelesiceEvlendim atama bekliyorum. Çalışan birini al boşanın çift maaş oğlum hem bize katkınız olur diyen kp..
Hamile kaldım, atanmadan ne çocuğu diye kızan kv kp.. inş bu şubatta atanıyorum 84.9 puanla. İNŞALLAH.
6aylık hamileydim. Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum riski vardı. Bulunduğumuz Şehirden eşimin memleket 17 saat sürüyor. Dr bırak yola gitmeyi Çaydanlık dahi kaldırmak yasak dedi. Görümcemin düğününe ısrarla çağırıyorlar. Eşim gidecek ben gidemiyorum. Kp ne olur dr ne bilecek düğüne gelecek diyorsam gelecek, binecek gelecek işte o kadar dedi. Durumu anlatıyoruz anlamıyor. Bişey olsa vebal alamam zeynep gelemez deyince eşim, kp Allahın takdiri dedi. eşim düğüne gitti bu aarada, ben evde yatıyorum bisküvi vs geçiştiriyorum.
Doğuma 2 gün var. Doğum kolay olsun diye yürüyüş yapıyorum. Evde 'misafir' varken yürüyüşe mi gidilirmiş.
Doğum yaptım. O gece bebeği küveze aldılar. Ölürse napalım Allahın takdi diyen kp.. Takdirlere gelesice..
Bebek hastaneden çıktı eve getirdik. Emme refleksi zayıf ememiyor. Sarılık olmasın diye sürekli saat başı beslemek gerekiyor. Sağıp takviye veriyorum. Niye sağıyomuşum. Şöyle emzirmem lazımmış vs. Aç kalsa ölmezmiş uykusunu alsınmış. Bebekle ben oturma odasında yatacakmılım, eşim yatak odasında uyusunmuş. Kadın gibi herşeye karışan kp.
BBoşanırsan çocuğa ben bakarım diyen kv. ( 5 günlük lohusayım)
Anneni gönder demeler vs.. annem de kalamadı onlar yüzünden. Onlar da gitti. 10günlük çocukla tecrübesiz başbaşa kaldım. Günlük 3saat uyku.. olsun en azından huzurluyum. Memlekete gidince gelin bize iyi bakamadı diye beni kötü anlatmalar.. lohusa nasıl bakacaksa 50 yaşındaki ebe dedeye.
Vs vs vs.
boşver gerçekten sana bi zararı yok kendi yiğeni özler sana kızgınlığına kendine yapar sana değil boşver gerçekten hiççç bunlar için kafanı yormaama o laftan sonra her hafta oğlumu gören kız. 2,5 ay ı geçti hala adım atmadı.
Takdirlere gelesice
Simdi nasilsiniz? Bebeginiz buyudu mu, ne kadar oldu?Ay ne yazmışım beeEvet TAKDİRLERE GELESİCE
Evlendim atama bekliyorum. Çalışan birini al boşanın çift maaş oğlum hem bize katkınız olur diyen kp..
Hamile kaldım, atanmadan ne çocuğu diye kızan kv kp.. inş bu şubatta atanıyorum 84.9 puanla. İNŞALLAH.
6aylık hamileydim. Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum riski vardı. Bulunduğumuz Şehirden eşimin memleket 17 saat sürüyor. Dr bırak yola gitmeyi Çaydanlık dahi kaldırmak yasak dedi. Görümcemin düğününe ısrarla çağırıyorlar. Eşim gidecek ben gidemiyorum. Kp ne olur dr ne bilecek düğüne gelecek diyorsam gelecek, binecek gelecek işte o kadar dedi. Durumu anlatıyoruz anlamıyor. Bişey olsa vebal alamam zeynep gelemez deyince eşim, kp Allahın takdiri dedi. eşim düğüne gitti bu aarada, ben evde yatıyorum bisküvi vs geçiştiriyorum.
Doğuma 2 gün var. Doğum kolay olsun diye yürüyüş yapıyorum. Evde 'misafir' varken yürüyüşe mi gidilirmiş.
Doğum yaptım. O gece bebeği küveze aldılar. Ölürse napalım Allahın takdi diyen kp.. Takdirlere gelesice..
Bebek hastaneden çıktı eve getirdik. Emme refleksi zayıf ememiyor. Sarılık olmasın diye sürekli saat başı beslemek gerekiyor. Sağıp takviye veriyorum. Niye sağıyomuşum. Şöyle emzirmem lazımmış vs. Aç kalsa ölmezmiş uykusunu alsınmış. Bebekle ben oturma odasında yatacakmılım, eşim yatak odasında uyusunmuş. Kadın gibi herşeye karışan kp.
