• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinin hatrı için kv-kp idare edenler

Eşimin ailesi eşim için beni alttan almaya başladıkları an , ben de eşim için onları alttan alicam.
Esiniz sizin mutlu olmanız için çaba sarfediyosa biraz idare etmeyi düşünün.
Bu işler tek taraflı olmaz.

evet eşimle bunu konuştuk, annesine karşı da beni savunduğunu az çok biliyorum, sen anneme malzeme verme zaten ben hepsini sustururum diyor.

aslına bakarsanız ciddi bir durum yok, kv nin herşeyi abartarak bana küsmesi, eşimin de kendi deyimiyle ailesine bağımlı olması sebebiyle gitmeyelim görüşmeyelim gibi bir seçenek sunmaması asıl neden. ama cidden hakaret küfür vs asla yok. kv bana saygısız mı evet ama benim de hatalarım yok değil. ama hepsi safça yapılan hatalar kv ye koz verdim.

kendimde de hatalar bulduğum için çok uyanık davranıp dikkat ederek kv ye laf vermeden güler yüzlü ama çok içli dışlı olmadan görüşmek istiyorum eşimin hatrına. çünkü eşim için ön önemli konulardan biri bu hayatında, eşini ailesini hep beraber görmek isityor.

aslan burcu eşim belki eşi aslan olanlar daha iyi anlar beni...
Benim babam da Nisanlim da aslan .
Her ikisi de herkes iyi olsun ister ..
Kavga gürültü olmadan yasanilsin ama öyle bir dünya var mi yok .
Bir insanın beni rahatsız etmesi için bana ıllaki küfür etmesi hakaret etmesi gerekmiyor ki bazen tek bir söz bazen bir bakış insana çok şeyler anlatır ama erkeklere anlatamaz..
Onlara göre bu tarz şeyler saçma..
Onlar somut delil ister ..
Yanlış anlaşılmasın ben size konuşmayın demiyorum ..
Madem öyle taktik geliştirin...
Güler yüzlü sevecen alttan alttan laf sokan hanımlar var ya hep ozendigim hiç yapamadigim öyle olun ...
Mutlu gozukun onların yanında eşiniz sevmediğinizi bu yüzden gitmek istemediğinizi düşünmesin...
Aranız iyi olsun , bu dönemde eşinizle keyifli anlar yaratın...
başbaşa birşeyler planlayin...
Çok yüz göz olmadan bunu yapin bağımlılığı bu sayede kopabilir diye düşünüyorum..
Bana sorarsan ben yapabilir miyim hayır.
Ben söylerim.
Bu böyle yaptı bu şöyle yaptı.
Olmuyor vb.
Ama siz yapin belki ise yarar :halay:

Benim kendi annem anlasilmasi cok zor bir kadindir. Kv ise tam tersi anlasilmamasi cok zor bir kadindir.. ben kendime hep ayni seyi soyledim. Esim annemle bile anlastiysa ben onun annesiyle kesinlikle anlasmaliyim.. ve boylede oluyor sinirime giden birseyler olmuyormu elbette oluyor ama esim icin esime dahi birsey soylemiyorum hep empati yapiyorum unutuyorumm. Sende esin icin evliligin icin hep sabret bosver idare etmeye calis. 24 saat beraber degilsiniz sonucta.

