- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
aynen canım cok haklısınErkekler eslerinin tarafini tutarsa pek sorun olmuyor kp veya kv...görüsmemek ama esiniz yaninizda degilse bu evliligi bile biterecek büyük bir sorun haline gelebiliyor ne yazikki...
bende görüşmüyorum 2 aydır ve görüşmeyi de düşünmüyorum.zaten farklı sehirlerdeyiz beni arıyorlar ama acmıyorum.eşim de sen bilirsin diyor.yaptıkları kabul edilebilir seyler değildi çünkü
işte evet cocuk düşünüyoruz ve şimdiden bunalıma giriyorum evime gelecekleri içinSirf bu yüzden evliligimi
Baska sehirde yasamaniz avantaj...cocugunuz yok ise sizi rahat birakirlar...olunca isler yine degisebilir...
ayy cok zor bı durumGorusmuyorum cunku kaynanamla anlasamiyoruz 3.5 yillil evliyim 3.5 yilda 100 kez kavga etmisizdir 100 kez gidip ozur dilemisimdir sucum yokken yine kavga edicek sebeb bulup yine kusturdu beni bu kez tabii tepkimi koydum esime sen istedigin kdar gorus ben yokum artik dedim o gun bugundur gorusmuyorum. Esimde bisey demiyor. Kaza gecirdigimiz icin evimize gelip duruyor 1 haftadir goruyorum kendisini o yuzden morellerim siifir :))
Ben büyük görümcem ile görüşmüyorum. Eşimde artık sildi attı ablasını görüşmüyoruz ikimizde. Çünkü hem bana hem eşime etmediği küfür atmadığı iftira kalmadı. 1 gün iyi ise 1 ay kan kusturur. Dediklerine cvp bile vermesen hep laf sokar durur. Ramazanda Annesindeydi ve eşimi doldurmaya gaza getirmeye çalıştı. Yok beni dövsünmüş, yüz vermesinmiş, ben o... muşum ben onu aldatırmışım dayakları hak ediyormuşum falanlar filanlar. Sildik attık artık ikimizde. Kv ve Kp ile görüşüyoruz ama ben fazla yüz vermiyorum. Zaten evlerimiz yan yana. Görüşmemek olmuyo ama Kpden nefret ediyorum sürekli arkamızdan konuşuyor ve yan yanayız hep duyuyoruz.
Ben görüşüyorum kayınbabamın hatırı için.
Yoksa kaynanam çekilecek gibi değil,sürekli arkadan konuşmalar dedikodu kıskançlık vs..
Ama eşiminde hatırı için gidiyorum sonuçta ben kardeşimi özlüyorum onunda kardeşleri var oda özlüyordur diye. Araya mesafe koydum okadar
Uzak olunca biçare ama yakında daha da sarpa sarıyo galiba işler. Bizde yanyanayız ama 1-2 hafta yüzlerini görmediğim oluyo. Seslerini duymak bile geryo zaten. Birde küfürleri hakaretleri dedikoduları. Hep birilerinin dedikodularını yaparlar. Oturup iki kelime konuşamazsın zaten onlarla.Aynen bende oleyim alt ust oturuyoruz ve kv suekli beni kotuluyo kp erebendev yuzlerini hirmek istemiyorum 2 aydir cikmiyorum ogllari gidiyor onada soguok davraniyolar
Maalesef öyle.. Haklısın benim kayınbabam iyi olduğu için izin vermiyor okadarına şükür.Ne kadar mesafede koysan olmuyor olmuyor soguk davransan arkandan binbir dedikodu iyi davransan evden cikmiyolar istekleri hic bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?