Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

bencede oyle yap cnm hanı ornek verıyorum normal ınsanlar oyle kaynanalarına bırakır falan ya senın bı dkka yanlız bırakma sansın yok ne kotu gercekten pıskolojık tedavıye ıhtıyacı var sanırım kaynananın ben bekarım valla boyle seylerı duyunca gozum korkuo kurutulma sansında olmuyo mecbur cekıyosun esın ıcın ne kotu allah sabır versın sana kaynanana da akıl fıkır versın ne deyım:1no2:

a aaaaa şok üstüne şok yaşıyorum valla..
böylesinide ilk kez görüyorum..
yavrumun yavrusu deyip üstüne titremesi gerekirken nasıl olurda çocuğun orasını burasını sıkıştırıp canını yakar yaaaaa....
bu nedir öc alır gibi..
Allah yardımcın olsun arkadaşım..
ne kendin ezil nede çocuğunu ezdir..
kıyamam yaa.....

hiç sorma canım yaa bana olan hırsını yavrumdanmı almaya çalışıyo anlamıyorum elimden geldi kadar korumaya çalışıyorum ama dün kaş ile göz arasında yaptığı şeyi eşim anlatınca şok oldum dediki anneme çok kızdım sen tlf konuşurken dün bebeğin puseti kucağındaydı konuşuyodu bi an kafasını pusetin içine soktu nasıl becerdiyse gamzenin ağzından öptü dedi delirdim resmen ya sende sustun öylemi dedim yok napıyosun yapma dedim oda sen ne karışıyosun be dedi dedi eşim ay ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaaa

bende varım.o benı sevmez bende onu.su laf sokma olayı bana da cok yapar malesef oyuzdenn kendınden cok sogutmustur benı.ılk zamanlar cok sevıodum ama ısler degıstı.8 aylık evlıyım daha ustelık 8,18 yıllara gelınce ne olacagız kım bılır.onun ne oldugu zaten balayından sonra evıne ılk gıttıgımızde bugece kalın burda dıe kendını paralamasından bellıydı zaten.dusunun yanı.
Sana gelınce canım kadae ark.kesınlıkle ona mahal verme derım.bebısıne de Allah uzun saglıklı mutlu bı omur nasıp edsın ınsallah.kaynananın ellerıne bırakma derım ben.bol sanslar sımdıen :teselli:

balayından gelen çifte öyle denirmi ya akla bak yani...
sağol canım sanade bol şans ama ben bu kadından kurtulamazsam onun istediği olucak ve evliliğim daha fazla sürmücek eşimle kavgalarımız artıyo artık herşeyi görmesine rağmen onu tutuyo hala....:çok üzgünüm:

Şimdi şöyle bir durum var;

Acaba kayınvalidenizi sevmediğiniz için, her hareketi size batıyor olabilir mi? Yani siz resmen, kayınvalidenizin bebeğe kötü davrandığını yazmışsınız..
Normal şartlarda kayınvalideniz de sizden nefret etmiş olsa bile, normal_sağlıklı bir beyne sahip insan, bebeğe bu şekilde (hele ki babaannesi ise) asla davranmaz..

Yok ben eminim, kötü davranıyor diyorsanız ki, bebeği korkutmak, uyurken beşiği sallamak vs..o halde kayınvalidenizin bir psikolojik (!) rahatsızlığı olduğunu düşünürüm ki, o zaman da asla bebekle kayınvalidenizi yalnız bırakmayın.. O severken de sürekli uyarın biraz daha hassas olması konusunda, bırak ne düşünürse düşünsün, bebeğe bir zarar verdikten sonra keşke sert bir dille uyarsaydım diye de pişman olma..

Eşinin tepkisinden de korkma bu durumda, ne demek uyurken bebeği korkutmak?
Aklından zoru mu var kayınvalidenin? Varsa gitsin tedavi olsun öyle gelsin senin evine..

Ama bunları dediğim gibi; kayınvalidenin hareketlerini yanlış anlamadığını düşünerek yazıyorum..

Kusurabakma da ben senin gibi konuşanları anlamıyorum..

Nasıl bebeğini almak istersin de alamazsın ya..
ıtiyormuş seni de , takmıyormuş da bilmem ne, çek al çocuğu elinden verme bir daha..

Yani öyle bir anlattın ki, ''ruh hastası babaanne, toruna işkence yapıyor''a geldi topic..