Benim babam da Nisanlim da aslan .
Her ikisi de herkes iyi olsun ister ..
Kavga gürültü olmadan yasanilsin ama öyle bir dünya var mi yok .
Bir insanın beni rahatsız etmesi için bana ıllaki küfür etmesi hakaret etmesi gerekmiyor ki bazen tek bir söz bazen bir bakış insana çok şeyler anlatır ama erkeklere anlatamaz..
Onlara göre bu tarz şeyler saçma..
Onlar somut delil ister ..
Yanlış anlaşılmasın ben size konuşmayın demiyorum ..
Madem öyle taktik geliştirin...
Güler yüzlü sevecen alttan alttan laf sokan hanımlar var ya hep ozendigim hiç yapamadigim öyle olun ...
Mutlu gozukun onların yanında eşiniz sevmediğinizi bu yüzden gitmek istemediğinizi düşünmesin...
Aranız iyi olsun , bu dönemde eşinizle keyifli anlar yaratın...
başbaşa birşeyler planlayin...
Çok yüz göz olmadan bunu yapin bağımlılığı bu sayede kopabilir diye düşünüyorum..
Bana sorarsan ben yapabilir miyim hayır.
Ben söylerim.
Bu böyle yaptı bu şöyle yaptı.
Olmuyor vb.
Ama siz yapin belki ise yarar :halay:

haahhhh işte tam dediğiniz gibi eşim annesini ailesini sevmediğimi o yüzden gitmediğimi anlaşmak istemediğimi vs düşünüyor. oysaki annesi tam bir şeytan. ama annesi yüzünden eşimi de kaybetmek istemiyorum eşimle başka bir sorunum da yok çünkü. kv ile sorun yaşadığımda fevri davrandım biraz eşimi de ailesine tek gönderdim ki bence çok büyük hata yaptım. eşimi de alıp anne baba hayırdır telefonlarıma çıkmıyorsunuz bir sorun mu var deyip onun yanında söylemelerini istemeliydim.

haahhhh işte tam dediğiniz gibi eşim annesini ailesini sevmediğimi o yüzden gitmediğimi anlaşmak istemediğimi vs düşünüyor. oysaki annesi tam bir şeytan. ama annesi yüzünden eşimi de kaybetmek istemiyorum eşimle başka bir sorunum da yok çünkü. kv ile sorun yaşadığımda fevri davrandım biraz eşimi de ailesine tek gönderdim ki bence çok büyük hata yaptım. eşimi de alıp anne baba hayırdır telefonlarıma çıkmıyorsunuz bir sorun mu var deyip onun yanında söylemelerini istemeliydim.
Eşiniz öyle düşünmediğinize inansın...
Gerçekten seviyor olarak düşünsün...
Yemek yap , onları davet et..
Çok güler yüzlü ol ama arada bir duvar olsun fakat onu eşin değil kayinvaliden görsün sadece :super:
Daha sonra eşine, artık bazı şeyleri aşmak gerekiyormus.
Annen seni dünyaya getirdi..
Aslında onu çok seviyorum ama insan bazen kendi çocuğunla dahi kavga eder moduna gir...

Eşin bu duruma inandiktan sonra bol bol hasta ol...
Bol bol canin sikilsin bir yerlere gidin :KK66:
Uzaklaşır diye düşünüyorum..

Bence işe yarar :KK71::halay:

Ben de sırf eşimin hatrına görüşenlerdenim :)
Sırf yalnız göndermemek için ağızlarına laf vermemek için.
Ben açıkçası eşim olmadan asla yan yana gelmiyorum. Eşimle birlikte ara sıra gidiyorum,gittiğimde de çok fazla annesiyle muhattap olmuyorum. Genelde soru cevap şeklinde geçiyor. Çünkü tahammül edilebilecek bir kadın değil hatta kendi çocukları bile anlaşıp zaman geçirmekten keyif almıyor. Ben fazla muhattap olmuyorum,sadece gittiğimiz zaman gerekirse muhattap oluyorum onun dışında ne arar ne sorarım.
İlk çocuğun mu bilmiyorum ama, çocuk doğunca napcan. Çocuğunun herşeyine karışcaklar, sende mecburen onları uyarmak için onlarla defalarca muhatap olmak zorunda kalcan, mesela ben bu durumdayım psikolojimi alt üst ettiler çok zor

hayır ortada çok afaki bir durum yok. kv nin her şeyi büyütüp bana çemkirmesi var tabi ama benimde ona cevap vermişliğim var ben de sütten çıkma ak kaşık değilim.
cevap vereceksin tabi ki. Kendini.de ezdirme es hatri icin. Onlar seni coook kolay harcar insanoglu cig sut emmis...

