Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

ama canım bak eşin senin davranışınada tepki göstermemiş
bence haklı kahsız bilemem ama sanada bişe dememiş bu güzel
ne kocalar var annesinin yanlışına susup karısına ufak yanlışında şiddet gösteren
mesela benim eşim aynen böle bence eşine çaktırmadan
valideni soguk davranışlarınla evden uzaklaştırabilirsin
senin vailde baya rahat birisi bebegini hırpalaması yanı sıra
senin odana ne hakla girer yatagına uzanır
canım valideye tavır koymakla cok gec kalmışsın...yasakkelime

görgüsüz bi insan benim kaynanam lanet olası...
bugün yine geldi eve ben kızımın altını değiştirdim bezini atmaya gittim geldiğimde yine yatak odama girmiş beşikteki kızımı kucağına almıştı yine niye alıyosun bıraksana çocuğu dedim sanamı sorucam alırken dedi kızımada annen konuşsun dursun çokta takıyorum sanki dedi güldü...
bende keyfin bilir valla dedim aldım kızımı salona geçtim odamda tek başına kalınca eşime ben gideyim bari dedi gitti...
sonra eşimle konuştum bugün sonkez iyi niyet gösterdim artık bitti anan yüzünden benden vazgeçmek istersen hemen bitir dedim..
eşimde saçmalama arada kırgınlık olmasın diye ben devreye girmiyorum idare etmemiz lazım eğer sen annemle konuşmazsan kızımızı göstermezsen hayatı benim burnumdan getirir dedi bende bugün son du bir daha görüştüğümüzde kızıma dokunamayacak dedim sustu....
gece yine konuşucaz bu konuyu bakalım son düşüncesi ne olacak..
şimdilik bu kadar kızlar

canım güzel söylüyorsun...ben de aynen senin gibi bebekleri izinle kucağıma alırdım hatta annesi kıskanmasın diye abimin oğlunu 3-4 aylık olana kadar uzaktan sevdim. kucagıma almadım. ben hassas davranayım ki başkası da bana anlayışlı davransın istedim. ama benim bebeğimi ben daha hiç öpmeden hısım akraba çoktan öptü sevdi...

sen bu kadından iyice nefret etmişsin. ondan tahammul edemiyosun kardeş. demek ki eskiden de sorunlarınız vardı. bide soz konusu olan bebeğin olunca iyice kızıyosun lanet okuyacak seviyeye gelmişsin. aslında eşine de çok kızamıyorum. annesi sorunlu. siz aranızı bozmayın aman. sen kestirip atma. ayrılık mayrılık ne demek. bu kadar basit mi allahın dengesizi yuzunden...

ya canım haklısın tabi ama tahammül edemiyorumki artık o kadını gördüğüm an geriliyorum nefretinde ötesinde bişey kızıma dokunmasını dahi istemiyorum eşimde onu tutunca tartışıyoruz..
kadın ne tatlı dilden ne kötü sözden anlıyo ben nasıl davranırsam davranayım canı ne isterse onu yapıyo ve kimsede bunu engelleyemiyo oda rahat rahat kime nasıl isterse onu yapıyo ama ben dayanamıyorum bu duruma...

gorgusuz oldugu kadar arsizmis da... ne demek "sana mi sorucam" ya kime soracaksin? bebek konusamadigina gore kendine savunamiyor, bu durumda tabii ki bebegin annesine soracaksin! deli mi ne.

kaynanan normal bir sekilde cocugu sevmeyi bilse tabii ki en dogal hakki, cocugu gostermemek ayip olur ama bu kadin oyle degil anladigim kadariyla. esinin de bunun farkinda olmasi lazim. acikcasi bu kadin oglunun hayatini burnundan getircek diye senin de kizinin hirpalanip eziyet gormesine musaade etmen biraz garip olur. bence bunu da soyle esine. eger annesi laf anlayan bir kadinsa belki oglunun karsisina alip nasil cocuk sevilecegi konusunda konusmasi mantikli olabilir. yapilacak tek sey bu gibi gorunuyor. bunun sozunu verebilrse kaynanan bir sans daha ver derim ben. yoksa tabii asla gosterme bebegi.

o ne yaa ruh hastasımı kaynanan :1shok:
bebek öyle sevilirmiymiş.
büyük konusmayım ama benim tepkim cok fena olurdu ne olursa olsun.
sesini yukelt ve ne yapıyosun sen yaaa. böyle sevilmez vs bişiler söylee

arkadaşlar eşimin ailesinden kayınpederim hariç kimseyi tanımıyorum. Ama eşimin anası ve kız kardeşinden acaip gıcık oluyorum ve şun bile sinir oldum ikisine. Sebebine gelince;

Daha önce bi evlilik yapmış olmam... Eşim annesine ilk söylediğinde bula bula onu mu buldun!!!:1shok: demesi. Beni bir kan emici ailesinin sahip çıkmadığı sokakta gezen ne idüğü belirsiz biri olduğumu ima etmesi. ( Ona göre boşanmış kadın tasviri bu.)

Eşimin isteği üzerine nikahta keramet var diyerek kabulleneceğini umut ederek gittik nikahımızı kıydık. Oooooo kıyamet koptu beni tercih etmişte onları hiç yerine koymuşta neler neler. Eşim daha önce hiç evlenmemiş olduğu için gitti gönül rızalarını almaya ,düğün yapalım dedi. Anasının verdiği cevap sen tek başına gel ben senin düğününü yaparım o kadına ( benden bahsediyor) düğün müğün yapmam.

