Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Hamileyken bile uzaktan bir iki sordular risklerde ailem yardımcı oldu.. Sonra gidip can ciğer olamam. Ben kimseye gelinlik yapmak için evlenmedim. Bütün yıl çalışıyorum bütün gün evdeler bir de iki günlüğüne gidiyorum zaten iş bekliyolar kusura bakmasınlar :)))

Ben mesafeliyim 2 yıl önce kavga ettik kv ile ben onu evimden kovdum çok zor Zaman'lar geçirdik eşimle ama asla boyun eğmedim çünkü bennnn haklıydım 3 ay hiççç görüşmedim bi gün amcası oğlumu aldı götürdü babanne istiyor dedi tmm dedim verdim bakamamış oğluma düşürmüş ağzı yüzü parçalanmıştı oğlumun korkudan evede getirememiş kaynım kızmış bağırmış vs eşim zor söyledi bana bide gecede eve yollamıyor uyutmuş çocuğu eşime ya git al yada ben gidip saçını başını yolucam dedim gitti gece yarısı aldı getirdi oğlanı,ertesi gün boynu bükük küheylan gibi geldi bi süre hiç yüz vermedim şimdilerde hoşgeldin gülegüle sık sık gelmez haftada bir yarın gelicek mesela.

bende görüşmüyorum 2 aydır ve görüşmeyi de düşünmüyorum.zaten farklı sehirlerdeyiz beni arıyorlar ama acmıyorum.eşim de sen bilirsin diyor.yaptıkları kabul edilebilir seyler değildi çünkü

benim eşim kaza gecirdi yoğun bakımda yatıyorken ameliyat için doktor para istedi.kb dedim nasıl yapacaz diye bankada ev alcak kadar parası var ve bana dedi ki banane napıyosanız yaoın gıt kredi çek.orda yatan senin oğlun ya dedim bana mı vercen parayı ölene kadar kuruş istemem dedim orda o adam bitti benim için.
yine bir hafta sonra eşim daha yoğun bakımda kv ile bu olaya ragmen aram iyiyidi bana hak verdi vs.sonra benim evimde üstüme yürüdü oğlum cıksın ya seni ya beni sececek diye ben onu kızdrıcak hiçbişi demedim diğer oğlu eşime anlatmış brz olanları bunu dedim o da bna böyle yaptı.kadın da burda bitti benim için.
eşim çok şükür iyi sağlığı ve anlattım her seyi görüşmek istemezsen bişi diyemem dedi bende görüşmüyorum

Sirf bu yüzden evliligimi

Baska sehirde yasamaniz avantaj...cocugunuz yok ise sizi rahat birakirlar...olunca isler yine degisebilir...

3 yillik evliyim . Ben mumkun oldugunca minimuma indirdim gorusmeleri..Az once goz yasi doktum onlar icin. Sadce ben aglasam neyse. Esimle ilgili sorunlari ailemle birlikte kv -kp ye actik. Onlar da bos is bunlar diye care bile aramaya ugrasmadan umursamadilar. Ustune kv-gorumce kisisi anneme sen arayi bozuyorsun diye gereksiz bir suru laf etmisler. 1,5 yil oldu hala annem aglio konu acildikca. Gozumuzden dusen her damla yas haram olsun diyorum. Allaha havale ettim cunki basa cikilir gibi degil. Esim askerdeyken istiyorsan ayril yani sen bilirsin diyebilecek birisi. Hadi beni dusunmuyor, oglu askerdeyken ben boyle bir karar alsam hic cocugunuda mi dusunmuyor. Allah herkesi iyu insanlarla karsilastirsin. Bunlari diyen de guya universite mezunu , cumhuriyet kadini, namazinda musluman. Allah biliyor kimin kalbinin ne kadar kirildigini. Ama ogullarini sevdik diye bu kadar da olmamali.

ayy cok zor bı durum

Aramızda küslük yok kv ve kple ama 4 aydır gidip gelmiyorum. Zaten ayrı şehirlerdeyiz ama çok istisnai durumlar hariç artık gitmeyi de düşünmüyorum. Zira her gittiğimde bir sorunla dönüyorum. Ben de eşimle konuştum sen git ben gelmem artık dedim. önceden ısrar ediyordu eşim ama 4 ay önceki son görüşmemizden beri karışmıyor sen nasıl istersen öyle olsun diyor.

Son düzenleme:
Ben büyük görümcem ile görüşmüyorum. Eşimde artık sildi attı ablasını görüşmüyoruz ikimizde. Çünkü hem bana hem eşime etmediği küfür atmadığı iftira kalmadı. 1 gün iyi ise 1 ay kan kusturur. Dediklerine cvp bile vermesen hep laf sokar durur. Ramazanda Annesindeydi ve eşimi doldurmaya gaza getirmeye çalıştı. Yok beni dövsünmüş, yüz vermesinmiş, ben o... muşum ben onu aldatırmışım dayakları hak ediyormuşum falanlar filanlar. Sildik attık artık ikimizde. Kv ve Kp ile görüşüyoruz ama ben fazla yüz vermiyorum. Zaten evlerimiz yan yana. Görüşmemek olmuyo ama Kpden nefret ediyorum sürekli arkamızdan konuşuyor ve yan yanayız hep duyuyoruz.

Ben görüşüyorum kayınbabamın hatırı için.
Yoksa kaynanam çekilecek gibi değil,sürekli arkadan konuşmalar dedikodu kıskançlık vs..
Ama eşiminde hatırı için gidiyorum sonuçta ben kardeşimi özlüyorum onunda kardeşleri var oda özlüyordur diye. Araya mesafe koydum okadar

Aynen bende oleyim alt ust oturuyoruz ve kv suekli beni kotuluyo kp erebendev yuzlerini hirmek istemiyorum 2 aydir cikmiyorum ogllari gidiyor onada soguok davraniyolar

Ne kadar mesafede koysan olmuyor olmuyor soguk davransan arkandan binbir dedikodu iyi davransan evden cikmiyolar istekleri hic bitmiyor

Aynen bende oleyim alt ust oturuyoruz ve kv suekli beni kotuluyo kp erebendev yuzlerini hirmek istemiyorum 2 aydir cikmiyorum ogllari gidiyor onada soguok davraniyolar
Uzak olunca biçare ama yakında daha da sarpa sarıyo galiba işler. Bizde yanyanayız ama 1-2 hafta yüzlerini görmediğim oluyo. Seslerini duymak bile geryo zaten. Birde küfürleri hakaretleri dedikoduları. Hep birilerinin dedikodularını yaparlar. Oturup iki kelime konuşamazsın zaten onlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…