Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

tamam canım haklısın ama beni istemeyen kızımın doğmasını istemeyen ona hoyratça davranan birine nasıl vereyim ki çocuğumu......
o babaanne olmayı hakeden bi kadın değil..

Canım haketmiyor olabillir, ama babanne lmuş işte... Ve torununu sevmek istiyor...
Senin gözetimin altında olduğu ve bebeğine zarar vermediği sürece sevmesine izin vermelisin...
ızin vermediğin takdirde eşini sana karşı doldurup aranızın açılmasına sebep olur falan, ne gerek var....
10-15 dkk sevsin sonra uyutma bahanesiyle al götür başka bir odaya, gelmeye kalkarsa ses olunca uyumyo falan dersin...
Çok fazla muhattap da olma, çok fazla uzak da durma ki seni kötülemesi için eline koz verme...

valla sadece bebğim değil herşey yüzünden içim nefret dolu çok zor bir durum eşimde aşırı düşkün onlara ben yine yanlızım anlıcanız ama herkesi allaha havale ettim görücez ilahi adalet

kayınvalideniz kusura bakmayın ama kafayı yemiş..

ne demek sarsmalar filan..

hemen alın elinden işkence saati geldiği zaman..tövbe tövbe..

Ay inanmıyorum o yavrucaktan ne istiyor manyak mı ne
hem o oğlunun bebeği sanki sen annenin evinden mi getirdin
ne düşüncesizlik ne cahillik bu yaaa

bende sevmiyorum eşimin annesini . 10 aylık evliyiz . eşim ailesine çok düşkün değil evlerine gidince surat asıp oturuyo ne muhabbet ne bişiy . bende hiç gitmek - gelmesini istemiyorum. şimdide bebek istiyoruz bebek olunca hergün gelir bende bunu düşünüyorum ve canım çok sıkılıyooorrrrrrkötükedihüso

valla şekerim aynen öyle oluyo birde ortalığı karıştırıp laf sözle aranı açıyo eşinle uyuz şeya.s.

çocuğum ağladığında bile vermiyo ben almak için hamle yaptığımda ise koluyla itiyo beni dinlemiyo takmıyo yani...
ses olayına gelince o kesilesi sesi ile odada bi bağırıyorki ben yerimdden zıplıyorum yavrum nasıl korkmasın anne korkuyo çocuk dediğimde ise cevap verme zahmetinde bile bulunmuyo..
benim gözetimim altında bile çaktırmadan çocuğun ayaklarını sıkıyo ben daha ne yapayım

kadın sadist ya. ne zevk alıyosa. ben de çok sinir oldum valla kardeş. allah dayanma gucu versin sana. bebeğine de.

eşimin ailesinden nefret ediyorum öyle böyle değil hayatımı maffettiler benim nefret ediyorum benim kadar kimse nefret edemez arkadaşlar
CENABI ALLAH bana öbür dünyada şu zevki tattıracak iki elim yakalarından çekilmeyecek çünkü bu dünyada bişey yapamıyorum eşimin ailesi sonuçta eşimi üzmek istemiyorum

ya bugün eşimin ananesine gittik aşıdan sonra oda ordaydı hemen kızımın pusetini zorla çekerek elimden aldı içeri koltuğun üzerine koyup battaniyesini açtı bende o çocuk uyanıpta ağlarsa sorarım sana dedim oda sorarsan sor banane dedi kızımı uyandırdı ağlayınca dur altını açayım dedi bakayım orasına burasına hiç bakamadım dedi saçmalama dedim sardım kızımı eşime hadi gidiyoruz dedim çıktık....
biz kapıdan çıkarkende cuma günü görümcene gelicem görüşürz dedi imalı bi ses tonuyla bende bişey demedim gittik.....
ya söyleyin işte benmiyim kötü o mu?
nasıl kurtulucam ben bu kadından yaaaa

ay canım seni anlıyorum ve asla sen kötü degilsin yaptıkları davranıslarla zorla kend,lerinden sogutuyorlar bende hamileyim ve 1 ay kaldı doguma 4.ayımdan beride kayınvalidemle görüşmüyoruz şimdi ben dogum yaptıgımda gelcektir mutlaka napcam bilemiyorum ama sen kafayı takma kocanla mutluysan bosver

