- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Karaktersiz rezil. Siz ona bırakın anne demeyi evinize Bile almayacaktınız. Oğlunun hatırı neymişBir kaç aylık evliydim bize geldi biz sana güvenmiyoruz oğlumu boynuzlamanı bekledik dedi sonrada seni istemiyordum almasaydım keşke dedi bende sen almadın beni oğlun istedi dedim oğlumun altına yattın kalktın almak zorunda kaldı seni dedi bende evden kovdum defoldu gitti
Niye görüşüyorsunuz? Görüşmeyin.Aynen canım 3.5 yıl görüşmedim 3aydır görüşüyorum ama nefret ediyorum Allaha şükür eşim hiç ezdirmedi beni hep benim tarafımda oldu
Aynen öyle.Ayıp ediyorsun ortadan konuşarak. En azından ismini katarak söyle. Mesela Ayşe anne gibi. Senin kocanı doğuran kadın. O bir anne. Kimse annenin yerini alamaz ama birazda iğneyi kendinize batırın. Hep mi kv ler kötü
Elbette insanin ne annesi ne de babasi esin ailesi gibi olmuyor ama bence dilini alistirmalisin sana bi kotulugu olmayan bir kadin anladgm kadariyla ayni zamanda o sana nasil hitap ediyor bu da onemli sen ondan o samimiyeti aliosn soylememen ayip bence. Misal bende diyemiyordum nisanliyken ortaya konusurdumAçıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Melek gibi kayınvalidem var. Tek bir sorun bile yaşamadım ama ben de toplasan 3-5 kere anne demişimdir. Bu bence insanın içinden gelen bşr şey. Benim gibi iyi şeyler de yaşasan belki söyleyemezdin yine. Ben de seslenmek zorunda kalmayım diye dibine kadar gider konuşurum. Garip geliyor bana annem olmayan birine anne demekAçıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
''Anne'' Kelimesi okadar güzel ki anneme de çok yakışıyor.Yani tarif edilmez birşey.Kv severim sık görüşmeyiz zaten yanyana olunca zorda kalmadığım sürece anne demem.Ağır geliyor ya .Hani haketmediği için değil ne olursa olsun.Anne çok özel birşey.Her ikisini de Rabbim başımızdan eksik etmesin.Açıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Canım dört yıldır nasıl ortadan konuşuyorsun? Sana bir kötülüğü mü dokundu? O yüzden mi hak etmediğini düşünüyorsun?Açıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demiştiBirçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
Bakis acisi bicimsel bence. Anne lafini duymak gereklilik degil önemli olan o anneligi hissettirmek. Eğer eşin ailesi annelik yerine kayınvalidelik yapmayı uygun göruyor ama sorun teşkil etmiyorsa kadında anne demediği için taşlanmamali.Eşinizin anne demesi, kayın validenizin anne dediğinizde sevinmesi bir beklentinin olduğunu gösteriyor. Size kıymet vermişler, hiç lafını etmemişler. Ama ben sizin gibi gelin istemezdim. Eşiniz ile aynı kafada değilsiniz, kayın valideniz ile de. Benim direkt öz anne teyze amcasına ismen hitap eden arkaşım var ama bizim annelerimize teyze abla der. Sizin kültürünüz başka olabilir ancak daha gelenekselci insanların hatrına bir x anne diyemiyorsunuz. Demekki sizin için eşinizin ailesi el. Böyle gelin istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?