- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hayat amacımız kayınvalideyi mutlu etmekmidir acaba?Anne demekle annen olmuyor. Anne demekle agzin yamulmaz canim. Sende kayinvalide adayisin. Insanlari heledeki kayinvalideleri mutlu etmek cokda zor degil aslinda.. 26 yasindayim. Ama ilerde gelinim anne demeseydi gercekten bende cok uzulurdum. Saygisizlik umursamiyor gibi geliyor bana
Hayir ama insanlari mutsuz etmekte degildir !! Heledeki bukadar basit birsey icin !!Hayat amacımız kayınvalideyi mutlu etmekmidir acaba?
Hayat amacımız kayınvalideyi mutlu etmekmidir acaba?
Anne diyor hemde çok içten ben istemedim kendi söylüyor.
Mor severciğim zaten bu konuda kendini haklı gören bir kişi var oda sensin kimse seni haklı görmedi konularındaÜzgünüm ama maalesef bu konuda anne kötü diyebilirim.
Kendo annenize ne diyorsunuz ki.Anne demeyi bırak hanım diye hitap ediyorum,gerciy kendi anneme de anne demiyorum.
demekki oluyormuşAnne diyor hemde çok içten ben istemedim kendi söylüyor.
Maalesef kendi ismiyle hitap ediyoruz 5 kardeş. Babaanne ile aynı evde büyüdük ona anne dedik anneme anne diyemedik,şimdi bende anneyim ben olsam zoruma giderKendo annenize ne diyorsunuz ki.
Siz bilemezsiniz bence eksik mi fazlalık mı olacağınızdan,açıkçası eşinizin annesi de sizin annenizdir. Eşinizi yetiştiren bir anneye böyle bir yaklaşımda bulunmak bana göre iyi bir hareket değil.Samimiyete önem veren biriyim hem ona anne diyen üç insan var benim eksikliğimden ne olur ki?
BelkiBu hayatın amacı değil evliliğin gereklilikleri. Kayinvalideye , eşinin ailesine saygılı olması zorundayız.
Evlenince sadece karı koca birlikteliği olmuyor, aile birleşmesi oluyor.
saygi farkli bisey. Adiyla hitap ederseniz saygisizliktir zira yaşça sizden büyüktür ama anne demediniz diye saygisiz olmazsiniz bana gore. Evlilikler aile evliligi olur o kesin ama esas olan kisinin kendi ailesidir.Bu hayatın amacı değil evliliğin gereklilikleri. Kayinvalideye , eşinin ailesine saygılı olması zorundayız.
Evlenince sadece karı koca birlikteliği olmuyor, aile birleşmesi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?