- 4 Ekim 2012
- 16.783
- 33.241
- 798
- Konu Sahibi Skeptiolperson
-
Beş sevgi dili isimli meşhur kitapta evet sohbet etmek bu beş dilden biri.Konu sahibi bir yorumda, sohbet ediyor benimle , belki onun da sevgiyi gösterme yolu budur demiş. Sohbet ediyor diye yetinmiş.
diğer 4 ü neBeş sevgi dili isimli meşhur kitapta evet sohbet etmek bu beş dilden biri.
Hizmet davranışları, hediye almak, cinsellik… gerisini hatırlayamıyorum.diğer 4 ü ne
buldumHizmet davranışları, hediye almak, cinsellik… gerisini hatırlayamıyorum.
Çok benzer yaşadıklarımız, hep ayrılık şarkıları dinler. Benimle sevgiliyken kız kardeşinin ve onun adıyla bir facebookta arama yaptığını hatırlıyorum. Ve ondan yaşça küçük istediği gibi ailesine uyarlabileceği mantıklı bi adaydım onun icin, biz evlenmişiz ilk gün bana bu eve girdiğimde evet evet bu kızla ben mutlu olurum dedim diyor. Bense havalardayım heyecanlıyım o hala kendini ikna etme cabasındaymıs. Gerçekten şüphe insani bitiriyormuş..Ben daha önce 6 ay evlilik yaşadım. Onda ben de böyle bir düşünceye girmiştim. Biz tanıştığımızda , 10 yıl önce ayrılmışlardı fakat ilişki 8 yıl süren bir ilişki ve o kızdan sonra bu 10 yılda eski eşimin hayatına doğru düzgün kimse girmemiş. Eski eşim de çok içine kapanık, asosyal, çekingen biriydi, kız onun tam tersi çok konuşkan, özgüvenli, dışa dönük fln, belli ki çok sevmiş eski eşim onu zamanında. Bana böyle düşündüren somut şeyler oldu ama, mesela ayrılık ve gururla ilgili şarkıları çok severdi, sesini açıp dinlerdi denk geldiğinde ve en önemlisi,sahte bir instagram hesabını yakaladım, çok fazla kişiyi takip ediyordu ama bunların içinde o kızın ablası ve kuzeni de vardı. Kıza da ekleme talebi yollamıştır da kabul etmemiş demek ki kız. Ve tabi ki sevildiğimden emin değildim. Abisi evlenmişti, çocuğu olmuştu, yaşımız 35di, ailelerimiz birbirini tanıyordu, evlenmiş olmak için, mantıklı bir adaydım onun için. Biz alkol sorunu yüzünden çok kavga edip boşandık 6 ayda ama oh dedim kafamdaki bu beni sevmiyor mu, acaba o kızı unuttu mu sorularından kurtulduğum için.
Yetmese gerek. Ama işimi gücümü elime aldıktan sonra boşanmak çok alcakca geliyor bana. O an araadığında asla arkama bakmayacaktım. Hep bi umut yaşıyorum ben yaşım büyüdükçe idrak edebiliyorum bunları maalesefOnun kabul etmesi şart mı? Sizin şüpheleriniz yetmiyor mu?
Sevilmeyi bildiğimi düşünmüyorum. Yalnızca maddi konularda hem fikiriz. Sürekli maddi konulardan konuşuyoruz başka da yok ortak noktamız sanırım bilmiyorum gerçektenBeğenmek yeterli bir şey değil. Tv yi açtın, yüz tane erkek beğenirsiniz ama hepsini seviyor muyuz? Sevgi başka bir şey. Aşk başka bir şey. Azla yetinmek??? Size azıcık ilgi verince 10 yıl mutlu mu oluyorsunuz mesela
O kendi ailesinin yanında yaşamak istemiş orada ise girsin istemiş, eşim de beni ailene tercih etme demiş. Sonra ailesinin zoruyla aileden başka bir kızı istemişler o kızı aileside tam istemiyormuş yanı olmayınca başkasını istemiş ailesi eşimde zorla tamam demis kız da birdaha asla istememiş bildiğim kadarıyla.Eşinle niye ayrılmış teyze kızı, çok aşık olsaydı onunla evlenirdi
Evet benim eşim de böyle yaptı hemen evlilik lafları seviyorumlar ve evlenelim baskısı çok geçmedenBeni daha tam anlamıyla tanımadan, ilk buluşmadan sonra evlenmek istiyorum , evlenelim lafları etmişti, belli ki evlenmek için evleniyordu.
İki medeni insan gibi konuşup ifade etse kendisi zaten bıktırma işine girişmeyeceğim çok akıllı çok kurnaz kurnaz olmasa bile beni kaybetmemek icin itiraf etmez ama bıkar illallah ederse ee yeter öyleyse öyle yeter artık der çıkar gibi düşünüyorumYani bu adam sizin eşiniz,biktırıp itiraf ettirmek yerine,oturup iki medeni insan gibi konuşamıyor musunuz?Şüphe içinde ne zamana kadar devam edecek?
Dediğim gibi yalnızca ev içerisinde hoş sohbet ilgi alaka.. başka da nasıl olur diğer şeklini bilmiyorum zaten iliskilerinDemek ki yeteri kadar sevmiyor eşiniz yada göstermiyor sevdiğini.