İlk çocuğun mu bilmiyorum ama, çocuk doğunca napcan. Çocuğunun herşeyine karışcaklar, sende mecburen onları uyarmak için onlarla defalarca muhatap olmak zorunda kalcan, mesela ben bu durumdayım psikolojimi alt üst ettiler çok zor

İlk çocuğum ama ben görüşüyorum diye yüz vermiş olmuyorum annesine. Karıştırmam yani araya ciddi bir mesafe koydum. Ben sadece eşim yanlız gitmesin diye ayda bir filan anca gidiyorum. Ben gitmek istemediğimde eşim ısrar etmiyor çünkü sevmediğimi apaçık söyledim ve sırf onun hatırı için görüştüğümü de biliyor. Bikere bile tartışmadı bu konuyu benimle.
Karışmaya da izin vermem zaten kadın da şahsen karışmaz. Sevmiyorum bazı sorunlar yaşadık diye ama haksızlık da etmem hiç bişeyime karışmadı bugüne kadar. Ne evime ne evliliğime nede nişan düğün kına vs. Bunların hiçbirine el atmadı zaten pasif de bi insan. İlk zamanla kıskançlıktan dolayı beni kabullenemedi arkamdan konuştu,düğüne filan gelmek istemedi :) biraz da oğlu ile arasında olan sorunlardan dolayı arada kaynadın diyo hatta. Ama sanmıyorum en fazla kendi kafasına göre kıyafet filan alır ufak tefek.

İlk çocuğum ama ben görüşüyorum diye yüz vermiş olmuyorum annesine. Karıştırmam yani araya ciddi bir mesafe koydum. Ben sadece eşim yanlız gitmesin diye ayda bir filan anca gidiyorum. Ben gitmek istemediğimde eşim ısrar etmiyor çünkü sevmediğimi apaçık söyledim ve sırf onun hatırı için görüştüğümü de biliyor. Bikere bile tartışmadı bu konuyu benimle.
Karışmaya da izin vermem zaten kadın da şahsen karışmaz. Sevmiyorum bazı sorunlar yaşadık diye ama haksızlık da etmem hiç bişeyime karışmadı bugüne kadar. Ne evime ne evliliğime nede nişan düğün kına vs. Bunların hiçbirine el atmadı zaten pasif de bi insan. İlk zamanla kıskançlıktan dolayı beni kabullenemedi arkamdan konuştu,düğüne filan gelmek istemedi :) biraz da oğlu ile arasında olan sorunlardan dolayı arada kaynadın diyo hatta. Ama sanmıyorum en fazla kendi kafasına göre kıyafet filan alır ufak tefek.
Valla ben de oğluma hamileyken, ne heyecanlarla yavrumun doğmasını bekliyordum. Oğlum doğar doğmaz, sanki çocuğu onlar doğurmuş gibi çok aşırı karıştılar, kaynanam kayınbabam görümcem hepsi çocuk bizim moduna girdiler. Çok sorunlar yaşadık onlar yüzünden hala yaşıyoruz, kaç kez boşanma noktasına getirdiler bizi. Oğlum 2 yaşını geçti hala karışıyorlar herşeyine oğlumun. Sessiz gözüken kaynanam bile neler yaptı neler, kayınbabam görümcem zaten çok fenalar, çok zor başetmek. Umarım sen huzurlu olursun doğumdan sonra

