Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

Bence sert çıkışma...
Normal normal konuş...
Bak bu akşam geliyormuş, gene öyle çocuğu hırpalamaya kalktığında
"Anne çocuğu korkutuyorsun" de ve elinden alıp bir daha verme..
Tekrar almak sevmek isterse uyutucam de acıktı de altını değiştiricem falan diye bahaneler uydur verme...
Zaten orada o da tepki koyacaktır, aaa sevdiredin çocuğu falan derse siz çocuk sevmeyi bilmiyorsunuz, daha ufacık o bu kadar hırpalayarak bebek sevilmez, kusura bakmayın ama benim aklım gidiyor biyerine bişey olacak, çarpacak biryere, düşecek falan diye gözümgibi bakarken sizin hırpalamanızı seyredemem dersin...
Haa eşn de annesinden taraf olacaksa o zaman sen de tepkini koy, ben çocuğuma zarar gelmesini istemiyorum de çık işin içinden bahanelerini tekrarla bebeği uyutucam deyip başka bir odaya geç...
Hiç de kusura bakmasınlar...

kayınvaliden gelince eline bir sopa al
eşinin orasına burasına vur ama biraz sert vur ki canı yansın.

neyse ilk önce eline yüzüne falan çimdik at bacaklarını çimdikle tokat vur çocuktan uzaktayken eşinin yanına aniden git kulağının dibinde bağırıver. eşin annesinin yanında kanepede falan uyuyup kalırsa aniden sars ya da üzerindeki örtüyü çekip aniden bağırarak dürt. ama her yaptığın şeyin sonunda kahkaha at --ay çok seviyorum ben koçişimi böyle sevmeyi ---de sonra dedikten sonra bir tokat falan at.

en son eline bir sopa al ---aşkım gel seni şöyle popona vura vura seveyim çok hoşuma gidiyor seni böyle sevmek de.

okudugum seyler saka gıbı nasıl el kadar bebege boyle davranıyor aklım almıyor..

:mymeka:arda ensesıne de patlat :tomato: ilahi cok guldurdun benı

eşin gözüyle görüyo çocuğunun canını acıdığını ve anasını destekliyo ha :mymeka:
ben bebeğin ağladığı an bi anlık refleksle sesimi yükseltirdim heralde :uhm:
ama yaptığı çok çirkin tam bi akıl hastası :1closedeyes:
nasıl susabiliyorsun konuş be konuş
anne çocuk korkuyor de Çok üzgünüm çoook

onun çocuk sevme kültürü öyleymiş
bazı insanlar bebeklerin aglamasından zevk alır
benim kendi annem bile birinin bebegini severken orasını burasını sıkar bebegi aglatır
allah nasip ederde benimde çocugum olursa bu davranışlarda kendi annem bile bulunsa kesinlikle yanına bile yaklaştırmam
o insan zevk alsın diye el kadar masum bebek acı çekmesine göz yummam

Benim çocuğuma biri yapcak böle kaydirigubbakcemile .kocan annesinden yana oluyor diye sen çocuğuna yapılana nasıl sessiz kalırsın kıyameti koparıp bütün mahalleyi toplarım eve valla .ne demek orasını burasını sıkcak çocuğumun bende aynen çimdirip orasını burasını bağırtırdım .bi daha evin kapısından giremezdi.seni çok seviyorum derdim .birkere değil birçok defa yapmış bunu kaynanan

eşimden değerli çocuğum diyosun inşallah akşam geldiğinde kaynanan gösterirsin anneliğini

ümüğünü sıkarım öyle kayınvalidenin.. kendi çocuğunu mıncıklayıp sevsin çok istiyosa..:mymeka:

sanırım birazdan gelir eşimi bi telaş aldıki sormayın gerginliğimi anladı heralde..
neyse gelsin bakalım geleceği varsa göreceğide var elbet..
o gittikten sonra yazarım neler olduğunu kızlar..

söylemezmiyim tabiki söyledim bebek bu ağlar ağlar susar dedi :çok üzgünüm:
bazende kendi gözüyle görüryo ama sonuç yok.:1no2:

o ne demek yau? valla bebegine yaptiklarini okuyunca icim parcalandi. aglar aglar susarmis. neden aglasin ki bebek durduk yere? anca acsa, alti doluysa ya da bir rahatsizligi varsa aglar. bir cocugu zorla aglatmak gunahtir, ayiptir, eziyettir yahu. eziyet ediyor resmen bebege.

bakalim bugun geldiginde neler olacak. yaklastirmamaya calis cocugun yanina. iyi sanslar!

gercekten okurken cok sinirlendim
ister esimin anasi olsun isterse feristahi gelsin kim cocuguma zarar verise ayni zararin karsiligini alir
esinede cok kizdim acikcasi nasil cocuguna yapilan bu eziyete bu kadar tepkisiz kalir anlamadim
vallahi esimde olsa kimsenin hatri icin cocugumu ezdirmem sahsen
kaynanaysa kaynanaligini bilsin edebiyle gelsin gitsin
kucucuk el kadar yavrudan ne ister
baslatmasin sevgisine
ay cok sinirlendim cokkkkkötükedihüso

Kendi annesi yapiyor diye böyle tepkisiz kaliyor

Eminim altunhan arkadasimizin annesi veya bir yakini böyle birsey yapsa ortaligi ayaga kaldirir...

