- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
kızımı koltuk altından tutup havaya kaldırıyo başı bi sağa bi sola bi arkaya düşerken umuru olmuyo eldivenini çıkartıp ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo ağlaması hoşuna gidiyormuş uyurken birden gidip beşiği hızlıca sallayıp korkutuyo kızımı yada uyuken battaniyesini açıp yüksek sesle sesleniyo ve sarsıyo.vb bir sürü işkence..
bende sessiz kalamıyorum sonrada eşimi doldup üzerime gönderiyo yok torununu istediği gibi sevemiyormuş ben engel oluyormuşum vs..
eşim arada kalıyo ve bazı şeyleri görmemezlikten geliyo oturup konuştum güzelce niye böyle yapıyosun diye ben ne yapıyorumki diyo ama eşime karın öyle böyle diyo bana deyip şikayet ediyo...
oda çoğu zaman annesine inanıyo bana değil....
kayınvaliden gelince eline bir sopa al
eşinin orasına burasına vur ama biraz sert vur ki canı yansın.
neyse ilk önce eline yüzüne falan çimdik at bacaklarını çimdikle tokat vur çocuktan uzaktayken eşinin yanına aniden git kulağının dibinde bağırıver. eşin annesinin yanında kanepede falan uyuyup kalırsa aniden sars ya da üzerindeki örtüyü çekip aniden bağırarak dürt. ama her yaptığın şeyin sonunda kahkaha at --ay çok seviyorum ben koçişimi böyle sevmeyi ---de sonra dedikten sonra bir tokat falan at.
en son eline bir sopa al ---aşkım gel seni şöyle popona vura vura seveyim çok hoşuma gidiyor seni böyle sevmek de.
offf yaa aradı akşam gelecekmiş
kızımı koltuk altından tutup havaya kaldırıyo başı bi sağa bi sola bi arkaya düşerken umuru olmuyo eldivenini çıkartıp ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo ağlaması hoşuna gidiyormuş uyurken birden gidip beşiği hızlıca sallayıp korkutuyo kızımı yada uyuken battaniyesini açıp yüksek sesle sesleniyo ve sarsıyo.vb bir sürü işkence..
bende sessiz kalamıyorum sonrada eşimi doldup üzerime gönderiyo yok torununu istediği gibi sevemiyormuş ben engel oluyormuşum vs..
eşim arada kalıyo ve bazı şeyleri görmemezlikten geliyo oturup konuştum güzelce niye böyle yapıyosun diye ben ne yapıyorumki diyo ama eşime karın öyle böyle diyo bana deyip şikayet ediyo...
oda çoğu zaman annesine inanıyo bana değil....
söylemezmiyim tabiki söyledim bebek bu ağlar ağlar susar dedi :çok üzgünüm:
bazende kendi gözüyle görüryo ama sonuç yok.:1no2:
gercekten okurken cok sinirlendim
ister esimin anasi olsun isterse feristahi gelsin kim cocuguma zarar verise ayni zararin karsiligini alir
esinede cok kizdim acikcasi nasil cocuguna yapilan bu eziyete bu kadar tepkisiz kalir anlamadimvallahi esimde olsa kimsenin hatri icin cocugumu ezdirmem sahsen
kaynanaysa kaynanaligini bilsin edebiyle gelsin gitsin
kucucuk el kadar yavrudan ne ister
baslatmasin sevgisine
ay cok sinirlendim cokkkkkötükedihüso
Kendi annesi yapiyor diye böyle tepkisiz kaliyor
Eminim altunhan arkadasimizin annesi veya bir yakini böyle birsey yapsa ortaligi ayaga kaldirir...
Bu erkek milleti ne denirki? Birgünde evet yogurdum eksi deseniz ne olur?mirmirmirmir
yok vallahi gulsumcum her erkek boyle degil
mesela benim gorumcelerde benden izinsiz cocugumu aliyordu
henuz 2-3 aylik bebegi sapur supur opuyorlardi hemde agzindan
asla hazmedemem boyle seyleri
ne mi yaptim
hemen esime soyledim kardeslerin cocugumu cok hirpalayarak seviyor dedim resmen dudagindan opuyorlar dedim
nasil sinirden deliye dondu gormen lazim
tamam canim dedi ben soylerim ve kibar bir dille uyardi kardeslerini
esimde asla cocugunun hirpalanmasini istemez ve cok tepki verir
annesi babasi kucagina alirken bile cocuk rahat degilse anne soyle tasi boyle tut der
soz konusu cocuklarimiz sonucta
bizler saclarinin teline zarar gelsin istemezken baskasi zarar verecek haklava:
uzun oldu ama napayim bu konuda cok katiyimdir acikcasikötükedihüso
evet eşim annesi haricinde biri yapsa bunları eve sokmaz bi daha ama anasına gelince sessiz kalıyo...
geldi tam kızımı yıkıyordum hiç konuşmadım o borazan gibi sesiyle kızıma uzaktan bişeyler söylüyor ama ben duymamazlıktan gelip bi yandan kızımı yıkayıp bi yandan konuşuyodum.. buarada yatak odamda yıkıyorum kızımı küvetinde pat diye odama girip yatağıma uzanarak konuşuyo eşimde yanımızda tık yok eşimde..
yıkadım kızımı verde ben giydireyim sen giydirirken ağlıyomuş dedi hiç bişery demedim çekilirmisin yataktan kızımı giydircem dedim kalktı kızımı giydirdim işte sonra ver bana dedi bende emzirip uyutucam dedim eşime baktı hemen eşimde hala tık yok sonra ben gideyim yarın severim ozaman dedi defoldu yukarı görüğmceme çıktı bu gece orda kalcakmışta aptal..
Canım süper yapmışsın şimdi seni kızıyla çekiştirmiştir taktik geliştirmiştir.Bidaha geldiğinde hala aynı hareketlere devam ediyorsa al elinden çocuğunu sonra eşine deki annenin yanına gelsene oturunca al oğlun onu mıncıkla belki ona kıyamazsın de.Artık bunun üstüne bişey yapamaz.Bu kocaman falan diye şakaya alırsada buda el kadar ccanı azdır dersinkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoevet eşim annesi haricinde biri yapsa bunları eve sokmaz bi daha ama anasına gelince sessiz kalıyo...
geldi tam kızımı yıkıyordum hiç konuşmadım o borazan gibi sesiyle kızıma uzaktan bişeyler söylüyor ama ben duymamazlıktan gelip bi yandan kızımı yıkayıp bi yandan konuşuyodum.. buarada yatak odamda yıkıyorum kızımı küvetinde pat diye odama girip yatağıma uzanarak konuşuyo eşimde yanımızda tık yok eşimde..
yıkadım kızımı verde ben giydireyim sen giydirirken ağlıyomuş dedi hiç bişery demedim çekilirmisin yataktan kızımı giydircem dedim kalktı kızımı giydirdim işte sonra ver bana dedi bende emzirip uyutucam dedim eşime baktı hemen eşimde hala tık yok sonra ben gideyim yarın severim ozaman dedi defoldu yukarı görüğmceme çıktı bu gece orda kalcakmışta aptal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?