Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Anliyamiyorum bunlar nasil ana baba,ne zormus evlendiginde esinin ailesiyle anlasabilmeek

Anliyorum cnm seni.bosver takma.ben de cok seyler yasadim.burda anlatsam sabah olur.esinle mutluysan gerisi bos.kapa kapini tika kulagini.ben oyle yapiorum...

En uzun süre görüşmeyen kim,nedense bana olaylar soğudukça eşlerin anlayışı azalıp tükeniyor gibi geliyor

Not: Bizde görüşmemë gibi bir durum yok
12 yıldır ben bir dirhem yol aldığımızı düşünmüyorum. Olmuyor ne yapalım bana da torbadan bunlar çıktı.

Anliyorum cnm seni.bosver takma.ben de cok seyler yasadim.burda anlatsam sabah olur.esinle mutluysan gerisi bos.kapa kapini tika kulagini.ben oyle yapiorum...
boşanıyorduk geçen yıl ama şimdi aile terapisi falan biraz iyi geldi mutluyuz şükür hiç olmadığım kadar iyiyiz. ama içimde afetmeyeceğim kişiler var bunlar da bana yük oluyor belki bi beş sene sonra yük olmaktan çıkar

Onlar yaşlı büyüklük sende kalsın bla bla,sen kabul etmesen kinci oluyorsun hatta tehdite varıyor onlar yarın birgün ölünce seni suçlarım gibi, etrafta gördüğüm bunlar
Ben de oyle dusunurdum.kp yok benim.kv buyuktur neyse derdim ama ne yapsam yaranamadim.hep basa sariyoruz.detaylara girmiycem cok terbiyesiz agzi bozuk merhametsiz bi insan.o nedenle buyuk buyuklugunu bilmezse kucuk hic bilmez felsefesindeyim artik...

Gorusmuyorum cunku kaynanamla anlasamiyoruz 3.5 yillil evliyim 3.5 yilda 100 kez kavga etmisizdir 100 kez gidip ozur dilemisimdir sucum yokken yine kavga edicek sebeb bulup yine kusturdu beni bu kez tabii tepkimi koydum esime sen istedigin kdar gorus ben yokum artik dedim o gun bugundur gorusmuyorum. Esimde bisey demiyor. Kaza gecirdigimiz icin evimize gelip duruyor 1 haftadir goruyorum kendisini o yuzden morellerim siifir :))

Onlar yaşlı büyüklük sende kalsın bla bla,sen kabul etmesen kinci oluyorsun hatta tehdite varıyor onlar yarın birgün ölünce seni suçlarım gibi, etrafta gördüğüm bunlar
Haklısın. Gönül küs olduktan sonra yüz gülmüş ne fayda... Rabbim böyle bir duruma sokmasın kimseyi çok zor...

Anliyamiyorum bunlar nasil ana baba,ne zormus evlendiginde esinin ailesiyle anlasabilmeek
aile olarak tuhaflar kp normal bi insan olmadığını düşünüyorum hatta genetik bi bozukluk var çünkü eşimin iki amcası da hasta biri şizofrenmiş birisi bildiğimiz deli gibi kp pek normal değil tuhaf huyları var eşime de geçmiş olabileceğini düşünüyorum bazen çom anlamsız tavır ve çıkışları var

Ben de oyle dusunurdum.kp yok benim.kv buyuktur neyse derdim ama ne yapsam yaranamadim.hep basa sariyoruz.detaylara girmiycem cok terbiyesiz agzi bozuk merhametsiz bi insan.o nedenle buyuk buyuklugunu bilmezse kucuk hic bilmez felsefesindeyim...

O yazdığım eşlerin düşüncesi, hani 3 sene 5 sene küstün ses etmedi ama 6.senede ne var barışsan büyüklük sende kalsın onlar yaşlı gibi şeyler der mi, duyduklarım bunlar

Zaman herseyin ilaci canim.inan hic umurdamadigin zamanlar gelcek uzulme...

Aynen öyle oluyor bir bakıyorsun ordasin yaşlı ölür torunu görsün ölmeden deniliyor oysa 5 yaşına kadar aranmamis bile.

Tanıdığım biri kv kp ile görüşmüyodu eşi tamam görüşme demiş ama mesela izin gününde çocuğu da alıp ailesine götürüyodu, sen görüşme ama ben oğullarıyım çocuğumda torunları diye, sıkıntı işte hep bunlar

O yazdığım eşlerin düşüncesi, hani 3 sene 5 sene küstün ses etmedi ama 6.senede ne var barışsan büyüklük sende kalsın onlar yaşlı gibi şeyler der mi, duyduklarım bunlar
Aynen öyle oluyor annem geliyormuş ne deseydin gelme mi oluyor

Zaman herseyin ilaci canim.inan hic umurdamadigin zamanlar gelcek uzulme...
artık düşünmüyorum onları şimdiye kadar fazlaca düşünüp kendimi yıpratmışım artık tın tın modundayım ama bu psikiyatrik yardım ile böyle oldu. eşim ve ben ikimizde gittik sorunların odağını bulduk falan ihtiyaç duyan herkes gitmeli

Pardon yanlis anlamisim.gerci bizde kusluk yok o nedenle bizde soz konusu degil boyle bi dialog.mesafeliyiz.en guzeli mesafe.ama haklisin erkekler cok cabuk unutuyo arada gecenleri ve barismak istiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…