Bu erkek milleti ne denirki? Birgünde evet yogurdum eksi deseniz ne olur?mirmirmirmir

Kendi annesi yapiyor diye böyle tepkisiz kaliyor

Eminim altunhan arkadasimizin annesi veya bir yakini böyle birsey yapsa ortaligi ayaga kaldirir...

Bu erkek milleti ne denirki? Birgünde evet yogurdum eksi deseniz ne olur?mirmirmirmir

yok vallahi gulsumcum her erkek boyle degil
mesela benim gorumcelerde benden izinsiz cocugumu aliyordu
henuz 2-3 aylik bebegi sapur supur opuyorlardi hemde agzindan
asla hazmedemem boyle seyleri
ne mi yaptim
hemen esime soyledim kardeslerin cocugumu cok hirpalayarak seviyor dedim resmen dudagindan opuyorlar dedim
nasil sinirden deliye dondu gormen lazim
tamam canim dedi ben soylerim ve kibar bir dille uyardi kardeslerini
esimde asla cocugunun hirpalanmasini istemez ve cok tepki verir
annesi babasi kucagina alirken bile cocuk rahat degilse anne soyle tasi boyle tut der
soz konusu cocuklarimiz sonucta
bizler saclarinin teline zarar gelsin istemezken baskasi zarar verecek haklava:
uzun oldu ama napayim bu konuda cok katiyimdir acikcasikötükedihüso

Iyi yapmis esin...bende öyle minicik bebekleri agzindan öpen insanlara sinir oluyorum...ben koklmaya kiyamazken basklarinin böyle hirpalamasina hic tahamülüm yok

Tabikide her erkek böyle degildir canim...genelleme olmasin..

Erkekler cogunlukla kendi ailelerinin yanlislarini görmezden gelir ama bizim ailelelerimizin en ufak yanlisini büyütürler...onu demek istedim...

Sükürki her erkek böyle degil.

evet eşim annesi haricinde biri yapsa bunları eve sokmaz bi daha ama anasına gelince sessiz kalıyo...
geldi tam kızımı yıkıyordum hiç konuşmadım o borazan gibi sesiyle kızıma uzaktan bişeyler söylüyor ama ben duymamazlıktan gelip bi yandan kızımı yıkayıp bi yandan konuşuyodum.. buarada yatak odamda yıkıyorum kızımı küvetinde pat diye odama girip yatağıma uzanarak konuşuyo eşimde yanımızda tık yok eşimde..
yıkadım kızımı verde ben giydireyim sen giydirirken ağlıyomuş dedi hiç bişery demedim çekilirmisin yataktan kızımı giydircem dedim kalktı kızımı giydirdim işte sonra ver bana dedi bende emzirip uyutucam dedim eşime baktı hemen eşimde hala tık yok sonra ben gideyim yarın severim ozaman dedi defoldu yukarı görüğmceme çıktı bu gece orda kalcakmışta aptal..

ben 6 haftalik hamileyim. arkadaslarimin, akrabalarimin cocuklarini kucagima almak istersem once izin alirim, sonra ellerimi dezenfektanla temizlerim ve sadece kucagimda tutarim asla asla asla opmem cunku kendi bebegimin de baskalari tarafindan opulmesini istemem, kendi ailem dahil. annem de benim gibi dusunuyor, cok yaklasmak isterse bir bebege yanagini yanagina degdirir cocugun, o kadar. bu bir bebek, mikroplara duyarli olur, hassas olur. agiz da mikrop barindiran bolgelerden biri. kaldi ki hirpalayacak, sarsacak aglatacak filan!! dunyayi yikarim adamin basina

cok guzel yapmissin, asla taviz verme! cocuk sevmeyi bilmeyenin kucagina cocuk verilmez. girip oyle yatagina uzanmak da ne demek oluyor hem? cok sinir oldum kaynanana. klava:

Canım süper yapmışsın şimdi seni kızıyla çekiştirmiştir taktik geliştirmiştir.Bidaha geldiğinde hala aynı hareketlere devam ediyorsa al elinden çocuğunu sonra eşine deki annenin yanına gelsene oturunca al oğlun onu mıncıkla belki ona kıyamazsın de.Artık bunun üstüne bişey yapamaz.Bu kocaman falan diye şakaya alırsada buda el kadar ccanı azdır dersinkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…