BBoşanırsan çocuğa ben bakarım diyen kv. ( 5 günlük lohusayım)
Anneni gönder demeler vs.. annem de kalamadı onlar yüzünden. Onlar da gitti. 10günlük çocukla tecrübesiz başbaşa kaldım. Günlük 3saat uyku.. olsun en azından huzurluyum. Memlekete gidince gelin bize iyi bakamadı diye beni kötü anlatmalar.. lohusa nasıl bakacaksa 50 yaşındaki ebe dedeye.
Vs vs vs.
yok yani şimdi o demediği için demiş gibi diyemem ondan düzeltmek istedim iftira olur yoksaNe farkedecek cinsiyet farkı var sadace ,
O zaman şöyle düzelteyim ,hanım oğlumu emzirme çünkü sütün mikroplu
Ya aslında öyle şimdi Allah var kv burda anlatılanlar gibi değil. Arar, eşimi arasa beni de ister, beni eşime kötülemez, aramız iyi olsun ister flan ama ne zaman oraya gitsem kv hariç bir sebepten sorun çıktı. Bende de artık fobi oldu, gidesim gelmiyor.Gerçi son kv de yaptı yapacağını ama bi tarafım kötü niyetli değil diyor bi tarafım düşünecekti işine gelince düşünüyor diyor yani bi emin olamıyorum. o yüzden gidesim gelmiyo.hani bu durumu korumak istiyorum. kafam şimdi çok rahat bu rahatımı bozmak istemiyorum. Ama mesela zorunlu olarak kv lerin yaşadığı şehirde işim olsa, oraya gitmek zorunda kalsak orada kalırız öyle anlaştık eşimle. Ama onun dışında bi gidesim gelmiyor. ama gelen bayramda giderim heralde. kv herkes eşiyle annesinin babasının evine gidiyor oğlum tek geldi çok üzülüyorum diyince üzüldüm ben de.
yok yani şimdi o demediği için demiş gibi diyemem ondan düzeltmek istedim iftira olur yoksa
ya tuhaflardı ya ben psikoloğa gidip iki yıl içinde yaşadıklarımı anlattım adamın ağzı açık kaldı 10 yılda yaşanacak şeyleri nasıl yaşadın diye
cahillik işte millet hürreme üzülürdü onada sütündi mikrop var denmiş sanırım ya alt tarafı dizi ben aynısını yaşadım derdim
Peki hiç işiniz olup kaldınız mı kV de evinde
şükür eşimle iyiyim en önemlisi de bu benim için ztn benim eşim bile kendi ailesi ile küstü ben barıştırmıştım evlenmeden önce anne baba yinede naparlarsa yapsınlarANLADIM,kötü bir zaman geçirmişsiniz umarım şuan herşey düzelmiştir,
TEŞEKKÜRLERboşver gerçekten sana bi zararı yok kendi yiğeni özler sana kızgınlığına kendine yapar sana değil boşver gerçekten hiççç bunlar için kafanı yorma
şükür eşimle iyiyim en önemlisi de bu benim için ztn benim eşim bile kendi ailesi ile küstü ben barıştırmıştım evlenmeden önce anne baba yinede naparlarsa yapsınlar
YOK BENİ KOMPLE KESMİŞ SADECE EŞİM KALMIŞ YANINA DA KENDİ RESMİNİ YAPIŞTIRMIŞ VE BUNLARI DA BANA GÖSTERDİyok artık, nasıl koymuş peki, sadece kafanı mı kesmiş, gelinliğin üstüne mi kendi kafasını koymuş, merak ettim, gerçi her türlüsü psikopatlıkta
teşekkür ederim hepimize allah mutluluk versin huzur versin.Çok haklısınz en güzelini yapmışsınız .MUTLULUKLAR
Benim merak ettiğim de eşiyle Gorusmeyen bayanların eşi acaba o bayanların ailesi ile gorusuyor mu?
ÇÜŞ ARTIK YAA HASTA KADIN. ÇOK YAKIŞMIŞSINIZ ALLAH MESUT ETSİN DESEYDİNYOK BENİ KOMPLE KESMİŞ SADECE EŞİM KALMIŞ YANINA DA KENDİ RESMİNİ YAPIŞTIRMIŞ VE BUNLARI DA BANA GÖSTERDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?