Valla ben de oğluma hamileyken, ne heyecanlarla yavrumun doğmasını bekliyordum. Oğlum doğar doğmaz, sanki çocuğu onlar doğurmuş gibi çok aşırı karıştılar, kaynanam kayınbabam görümcem hepsi çocuk bizim moduna girdiler. Çok sorunlar yaşadık onlar yüzünden hala yaşıyoruz, kaç kez boşanma noktasına getirdiler bizi. Oğlum 2 yaşını geçti hala karışıyorlar herşeyine oğlumun. Sessiz gözüken kaynanam bile neler yaptı neler, kayınbabam görümcem zaten çok fenalar, çok zor başetmek. Umarım sen huzurlu olursun doğumdan sonra

Valla ağızlarını payını veririm o zaman. Ben görümceme zaten patlamak için yer arıyorum :) bana 3 aylık bebeği aldır ablam diyen bir insan. Tek bi karışmaya kalktığı an söylerim bu lafını herkesin içine. Annesini de bozarım. Eşimle de kötü olacalsam oliym. Ne gereksizler vallahi kendilerini ne sanıyorlar ne hakla karışıyorlar ki? O senin çocuğun sonuc itibari ile. Benim görümcelerim uzakta zaten. Aynı şehirde değiliz ama mutlaka ki bişeye karışmaya kalkışırlar. Ama dediğim gibi bozmayı düşünüyorum şimdiden plan proje yapıyorum kafamda :))

Valla ağızlarını payını veririm o zaman. Ben görümceme zaten patlamak için yer arıyorum :) bana 3 aylık bebeği aldır ablam diyen bir insan. Tek bi karışmaya kalktığı an söylerim bu lafını herkesin içine. Annesini de bozarım. Eşimle de kötü olacalsam oliym. Ne gereksizler vallahi kendilerini ne sanıyorlar ne hakla karışıyorlar ki? O senin çocuğun sonuc itibari ile. Benim görümcelerim uzakta zaten. Aynı şehirde değiliz ama mutlaka ki bişeye karışmaya kalkışırlar. Ama dediğim gibi bozmayı düşünüyorum şimdiden plan proje yapıyorum kafamda :))
Bence de şimdiden hazırlıklı ol, nolur nolmaz. Çocuğuna ne hakla aldır der. Yazık bebeğe vicdansızlar

Bence de şimdiden hazırlıklı ol, nolur nolmaz. Çocuğuna ne hakla aldır der. Yazık bebeğe vicdansızlar

Sinsi iişte. Eşimle bi tartışma yaşamıştım o da aradı konuştuk tabi abla gözüyle bakıyorum ya,bana dediği kelime ablam ben seni çok seviyorum sen üzülme aldı bebeği ben aldırdım. Ben 3 aylık bebeği almazlar dedim ayrıca bu benim ilk çocuğum dedim. Hiç bişey olmaz ablam diye ısrar ediyordu. Ama bozmadım zamanını bekliyorum. Sözde ben üzülmiyim kardeşi üzülsünmüş. Ama onun da kızı var beddua etmiyorum ama kızıyla sınansın diye geçti içimden. Neyse ben onun lafını sokucak yer bulurum :)

Sinsi iişte. Eşimle bi tartışma yaşamıştım o da aradı konuştuk tabi abla gözüyle bakıyorum ya,bana dediği kelime ablam ben seni çok seviyorum sen üzülme aldı bebeği ben aldırdım. Ben 3 aylık bebeği almazlar dedim ayrıca bu benim ilk çocuğum dedim. Hiç bişey olmaz ablam diye ısrar ediyordu. Ama bozmadım zamanını bekliyorum. Sözde ben üzülmiyim kardeşi üzülsünmüş. Ama onun da kızı var beddua etmiyorum ama kızıyla sınansın diye geçti içimden. Neyse ben onun lafını sokucak yer bulurum :)
Bu işin dini boyutu da var. Çok üzüldüm böyle demesine valla. İyi ki ona uymamış dinlememişsin onu. Sırf kardeşini üzmek için bebeğe kıyılır mı ya, hem sadece kardeşi değil sende evladından olmuş olcan Allah korusun yavrunu. Hem minnacık bebeğin ne suçu var, onun da yaşama hakkı var. Nefret ettim görümcenden şuan. Allah sabır versin sana canım.

