Haha valla ben de öyleydim. Şimdi aklıma gelince bile utanıyorum nasıl yapmışım, bidaha yapabilir miyim die ama o noktaya gelince göz bişe görmüyo tabiDogru demiş onu çok iyi oluyorum ben sonradan aklıma gelince utanıp kafamı deve kuşu gibi kuma gömmek istediğim şeyleri öyle Bi yapıyorum ki o an bana bişey oluyor sevişince ben ben degilim
Abi benim koca yorgun gelmese şu evde o işi yapmadık köşe bırakmazdım ben ama bizimki biraz sakin bu konularda kafamdan geçenleri yaşasam bu adamla kalpten gider vallaHahaha niye insana merak ettiriypsınızevlenesim geliyo valla
Valla ben de çok merak ediyorumOooJudy_K bebegim sen kendini aşmışsın iyiymiş ya erkek olsam nasıl hissederim sorusunun cevabını almışsın rüyanda abi bende çok merak ediyorum nasıl hissettiriyor erkek olmak keşke bende görsem öyle bişey kafamdaki sorulara cevap olurdu
Bide yani aklımdan geçenin en fazla yüzde otuzunu yapıyorumdur hepsini yapsam koca dayanmaz bana abi ben çok yoldan çıkmaya meyilliyim sanırım şuan Bi kendimi sorguladımHaha valla ben de öyleydim. Şimdi aklıma gelince bile utanıyorum nasıl yapmışım, bidaha yapabilir miyim die ama o noktaya gelince göz bişe görmüyo tabi
Oo baya ateşliyiz haticecim bakıyorum daAbi benim koca yorgun gelmese şu evde o işi yapmadık köşe bırakmazdım ben ama bizimki biraz sakin bu konularda kafamdan geçenleri yaşasam bu adamla kalpten gider valla
Dimi çok çirkin oluyor ya sönmüş balon gibiValla ben de çok merak ediyorummesela ben evlenmeden önce organları hep sert oluyo sanıyordm. En azından daha büyük bekliyodum. Nasıl oturuyorlar, nasıl sığıyor pantolona, wcye gidince değiyor mu falan diye, evlenince küçük halini gördükçe gülme krizlerine giriyordm
Şuan bile çıktın sakin ol şampiyonBide yani aklımdan geçenin en fazla yüzde otuzunu yapıyorumdur hepsini yapsam koca dayanmaz bana abi ben çok yoldan çıkmaya meyilliyim sanırım şuan Bi kendimi sorguladım
İçimde ne cevherler var da benim koca topragı kazımıyor az detaya girse neler bulacak da yavaş yavaş yola getiriyorum bunu alışıyorOo baya ateşliyiz haticecim bakıyorum da
Kız günlerdir bekliyorum bide hamile olunca hormon tavan yaptı bu gece hesabı görecem ama veresiye defterlerini açıcam benim herifin önüne hesabımızı görelim koçum dicemŞuan bile çıktın sakin ol şampiyonadam yanında olsa üstüne atlayacak gibisin
Ben de sorarım heralde. Niye bu annelik belirtisi mi ki?Yemekten sonra doydun mu diye sorduğumda annesi olduğumu anladım. Alışkanlık, demeden duramıyorum maalesef
Ne zamandır evlisin kiİçimde ne cevherler var da benim koca topragı kazımıyor az detaya girse neler bulacak da yavaş yavaş yola getiriyorum bunu alışıyor
Hee ben de diyorum noluyo,Kız günlerdir bekliyorum bide hamile olunca hormon tavan yaptı bu gece hesabı görecem ama veresiye defterlerini açıcam benim herifin önüne hesabımızı görelim koçum dicem
1.5 da biz ilk aileyle yaşadık ondan pek ilerlemedi bu durum şimdi işte yeni yeni açılıyor bizimkisiNe zamandır evlisin ki
Aileyle zor oluyo, rahat olmuyor doğru. 18 yaşında mı evlendin1.5 da biz ilk aileyle yaşadık ondan pek ilerlemedi bu durum şimdi işte yeni yeni açılıyor bizimkisi
Yok 19.5 _20 ye dogru evlendim profilde 20 yazıyor da 21 aslındaAileyle zor oluyo, rahat olmuyor doğru. 18 yaşında mı evlendin
ayni evin sorumlulugunu paylasiyoruz en basta ortak kararlar aliyoruz birbirimizin kisisel alanlarina saygi duyuyoruz. Tabi en onemlisi kari-koca arasindaki sevgi. Bazen goruyorum kadinlar kocalarina karsi sevgiden cok korku duyuyorlar. Aman sunu yaparsam kocam kizar boyle yaparsam bagirir gibi. Aradaki en buyuk duygu sevgi olmali zaten gerisi geliyor.O zaman size şöyle sorayım. Siz arkadaş anne falan değilsiniz. Kocanızın eşisiniz. Nasıl eş olunur.?
Ama illaki beraber aktiviteler yapıyosunuzdır. En basiti beraber tv izlemek kitap okumak sohbet etmek vsvs. Evet bunlar zaten olması gerekn şeyler, ekstra değil. Ama maalesef bunları tadamamış yaşayamamış eşler var.ayni evin sorumlulugunu paylasiyoruz en basta ortak kararlar aliyoruz birbirimizin kisisel alanlarina saygi duyuyoruz. Tabi en onemlisi kari-koca arasindaki sevgi. Bazen goruyorum kadinlar kocalarina karsi sevgiden cok korku duyuyorlar. Aman sunu yaparsam kocam kizar boyle yaparsam bagirir gibi. Aradaki en buyuk duygu sevgi olmali zaten gerisi geliyor.
her turlu aktiviteyi yapiyoruz yeri geliyor beraber yemek yapiyoruz yeri geliyor pubg oynuyoruzAma illaki beraber aktiviteler yapıyosunuzdır. En basiti beraber tv izlemek kitap okumak sohbet etmek vsvs. Evet bunlar zaten olması gerekn şeyler, ekstra değil. Ama maalesef bunları tadamamış yaşayamamış eşler var.
Ve dediğinizde haklısınız en başta sevgi sonra saygı eksik olmayacak ki diğerlerinin eksikliği yaşanmasın.
Bence kesinlikle annelik belirtisi. Koca adam doydugunu bilir herhalde. Çocuğa sorar gibi soruyorum çok saçma.Ben de sorarım heralde. Niye bu annelik belirtisi mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?