Eşinin eski sevgilisini unutamadığını düşünenler..

Teyze kızı apandisit ameliyatı olmuş gibi yazmışsınız. O dönem gençten yaşlıya nice insan vefat etti corona yüzünden. Gayet normal merak etmesi. Bu, unutamadığına kanıt olamaz yani

Çok benzer yaşadıklarımız, hep ayrılık şarkıları dinler. Benimle sevgiliyken kız kardeşinin ve onun adıyla bir facebookta arama yaptığını hatırlıyorum. Ve ondan yaşça küçük istediği gibi ailesine uyarlabileceği mantıklı bi adaydım onun icin, biz evlenmişiz ilk gün bana bu eve girdiğimde evet evet bu kızla ben mutlu olurum dedim diyor. Bense havalardayım heyecanlıyım o hala kendini ikna etme cabasındaymıs. Gerçekten şüphe insani bitiriyormuş..

Sevilmeyi bildiğimi düşünmüyorum. Yalnızca maddi konularda hem fikiriz. Sürekli maddi konulardan konuşuyoruz başka da yok ortak noktamız sanırım bilmiyorum gerçekten

Eşinle niye ayrılmış teyze kızı, çok aşık olsaydı onunla evlenirdi
O kendi ailesinin yanında yaşamak istemiş orada ise girsin istemiş, eşim de beni ailene tercih etme demiş. Sonra ailesinin zoruyla aileden başka bir kızı istemişler o kızı aileside tam istemiyormuş yanı olmayınca başkasını istemiş ailesi eşimde zorla tamam demis kız da birdaha asla istememiş bildiğim kadarıyla.

Yani bu adam sizin eşiniz,biktırıp itiraf ettirmek yerine,oturup iki medeni insan gibi konuşamıyor musunuz?Şüphe içinde ne zamana kadar devam edecek?
İki medeni insan gibi konuşup ifade etse kendisi zaten bıktırma işine girişmeyeceğim çok akıllı çok kurnaz kurnaz olmasa bile beni kaybetmemek icin itiraf etmez ama bıkar illallah ederse ee yeter öyleyse öyle yeter artık der çıkar gibi düşünüyorum

O yaşta çok üzgünüm ki bunları idrak edemiyor insan. Kesinlikle endişelendi bence ve evet Sevmiyor gibi hissediyorum. İşe girdikten sonra daha saygılı davranmaya başladı o kadar.

Yalnızca merak etmemiş beni ezip herkesin gözünde küçük düşürerek aramış ve kendi ailesi de biliyormuş aradığını. O kadar basit bi mesele olsa aradığından ailesinin haberi olmazdı bence ailesi de streslenmis bence çünkü eşim baya sıkıntı çıkarmış kimseyle evlenmesine bir süre müsade etmemiş ta ki biriyle görene kadar o kızı görünce tamam sildim deyip silmiş güya. Siliniyorsa tabi öyle kolay

Peki teyze kızı bekar mı evlenecek olsalar evlenirlerdi bence tehlike arzetmiyor

Ben de şaşırdım.Teyze kızı kuzen kardeş gibidir.Düşünecek takılacak başka konunuz mu yok.Eşe bunu böyle belli eder aktarırsanız aklına düşürürsünüz.Bu yaptığınız yanlış. Sonra teyze neden aranmasın.Üstelik babası ölmüş ve aynı coronadan hasta olmuş insanlar.Teyze kızı bile aranır.
Eşiniz çok seviyorsa kuzenini yol verin gitsin zaten.Ne kadar çirkin birşey.Konu olursa aynen böyle söyleyin.

Ama teyzesinin kizi ile sevgililermis sanirim, istemeye gitmisler teyzesinin kizini sonradan anlasamamislar olmamis.

Yani gurur meseleleri olmus arada. Size yazdim , kendim de yasadigim icin daha once benzerini, bu his cok zor, ozguvenini de bitiren birsey insanin ayni zamanda. Insanin aklina o suphe girdi mi, her sarkida , her filmde, herhangi bir olayda onu mu dusunuyor acaba , o aklina geldi mi acaba diyor. Bununla yasamak cok zor.

O yaşta çok üzgünüm ki bunları idrak edemiyor insan. Kesinlikle endişelendi bence ve evet Sevmiyor gibi hissediyorum. İşe girdikten sonra daha saygılı davranmaya başladı o kadar.

Endişelenebilir bu çok doğal insani bir hal. Peki Sevilmediğini düşündüğünüz böyle hissettiğiniz bir evliliğe neden devam ediyorsunuz?

İyi ama siz iş sahibi olduğunuz için boşanmıyorsunuz. Sizi sevmediği için boşanıyorsunuz. Alçak olan siz değil eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…