O yaşta çok üzgünüm ki bunları idrak edemiyor insan. Kesinlikle endişelendi bence ve evet Sevmiyor gibi hissediyorum. İşe girdikten sonra daha saygılı davranmaya başladı o kadar.Bu kadar takılıyorsanız teyze kızıyla nişan atmış adamla evlenmeyecektiniz. Eski nişanlısının annesini aramasıyla teyzesini araması aynı şey değil. Eşinizin size olan davranışlarını, sizi sevip sevmediğini ancak siz bilirsiniz. 2 dakikalık sağlıkla ilgili telefon konuşmasından eşinizin size değil hala eski nişanlısına aşık olduğu çıkarımını yapmak fazla geldi bana.
Yalnızca merak etmemiş beni ezip herkesin gözünde küçük düşürerek aramış ve kendi ailesi de biliyormuş aradığını. O kadar basit bi mesele olsa aradığından ailesinin haberi olmazdı bence ailesi de streslenmis bence çünkü eşim baya sıkıntı çıkarmış kimseyle evlenmesine bir süre müsade etmemiş ta ki biriyle görene kadar o kızı görünce tamam sildim deyip silmiş güya. Siliniyorsa tabi öyle kolayYaa insan eski sevdiği de olsa sağlık durumunu merak eder ki bu demek değildir ki onu seviyor unutamamış ki zaten ayrılalım demişsiniz bırakmamış sizi burada ne adamlar gördüm kadın gitmek istiyor hemen olur diyorlar onunla olsaymış onla evlenirmiş eskiler sadece eskidir bunu unutmayın fazla da abartmayın
Peki teyze kızı bekar mı evlenecek olsalar evlenirlerdi bence tehlike arzetmiyorYalnızca merak etmemiş beni ezip herkesin gözünde küçük düşürerek aramış ve kendi ailesi de biliyormuş aradığını. O kadar basit bi mesele olsa aradığından ailesinin haberi olmazdı bence ailesi de streslenmis bence çünkü eşim baya sıkıntı çıkarmış kimseyle evlenmesine bir süre müsade etmemiş ta ki biriyle görene kadar o kızı görünce tamam sildim deyip silmiş güya. Siliniyorsa tabi öyle kolay
Ben de şaşırdım.Teyze kızı kuzen kardeş gibidir.Düşünecek takılacak başka konunuz mu yok.Eşe bunu böyle belli eder aktarırsanız aklına düşürürsünüz.Bu yaptığınız yanlış. Sonra teyze neden aranmasın.Üstelik babası ölmüş ve aynı coronadan hasta olmuş insanlar.Teyze kızı bile aranır.İnsan teyzesinin kızını nasıl sever, unutamaz? Bunu bildiğiniz halde adamın yanında duruyorsa iseniz rahatsız eden bir durum yok demektir.
Teyzesini aramış, teyzesinin kızını değil. Bir telefonda sağlık durumu sordu diye unutmamış mı oldu?
Ama teyzesinin kizi ile sevgililermis sanirim, istemeye gitmisler teyzesinin kizini sonradan anlasamamislar olmamis.Ben de şaşırdım.Teyze kızı kuzen kardeş gibidir.Düşünecek takılacak başka konunuz mu yok.Eşe bunu böyle belli eder aktarırsanız aklına düşürürsünüz.Bu yaptığınız yanlış. Sonra teyze neden aranmasın.Üstelik babası ölmüş ve aynı coronadan hasta olmuş insanlar.Teyze kızı bile aranır.
Eşiniz çok seviyorsa kuzenini yol verin gitsin zaten.Ne kadar çirkin birşey.Konu olursa aynen böyle söyleyin.
Yani gurur meseleleri olmus arada. Size yazdim , kendim de yasadigim icin daha once benzerini, bu his cok zor, ozguvenini de bitiren birsey insanin ayni zamanda. Insanin aklina o suphe girdi mi, her sarkida , her filmde, herhangi bir olayda onu mu dusunuyor acaba , o aklina geldi mi acaba diyor. Bununla yasamak cok zor.O kendi ailesinin yanında yaşamak istemiş orada ise girsin istemiş, eşim de beni ailene tercih etme demiş. Sonra ailesinin zoruyla aileden başka bir kızı istemişler o kızı aileside tam istemiyormuş yanı olmayınca başkasını istemiş ailesi eşimde zorla tamam demis kız da birdaha asla istememiş bildiğim kadarıyla.
O yaşta çok üzgünüm ki bunları idrak edemiyor insan. Kesinlikle endişelendi bence ve evet Sevmiyor gibi hissediyorum. İşe girdikten sonra daha saygılı davranmaya başladı o kadar.
İyi ama siz iş sahibi olduğunuz için boşanmıyorsunuz. Sizi sevmediği için boşanıyorsunuz. Alçak olan siz değil eşinizYetmese gerek. Ama işimi gücümü elime aldıktan sonra boşanmak çok alcakca geliyor bana. O an araadığında asla arkama bakmayacaktım. Hep bi umut yaşıyorum ben yaşım büyüdükçe idrak edebiliyorum bunları maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?