Belki söylediğin kelimeler başkaları tarafından yadırgana bilir."o çocuk bi ağlarsa sorarım sana" falan demelerin.Normalde normal bi kaynanaya söylenmez ama seninki çok farklı tatlı dilden iyilikten anlamamış,yapma etme demenden anlamamış,seni böyle konuşmaya kendisi itmiş resmen.Hakediyor valla.Ben de çok sinirlendim.
Birde dur bakayım orasına burasına nezamandır görmemiştim demiş :roflol::roflol:
ayy çok güldüm valla yaa :roflol::roflol:
Deseydin enson gördüğünden beri bir değişiklik yok olursa ben sana haber veririm diye.:roflol::roflol::roflol:

kız sapıkmıdır nedir her gördüğünde kızımın altını açmaya çalışıyo bakıcam diyo aptal yaa bi keresinde tulumunu çıkarmıştı tam bezini açıyodu hemen yetiştim napıyosun yedek bezi yok dedim aldım kızımı bezi açıp ne yapacaksa gerizekalı....
valla huzurumu bozan tek şey o kadın...
Allahım bi mucize olsada kurtulsam yaa

valla ben senin bu kaynanana en az senin kadar sinir oluyorum soyleyeyim. adresini ver ben bir gidip pataklayayim sunu:))

sapik olmasa niye cocugun bezini durduk yere acmaya calissin. manyak kadin!

bu forumdaki senin kaynanana uyuz olan kadinlar birlesip buna bir negatif enerji yollasak felegini sasirir valla:))

ay nasıl sevinirim valla....
köleniz olurum kız sizin :roflol:
bi kere banyo yaptırırken gelmişti kızımı çıplak görünce ay bacaklara bak tombul yok şurası çok güzel orası yani vs sapıkça laflar etti hep nazar değdircek diye ödüm koptu valla

ne ilginç kaynanan varmış :1shok:
allah yardımcın olsun canım.
sana verebileceğim tek öneri yapabiliyorsan mümkün olduğunca az görüş kaynananla.

canım sapık mıdır bılemem ama ruhsal durumu bozuk bırıne benzıyo gercekden kımse bı bebege bu sekılde sacma davranmaz ancak pıskolojısı ruh halı bozuk bırı yapar hıc olgun degılmıs yanı su anlattıklarını kucuk cocuk yapar ancak yaa gunahsız bı bebek sonucda uyandırma ezıyet eder gıbı degısık davranma gercekden dıkkat et bence yanlız bırakma kaynananla gercekten guven olmaz yanı mesela ona bırakıp bı yere gıtmek ıstesen gozun arkada kalır gercekden:1no2:

ne ilginç kaynanan varmış :1shok:
allah yardımcın olsun canım.
sana verebileceğim tek öneri yapabiliyorsan mümkün olduğunca az görüş kaynananla.

ah canım yaa ben evine zaten bayramdan bayrama gidiyorum ama o çatkapı geliyo bize yukarıda kızı var ona geliyo tabi yine bende bi mucize olmazsa ben bu kadından kurtulamam.

çevresindeki herkese zararı dokunuyo sırf onun dengesiz hareketleri yüzünden kızı geçen gün kocasıyla kavga etti annesi ölümüm bunun yüzünden olacak diyo benin huzurum kalmadı keşke kurtulsam o kadından...
kız nasıl bırakırım ben ona yaa geçen geldiğinde tuvalete gidicektim o burda kızıma zarar verecek diye gitmedim çatlıyodum az daha nasıl bırakırım ben kızımıda bi yere giderim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…