- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
Altunhan arkadasim tamam kaynanani sevmiyor hatta nefret ediyorsun...mutlaka kendine göre hakli sebeblerin vardir ammennah....kizini öyle hirpalayarak sevmesine tahamül edemiyorsun tamam burdada cok haklisin evvelki yorumlarimda yazdigim gibi..
Fakat sunu unutmamani tavsiye ederim...o cocuk ne kadar senin cogunsa esininde cocugu....tabikide esin annesine evladima dokunma diyemez simdi mantikli düsünelim...farz edelimki bu tür davranislari senin annen sergiliyor sen annene "Anne kizima dokunma diyebilirmisin" veya esin senin Annene "Kucagina alma, niye aliyorsun, vs. vs. gibi sözler söylemesini nasil karsilarsin??
Sen hakli iken haksiz duruma düseceksin bu gidisle...cünkü allah göstermesin ama kayinvaliden bunlarin acisini senden cok feci bir sekilde cikaracak....Nasilmi?
Esini sana karsi doldurarak!! Bosu bosuna evinde huzursuzluk tatsizlik cikacak...:1no2:
Esin bir susacak iki susacak sonra annesinin tüm hirsini senden cikaracak....annesine patlayamacagina göre sana patlicak...ve sonucu hic iyi olmicak sizin icin...(allah göstermesin)
Sen ne olursa olsun yinede kaynanani öyle tersleme güzelim...iylikle anlat güzellikle konus hatta saka ile karisik yap yapacagini....bazen insan gülerek isirmali...nacizane seni uyarmak istedim....umarim yanlis anlamasin
iyi güzel anneside ötekide kızı..nasıl içi elveriyor onu hırpalamasına..eşi ya cahil ya pısırık dicem olmayacak...
ilk aylarda bebekler anne karnından yeni çıktığından ortamı keşfetmeye çalışırlar..dışarısı sevgi dolu güvenli bir ortammı yoksa nefret edilecek yermi..el kadar bebeği beşiğinde sarsarak uyurken üstünü açıp bağırarak onu korkutmasına göz yumuyorsa bir erkek,ya cahil,ya pısırık anasına ses çıkaramıyor..
anasıysa anası canım...desin yani anne yapma çok küçük diye..zaten bebek biraz büysün insanları ayırt etmeye başlasın babannesinde nefret edecek söyleyeyim...hiçbir çocuk sevmez öyle sevilmeyi..basarlar çığlığı...
benim eşim annesi öyle bişey yapsa söyler..aynı şekilde benim annem yapsa bende söylerim...
Söylemedigni nerden biliyoruz? Belki adam karisinin yaninda degilde annesi ile bas basa oldugu vakit anne böyle yapma etme diye söylüyordur arkadasim...hicbirimiz müneccin degiliz öyle degilmi?fisfisfis
Ayrica söylemekten söylemeye fark var...ben bunu demek istiyorum...
Muhtemelen sende Annene "Kucagina alma, niye kucagina aldin" demezsin kanimca ve esinin söylemesinide hic istemezsin...
Kayinvalidenin davranisini yesin yutsun demiyorum kesinlikle ve bende cok yanlis buluyorum fakat neticede bu kadin esinin annesi ve her zaman bir sekilde hayatinda olacak....40 yilik yabanciya aman git seytan görsün yüzünü diyebilirsin ama buna diyemezsin....o yüzden bence söyledigin laflara iyi tartip ölcmen lazim...
Ha tabikide agzina geldigi gibide konusabilirsin fakat gün gelir karsinda esini bulursan zararli cikan kayinvalide olmaz....cünkü ne kadarda kötü olursa olsun hic kimse annesinin rencide edilmesine tahamül edemez....
canım ordan taşınma gibi bir durumunuz yok mu? ne bileyim tek çare uzaklaşmak gibi geliyor bana...
kusura bakmasın kımse ..
değil kayınvalıdem babası hatta kendı annem bunu yapsa zindan ederım o günü ona..
ne hakla çocuğumu sarsarlar..
kendısıne de babanne dıyo ölemi..
ne yazıkkı ben babannelik sıfatını böyle bı kadına vermem..
yaklaştırmam da cocuğuma..
kayınvalıdemı severım ..babanne olmayıda sonuna kadar hak edıyor..
çok mutsuzum çok evimde huzurum kalmadı artık her kapı çaldığında yüreğim ağzımda valla yine gelicek o suratını görücem diye kızlar bilmiyorum valla nasıl davranacağımı ne yapsam olmuyo kadından kurtulmak istedikçe k... dibinden ayrılmıyo yaaa delikafadulden
ben varım nefret eden onrarın nesesine nede görmeye tahammulüm var valla ben kaçtım kurtuldum aynı evde 6ay kaldım ama sanki 6seneymiş gibi geldi şuan onlardan 5saatlik ara var ama gene kendilerini unutturmuyorlar şimdi evlerinde yangın çıkmış eşim söylüyor hiç umursamıyorum nasıllarmış diye sormadım bile kaydirigubbakcemile5
belki vurdumduymazca ama ben olsam bende nasıllar diye sormazdım hem zaten eşim giderdi hemen yanlarına kötükedihüso
benim ki bana ii davranır ama sevemiyorum
eminim arkamdan neler diyodur
yani kalbi kötü biri eminim
hiç içim ısınmıyor
konuşurum ederim ama soğuuğum çok çok ona
sevmiyorum ya
ama başkalarına kaynar hemen için
nedense adı kötü
kaynana
napcan bacım görmezden gelecen susacan bu kadar
Neden böyle düsünüyorsun canim..sirf adi kaynana diye pesin hükümlü davraniyorsun??
Belkide biraz izin versen cokta iyi bir insan oldugnu anlarsin?
Anlayamiyorum bazen....bu tür ön yargilar yüzünden kendi mutlulugnu baltalayan insanlar var demekki...Hadi bir kötülük görürsün tamam derim..tabikide insan dogal olarak kötülük gördügü bir insani sevemez....lakin iyi davraniyor diyorsun....yani belki kaynanan degilde komsu teyze olsa cokta iyi gecinecek icin isinacak öylemi??CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?