- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
çevresindeki herkese zararı dokunuyo sırf onun dengesiz hareketleri yüzünden kızı geçen gün kocasıyla kavga etti annesi ölümüm bunun yüzünden olacak diyo benin huzurum kalmadı keşke kurtulsam o kadından...
kız nasıl bırakırım ben ona yaa geçen geldiğinde tuvalete gidicektim o burda kızıma zarar verecek diye gitmedim çatlıyodum az daha nasıl bırakırım ben kızımıda bi yere giderim...
bende varım.o benı sevmez bende onu.su laf sokma olayı bana da cok yapar malesef oyuzdenn kendınden cok sogutmustur benı.ılk zamanlar cok sevıodum ama ısler degıstı.8 aylık evlıyım daha ustelık 8,18 yıllara gelınce ne olacagız kım bılır.onun ne oldugu zaten balayından sonra evıne ılk gıttıgımızde bugece kalın burda dıe kendını paralamasından bellıydı zaten.dusunun yanı.
Sana gelınce canım kadae ark.kesınlıkle ona mahal verme derım.bebısıne de Allah uzun saglıklı mutlu bı omur nasıp edsın ınsallah.kaynananın ellerıne bırakma derım ben.bol sanslar sımdıen :teselli:
çocuğum ağladığında bile vermiyo ben almak için hamle yaptığımda ise koluyla itiyo beni dinlemiyo takmıyo yani...
ses olayına gelince o kesilesi sesi ile odada bi bağırıyorki ben yerimdden zıplıyorum yavrum nasıl korkmasın anne korkuyo çocuk dediğimde ise cevap verme zahmetinde bile bulunmuyo..
benim gözetimim altında bile çaktırmadan çocuğun ayaklarını sıkıyo ben daha ne yapayım
kaynanamın dengesiz ve psikolojisinin bozuk olduğunu annesi oğlu kızı kocası komşuları herkes onaylıyo bunu bi tek söyleyen ben değilim sadece hareketlerine itiraz eden benim...herkes onun önünde sessiz kaldıkça o herşeyin dozunu dahada arttırıyo...
öyel bi kadınki ben çocuğumu almak istediğimde evet vermiyo beni koluyla itiyo bende zorla almaya kalktığımda çocuğu sıkıyo yavrumun canı daha fazla yanıyo bende bu durumda nazikçe almaya çalışıyorum daha ne yapayım....
yaşadığım durumu burda anlattığımda beyninizde canlandırabiliyormusunuz bilmiyorum ama canlı olarak yaşayan arkadaşlarım evime gelmiyo onunşla karşılaşıcaz diye sen gel yada dışarda görüşelim çatkapı geliyo diyolar heleki bebekleri olanlar hiç gelmiyo evime çünkü aynısını onların çocuklarınada yapıyo
balayından gelen çifte öyle denirmi ya akla bak yani...
sağol canım sanade bol şans ama ben bu kadından kurtulamazsam onun istediği olucak ve evliliğim daha fazla sürmücek eşimle kavgalarımız artıyo artık herşeyi görmesine rağmen onu tutuyo hala....:çok üzgünüm:
oyle oluo malesef.aklı sıra annesı ya artık bızde bıle var 8 ayda ne hale geldıgımızı tahmın bıle edemezsın.kac kere bız bıle ayrılmaya kalktık uyuz kıytırık kaynanam yuzunden.benım kıde sureklı onun tarafındadır ve duzelmedı duzelecek gıbı de gozukmuo bızde cok konustuk ama olmadı.sen yıne de konus bı derım ben kocanla anlat boyleyken bole uzuluorum bole yaptıgın ıcın fıalan gıbı alttan alttan ısle yanı.umarım ıse yarar.sakın bu arada akıl verıo fılan dıe de dusunme aman kırmak ıstemem.zaten oyle bı durumum yok bı cogunuz ablam annem yasındasınız.benım kı sadece onerı.ben yaptım olmadı,belkı sende ıse yarar dıe. a.s. kucak dolusu sevgıler
olurmu canım öyle şey fikir eriyosun işte üzüldüm senin haline daha 8 ay olmuş hemde..
konuşmak çare olmuyo be tatlım defalarca denedim sadece 1 2 gün etkili oluyo daha saonra o kadınla tlf bile konuşsa dönüyo hemen beni arayıp sana gelicem falan dese evde yokum derim ama eşim evdeyken özellikle çatkapı geliyo...
artık geldiğinde bende çıkıyodum der alt komşuya inerim ne yapayım başka şimdilik aklıma gelen tek çare bu...
ıse yaramama konusunda sende bendensın.careler tukenıo valla.tıp bıle caresız kalacak yakında benımkılere bız en ıyısı el ele varelım hadı de :içelim: mecazı anlamda agzıma ıckıyı koymus degılım a.s.
kızlar görümcem geldi biraz önce yarın oğlumun doğum günü var bütün aile toplanıcaz erken gel tamam mı dedi bende yok abla kusura bakma gelemicem dedim açıkladım güzelce ama bana darıldı gitti eşimde aynı tavrı aldı.....
konuşmuyo eşim benimle şimdi yarın gitmiyorum diye ama ne yapayım o kadında gelicek sonuçta oraya...
bende... içki içiyo olsaydım çoktan bu sorunlar yüzünden alkolik olmuştum zaten...
kadının derdi sanırım beni oğlundan ayırmak benim derdim ise ondan kurtulmak ne olcak nasıl olcak bilmiyorum...
kızlar görümcem geldi biraz önce yarın oğlumun doğum günü var bütün aile toplanıcaz erken gel tamam mı dedi bende yok abla kusura bakma gelemicem dedim açıkladım güzelce ama bana darıldı gitti eşimde aynı tavrı aldı.....
konuşmuyo eşim benimle şimdi yarın gitmiyorum diye ama ne yapayım o kadında gelicek sonuçta oraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?