- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Aynen öyle oluyor bir bakıyorsun ordasin yaşlı ölür torunu görsün ölmeden deniliyor oysa 5 yaşına kadar aranmamis bile.
Yani anlamsız. Yapmacık. Riyakarca. En güzel zamanlarını zehir etmişler hiç bir derdimi bilmezler dert etmezler yazık yaniZaten süre uzadıkça barışmak hepten zor olur..
Tatlım vicdan rahatlığı öyle güzel bir şey ki gerisini onlar düşünsün. Benim yıllardır vicdanı çok rahatbende gorusmuyorum ilk bi iki yil yuzlerini gorememisim yada konduramamisim mi desem bilemedim eltimle benim aramda hep ikili oynadilar yetmedi cocugum yokken kisir yakistirmasi yaptilar ki allahtan namazdan bahsederler bide yetmedi aileme dil uzattilar dogumuma da gelmediler tenezzul edip cocugumu gormuyolar sesini dahi duymuyolar cocugum hic tanimiyo onlari ettigi beddualar sozler unutulcak gibi degil ha cok umrumdami degil esimde bende onlardan kmlerce uzaktayiz ilkin esim hep beni suclamisti bende saf acâba benmi yaniliyorum demistim zamanla oda gordu sagolsun kv kp benim bisey yapmama bile gerek kalmadan esimi kendilerinden soguttular simdi esimde konusmuyo onlarla ve biz cok mutluyuz boyle vicdanim rahat onlara karsi bunu kendileri istedi demekki onlarda aramiyo cokta fifi
Tatlım vicdan rahatlığı öyle güzel bir şey ki gerisini onlar düşünsün. Benim yıllardır vicdanı çok rahat[/QUOTE
esin ailesi konusunda bu zaman kadar anladigim tek sey erkek anasindan anne babasindan baba olmadigiymis benim anacigim babacigim damatlari arasinda bigun bile ayrim yapmadi herseye kostu her konuda esime guvenleri tam ama adimiz gelin ya mikropta biziz ikiyuzlude hainde... bi kendilerine donup bakamadilar
esin ailesi konusunda bu zaman kadar anladigim tek sey erkek anasindan anne babasindan baba olmadigiymis benim anacigim babacigim damatlari arasinda bigun bile ayrim yapmadi herseye kostu her konuda esime guvenleri tam ama adimiz gelin ya mikropta biziz ikiyuzlude hainde... bi kendilerine donup bakamadilar
Şükür ben kaynanayı evden kovdum eşimde nefret ediyo kocamla mutlu mutlu yaşıyorumKizlar merhaba,esinizin ailesiyle neden gorusmuyorsunuz?esiniz buna musade ediyormu?
Neden evden kovdunuz,esiniz de bu durumdan memnunmu?Şükür ben kaynanayı evden kovdum eşimde nefret ediyo kocamla mutlu mutlu yaşıyorum
Canım konu açmıştım ama kısaca şöyle anlatayım. Kaynana bana yapmadığını bırakmadı ama en son benimle evleniyo diye eşimi öldürmeye kalktı. Eşim onu anne olarak görmüyor. Geçen düğüne gittik oda varmış. Biz eşimle dans ederken dibimize gelmiş boynunu bükmüş bize bakıyo sanki suçsuz gibi. Kaynana gitti gideli her günüm ayrı güzel geçiyorNeden evden kovdunuz,esiniz de bu durumdan memnunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?