Bu durumda;
Evine sokma, kapıyı açma, kucağına da senin gözetiminde ver, kısa süre sonra al, seni iterse sen de onu it... gibi tavsiyeler vermek geliyor insanın içinden..

kaynanamın dengesiz ve psikolojisinin bozuk olduğunu annesi oğlu kızı kocası komşuları herkes onaylıyo bunu bi tek söyleyen ben değilim sadece hareketlerine itiraz eden benim...herkes onun önünde sessiz kaldıkça o herşeyin dozunu dahada arttırıyo...
öyel bi kadınki ben çocuğumu almak istediğimde evet vermiyo beni koluyla itiyo bende zorla almaya kalktığımda çocuğu sıkıyo yavrumun canı daha fazla yanıyo bende bu durumda nazikçe almaya çalışıyorum daha ne yapayım....

yaşadığım durumu burda anlattığımda beyninizde canlandırabiliyormusunuz bilmiyorum ama canlı olarak yaşayan arkadaşlarım evime gelmiyo onunşla karşılaşıcaz diye sen gel yada dışarda görüşelim çatkapı geliyo diyolar heleki bebekleri olanlar hiç gelmiyo evime çünkü aynısını onların çocuklarınada yapıyo

Eh ne diyelim yani?
Geliyorum dediği zaman, ''ben yokum , gelirsen kızına gel'' de, gerçekten bul gidecek bir yer,her seferinde atlat, atlatamadığın yerde de, 1 dk bile boş bırakma..

Başka çaren var mı?

oyle oluo malesef.aklı sıra annesı ya artık bızde bıle var 8 ayda ne hale geldıgımızı tahmın bıle edemezsın.kac kere bız bıle ayrılmaya kalktık uyuz kıytırık kaynanam yuzunden.benım kıde sureklı onun tarafındadır ve duzelmedı duzelecek gıbı de gozukmuo bızde cok konustuk ama olmadı.sen yıne de konus bı derım ben kocanla anlat boyleyken bole uzuluorum bole yaptıgın ıcın fıalan gıbı alttan alttan ısle yanı.umarım ıse yarar.sakın bu arada akıl verıo fılan dıe de dusunme aman kırmak ıstemem.zaten oyle bı durumum yok bı cogunuz ablam annem yasındasınız.benım kı sadece onerı.ben yaptım olmadı,belkı sende ıse yarar dıe. a.s. kucak dolusu sevgıler

olurmu canım öyle şey fikir eriyosun işte üzüldüm senin haline daha 8 ay olmuş hemde..
konuşmak çare olmuyo be tatlım defalarca denedim sadece 1 2 gün etkili oluyo daha saonra o kadınla tlf bile konuşsa dönüyo hemen beni arayıp sana gelicem falan dese evde yokum derim ama eşim evdeyken özellikle çatkapı geliyo...
artık geldiğinde bende çıkıyodum der alt komşuya inerim ne yapayım başka şimdilik aklıma gelen tek çare bu...

ıse yaramama konusunda sende bendensın.careler tukenıo valla.tıp bıle caresız kalacak yakında benımkılere bız en ıyısı el ele varelım hadı de :içelim: mecazı anlamda agzıma ıckıyı koymus degılım a.s.

bende... içki içiyo olsaydım çoktan bu sorunlar yüzünden alkolik olmuştum zaten...
kadının derdi sanırım beni oğlundan ayırmak benim derdim ise ondan kurtulmak ne olcak nasıl olcak bilmiyorum...

kızlar görümcem geldi biraz önce yarın oğlumun doğum günü var bütün aile toplanıcaz erken gel tamam mı dedi bende yok abla kusura bakma gelemicem dedim açıkladım güzelce ama bana darıldı gitti eşimde aynı tavrı aldı.....
konuşmuyo eşim benimle şimdi yarın gitmiyorum diye ama ne yapayım o kadında gelicek sonuçta oraya...

valla canım o kadın dedıgın kısı var ya esının asla bırakamaycagı bırısı malesef delı de olsa ruh hastası da olsa atamaz asla annesını ısın cok zor cnm ya senın gorduklerını ne esın gorur senın gozunle bakar nede gorumcen herkes baska yonden bakar kımse senı anlamaya calısmaz bu kadın hep senın aıle huzurunu bozacaksa boyle ısın var valla cok uzucu bı durum kolay gelsın allah sabır versın vallabenneyaptımki

bende... içki içiyo olsaydım çoktan bu sorunlar yüzünden alkolik olmuştum zaten...
kadının derdi sanırım beni oğlundan ayırmak benim derdim ise ondan kurtulmak ne olcak nasıl olcak bilmiyorum...

ılahı sende aynı benım kafadansın.bızde kaynannamla aynı dertten mmuzdarıpız.bakalım ıkı cambaz bı ıp de oynamaz derler.bızde kım kımı atar ıpden gorucez

kız kaynanana mı dıosun o kadın dıe bende ılahı omrunun sonuna kadar kacamazsın ya.oldu olucak al kocanı maldıv adalarına gotur yerlesın oraya komık sey senı yaaaaaa a.s.

bence burda yanlis yapmissin. kaynanan yuzunden onunla iliskide olan butun dunyayi karsina alamazsin ki? gorumcenin ne sucu var? ne yapsin annesi manyaksa? bence ayip olmus ona biraz. ben olsam ben de darilirdim. bence git yarin dogrumgunune, kaynanandan da uzak dur olsun bitsin.

2 saat sonra doğum günü var kızlar gece sabaha kadar kavga ettik eşimle ayrılma noktasına geldik yani....
istemesemde gidicem bugün oraya artık başıma ne gelirse herşey inceldiği yerden kopar ne yapayım benden bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…