Bu arada benim ailem eşimi çok seviyor oğulları gibi davranıyorlar.

Kızkardeşine gelince ne benimle bir konuştu ne tanıştı hiçbirşey yok. Her pazar kardeşine telefon açar halini hatırını sorar kardeşini tek başına gelmek şartıyla evine davet eder. Bana da bi Allah'ın selamını bile söylemez.

Bende eşime restimi çektim sen istediğin zaman git görüş, konuş beni ilgilendirmiyor. Ama sakın benim evime gelmesinler ve yüzlerini dahi görmek istemiyorum dedim. Şimdilik sesi çıkmadı ama ilerde ne olur bilmiyorum çünkü eşim anasının yanına her gidişinde kadın duygu sömürüsü yapıyor.
Allah sonunu hayır etsin inşallah. Demek istediğim daha önce şanssız bi evlilik yaptıysam bunda benim ne suçum var ki? Bir daha yuva kurmaya hakkım yok mu?

Ah canımmm benim kaynanam öldü,rahmetli iyiydi,bir lafını duymadım.Ama bi kayınpeder varki düşman başına.Yani sende kaynana bende kayınpeder,bir erkeğin böyle şeytanlığa kafasının ereceğini hiç zannetmezdim,kendisi 85 yaşından daha dataş gibi valla.3. karıyı aldı,onuda öldürür .İşi gücü dedikodu ara karıştırma,evlatlarını birbirine kötülüyo,kardeşleri birbirinden soğuttu,hiç biri birbirine düşkün değil,arayıp sormazlar birbirlerini,babasının marifeti.Aile içinde kalması gerekenleri bütün komşular,parkta oturanlar bilir.Sonrada ben söylemedim der.Öylemi demişim der.Birbakarsın yüzünde güller açar,bir bakarsın konuşmaz,eserekli
Adamın adı geçince senin gibi tüylerim diken diken oluy,kan beynimesıçrıyo,Evlendiğimden beri Allahtan gurbetteydim de yüzünü görmedim.fazla
evime gelemez asla.Nefreeett ediyorum adamdan.
aslında çok merak ediyo evimizi her sene gelecem diye ağızyaapar yanımızda,gel dememizi bekliyo,asla da gel demiyorum.Çünkü hiç konuşmuyorum yanındayken ağzım dilim kilitleniyo valla birazda suratsız oluyorum. o yüzden çekinir.gelemez.Oğlu allahtan huyunu bildiği için beni tutar bana bir şey demez.

Ne dertliymişim kafanı şişirdim senin de kusura bakma.Bende Kaynpederden dertli olanlar diye başlık açsaymışım.

hayatımda sadece kayınvalidemden nefret ediyorum beni nefret duygusuyla o tanıştırdı zaten .... yaklaşık 1 yıldır sesini bile duymuyorum adı bile geçmez evde zaten çok uzaktayız şehir olarakta ama yanında olupta sorun yaratan kayınvalideye katlanmak zaorunda olanlara allah sabır versin iilere bişi demiyom zaten...

demek böyle adamlarda var... bi huzur yok bize yaa ama Allahtan evine gelmiyo kaynanam olcak nemrut kadın 2.evliliğini yaptı onun için üvey kayınpederle pek görüşmüyoruz belki ayda bir....
ama o kaynanam olacak çat kapı bizde senağlama

keşke bende öyle olsam keşke....

tabiki var o o salak insanın karakteri takma o lafları sen keşke bi mucize olsada kurtulsak şu sorunlardanda eşimle mutlu mesut yaşasak..

okurken sinirden gerildim..benimde konuma yorum yapmıştın altunhan bende bebeğin öplmesinden şikayetçiydim..orda yüzeysel geçmiştin ama bukadar olduğunu bilmiyordum taviz verme sakın...deli oldum yaaa

Altunhan arkadasim tamam kaynanani sevmiyor hatta nefret ediyorsun...mutlaka kendine göre hakli sebeblerin vardir ammennah....kizini öyle hirpalayarak sevmesine tahamül edemiyorsun tamam burdada cok haklisin evvelki yorumlarimda yazdigim gibi..

Fakat sunu unutmamani tavsiye ederim...o cocuk ne kadar senin cogunsa esininde cocugu....tabikide esin annesine evladima dokunma diyemez simdi mantikli düsünelim...farz edelimki bu tür davranislari senin annen sergiliyor sen annene "Anne kizima dokunma diyebilirmisin" veya esin senin Annene "Kucagina alma, niye aliyorsun, vs. vs. gibi sözler söylemesini nasil karsilarsin??

Sen hakli iken haksiz duruma düseceksin bu gidisle...cünkü allah göstermesin ama kayinvaliden bunlarin acisini senden cok feci bir sekilde cikaracak....Nasilmi?
Esini sana karsi doldurarak!! Bosu bosuna evinde huzursuzluk tatsizlik cikacak...:1no2:

Esin bir susacak iki susacak sonra annesinin tüm hirsini senden cikaracak....annesine patlayamacagina göre sana patlicak...ve sonucu hic iyi olmicak sizin icin...(allah göstermesin)

Sen ne olursa olsun yinede kaynanani öyle tersleme güzelim...iylikle anlat güzellikle konus hatta saka ile karisik yap yapacagini....bazen insan gülerek isirmali...nacizane seni uyarmak istedim....umarim yanlis anlamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…