E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
ahhh kızlar ya bi bilseniz içim nasıl yanıyo okadını gördüğümde yine çocuğumu alacak diye eşimle oturdum konuştum ama nafile torunu bu bırak istediği gibi sevsine bebek bu ağlar ağlar susar dedi inananabiliyormusunuz yaa annesine karşı gelmemek için çocuğunu hiçe sayıyo...
çok üzgünüm çok..
kızım 1 hafta yoğun bakımda kaldı ve 2380 kilo ile çıktı hastaneden ben ona dokunmaya kıyamazken doğdupundan itibaren bunları yapıyo onunlada oturup konuştum yapma böyle daha çok küçük çok korkuyo uykusunda ağlıyo sıçrıyo diye ben bişey yapmıyorum ben böyle çocuk severim diyo geçiştiriyo deliricem artık
eşimde oda anlamıyo laftan arkamı döndüğüm an alıyo kızımı ağlayınca kucağından almaya çalıştığımda ise vermiyo tabi tartışıyoruz o zamanda eşime şikayet ediyo başım dertte yani.....
Böyle bu sekilde Sevemezsin...kusura bakma Anne ...senin torunun ama benimde cocugum, sen böyle yapinca benim icim aciyor biliyormusun? ha cok istiyorsan böyle cocuk sevmeyi dogur kendine bitane...derdim ben olsaydim
Esimide üstüme salarsa....dur bak annen nasil kizimiz seviyor göstereyim der...aynen annesinin yaptigi gibi ümmügnü sikardim..:mymeka:
kızımı koltuk altından tutup havaya kaldırıyo başı bi sağa bi sola bi arkaya düşerken umuru olmuyo eldivenini çıkartıp ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo ağlaması hoşuna gidiyormuş uyurken birden gidip beşiği hızlıca sallayıp korkutuyo kızımı yada uyuken battaniyesini açıp yüksek sesle sesleniyo ve sarsıyo.vb bir sürü işkence..
bende sessiz kalamıyorum sonrada eşimi doldup üzerime gönderiyo yok torununu istediği gibi sevemiyormuş ben engel oluyormuşum vs..
eşim arada kalıyo ve bazı şeyleri görmemezlikten geliyo oturup konuştum güzelce niye böyle yapıyosun diye ben ne yapıyorumki diyo ama eşime karın öyle böyle diyo bana deyip şikayet ediyo...
oda çoğu zaman annesine inanıyo bana değil....
eşim annesi yüzünden beni bırakırsa 5 senemi ona boşuna vermişim demektir zaten dimi?
:1shok::1shok::1shok::1shok: aman allahim! bebegine bunlari yaptigini soyledin mi esine? ben olsam oldurmustum bu kadini!
evet ama eşim hiçbirmüdahalede bulunmuyor o kızıma öyle davranıp ağlatırken odadan çıkıp gidiyo benim ise içim eriyo ve engellemek zorunda kalıyorum kızımın bir yerine bişey yapack diye ödüm kopuyo bi görseniz oyuncak bebek gibi oynuyo :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?