- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
kızımı koltuk altından tutup havaya kaldırıyo başı bi sağa bi sola bi arkaya düşerken umuru olmuyo eldivenini çıkartıp ellerini ayaklarını sıkarak ağlatıyo ağlaması hoşuna gidiyormuş uyurken birden gidip beşiği hızlıca sallayıp korkutuyo kızımı yada uyuken battaniyesini açıp yüksek sesle sesleniyo ve sarsıyo.vb bir sürü işkence..
bende sessiz kalamıyorum sonrada eşimi doldup üzerime gönderiyo yok torununu istediği gibi sevemiyormuş ben engel oluyormuşum vs..
eşim arada kalıyo ve bazı şeyleri görmemezlikten geliyo oturup konuştum güzelce niye böyle yapıyosun diye ben ne yapıyorumki diyo ama eşime karın öyle böyle diyo bana deyip şikayet ediyo...
oda çoğu zaman annesine inanıyo bana değil....
bak ıste ne guzel gorumcen kocanla ıs bırlıgı bıle yapıo ne kadar guzel demek kı kayınvalıdenın garıp tavırlarının o da farkında ne gorumceler var ınan aynı olay benım basımda olsa her halde ben bebegıme zarar verır endısemı soylesem gorumceme suclu ben olurum bı de ustelık.bı de ogun sırf kayınvalıden var dıe oraya gıtmek ıstemememıstın okudum ustelık esınlede aran acılmıs.sonucta kayınvalıden sızın yasamınızın bı parcası ıstesende ıstemesende.hepımız ıcın durum aynı.sırf o var dıe herseyden kendını soyutlayamazsın.
sana bısey soyleyeyım bende cok kızıorum sınırlenıorum esımle de cok kavga ettık ama sonucta olan bana oldu huzurumuz kalmadı yanı onlar habersız bız olduk geldık.soylemek ıst.su canım senın evıne gırıp kapını orttugunde hepsı kapının dısında kalıo.sen evınde mutlu musun kocanla huzurun var mı ona bak.bırak tek ortak noktanız esın olsun.onun ıcın de bı kac saat katlanman gerekıosa katlanıver.ustelık senın bır de bebısın var Allah bagıslasın onunla ugrasıorum derken bırlıkteyken zamanın nasıl gectıgını anlamazsın bıle.
o yuzden takma yanı.bu arada kavgadan sonra nasılsınız duzeldınız mı esınle barı
Bence sevmek değil bu ne yaaa
Sana olan hırsını bebekden çıkartıyor belli.. Ama eşine hiç hak vermiyorum annesi tamam sevebilirde insan kıyarmı ya mincicik bebişi hoplaya zıplaya sevmek ben asla tahammül edemem başıma gelse:1no2:
Sen bunun elinden çok çekersin malesef çünkü eşinde annesini savunuorsa kötü.. Eşinin anesine söylemesi gerekiyor kzımı öyle sevme diye. İsterse küssün kayınvaliden hiç olmazsa sen kzını sağlıklı büyütürsün...
Sakın cocugunu onla basbasa bırakma telefonun ses kaydedme kısmınıda ac kaydet esıne aksam dınlet bak ıste de sakayla karısık ıspatla dırek suclama anası nede olsa unutmakı erkekler analarına daha duskun kabul etmek ıstemıyorlar bılseler bıle dıle getırmıyorlar hep onlar haklı torununu sevemek ıstıyorsa ya adam gıbı sevsın yada sımdı uyuyo de bahane bul anlasılan yakın da oturuyorsun keısnlıkle tavız verme cocugunda psk bozulmasın sen dık durursan esınde anlar ıns. ısın zorrrrrrrrrrr bende kaynanamdan nefret edıyorum psk cok bozdu cok aglattı ama devran doner bırgun anlar ama gecmıs olsun anlasada gectı bolu pazarı
insan yaslandıgı zaman daha fazla takmaya baslıyor ama aslında bu karakter meselesı,ben hıc sallamıyorum kurallarımı esıme koyuyorum yasım genc olsada aılemden ben boyle gordum kı sonradan gec soledım gıbı sorunlar cıkmasın kocamda sagolsun dınlıyor zaten bır anne annelık yapmayınca sırf oglu evlenıyor dıye annelık sıfatına burunuyorsa onu oglu bıle tınlamaz cok sukur:) bı rahatız kafadan bıtmıstır.Benım esımın bır annesı varsa o da doguran degıl buyuten cok seven uvey annesıdır :)
Canım evet dediğin doğru eşlerimizden kaynaklanıyor ama takma kafana ben 2 haftadır takmıyorum eşim benimle daha iyi artık.Ve öylede olacak çünkü kendimi değiştiriyorum ya sabır diyerek.EŞLER NEYDEN NEFRET EDİYOR ÇÖZDÜM.AİLELERİ HAKSIZDA OLSALAR BİZ SÜREKLİ ONLARI ŞİKAYET EDİYORUZ..ÇOK KONUŞMAYACAZ.bizde de tam tersi, baba üvey anne öz ama kayınvalidem herhangi bir üvey annneden daha iyi davranmıyor oğluna ve torununa,bana da yapmadıkları kalmadı artık anlatmaya utanıyorum ama yine de eşim için benden daha değerliler,boşanmaya bile kalktık bu yüzden anlatsam....neyse kısaca nefret edilen de ettiren de kocalar aslında, koruyamayacaksan evlenmeyeceksin,yakmayacaksın elin kızının başını ya da erkek olup sahip çıkacaksın eşine çocuğuna ama ah,geç öğrendik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?