Bir de bişey söyliyim mi, görümcen senin eşinden boşanmanı istemiş, o yüzden bebek bağı olmasın diye böyle sinsice bir plan yapmış bence. Kardeşine dicek ki aklınca, Bak bebekte yok, zaten tartışıyonuz bitsin boşan, ben sana kız bulurum dicek. Sana seni çok seviyorum demesi numara bence. Görümcen çok sinsi cidden dikkat et

Bir de bişey söyliyim mi, görümcen senin eşinden boşanmanı istemiş, o yüzden bebek bağı olmasın diye böyle sinsice bir plan yapmış bence. Kardeşine dicek ki aklınca, Bak bebekte yok, zaten tartışıyonuz bitsin boşan, ben sana kız bulurum dicek. Sana seni çok seviyorum demesi numara bence. Görümcen çok sinsi cidden dikkat et

Farkındayım hepsinin :) zaten sinsiliğini bildiğim halde anlattım tartışmamızı. Daha da emin oldum zaten allahından bulsun valla. Bide çok inançlıdır biliyor musun :) sözde yani :) Ağzından allahı düşürmeyen din konusuna düşkün görünmeye çalışan biri.
Valla kendi kızıyla sınansın dilerim. Benim ilk hamileliğim ve ben çocuk isteyerek hamile kalmış biriym. Daha önce de bi yandan beni doldurursu bi yandan eşimi. Ama eşim onu dinlemeyip ben onu çok seviyorum niye boşanayım demiş arkadaşım şahit buna. Bende nefret ettim ama sırf gıcık olsun diye ona iyi davranıcam eşimle aram iyi olduğunu gördükçe daha gıcık olsun diye :)

İlk evlendiğimde annesiyle sorunlarımız vardı beni arardı annem böye yapmış çok üzüldüm sen annem evinize gelince sirkeli suyla sil evini derdi. Ve ben safım herkesi kendim gibi sanır derdimi paylaşırdım meğer beni doldurmak psikolojimi bozmak için yapıyormuş.
Kardeşinin benimle evlenmek için neler yaptığını bildiği halde bu sinsilik niye anlamıyorum. Kötü niyetli ama ben bu kadarını hiç beklemiyordum..

İlk evlendiğimde annesiyle sorunlarımız vardı beni arardı annem böye yapmış çok üzüldüm sen annem evinize gelince sirkeli suyla sil evini derdi. Ve ben safım herkesi kendim gibi sanır derdimi paylaşırdım meğer beni doldurmak psikolojimi bozmak için yapıyormuş.
Kardeşinin benimle evlenmek için neler yaptığını bildiği halde bu sinsilik niye anlamıyorum. Kötü niyetli ama ben bu kadarını hiç beklemiyordum..
Amacı sizi ayırmak işte. Seni sevmemiş belliki, sizi ayırmaya çalışıyor oyuna gelmeyin. Benimde görümcem ayırmak istedi ayıramadı. Bende görümceyim bu arada ama zerre görümcelik yapmam, asla karışmam Allah korusun. Ne zalim insanlar var ya. Mesela benim bir oğlum var. Ama yıllar sonra çok iyi korunduğum halde süpriz şekilde dördüncüye de hamile olursam kesinlikle doğururum. Allahın bana verdiği emanet can çünkü. Bebek karıncaları bilirsin çoookk minicik olurlar ama yaşarlar, bebekte ilk anne karnına düştüğü andan itibaren canlıdır, karıncadan daha büyük olurlar nohut şeklinde olurlar ve canlıdırlar, etin seyremesi şeklinde seyrerler, bu canlı olduklarının göstergesi bence. Dicem şu hiçbir sebep bir canlıya kıymayı gerektirmiyor. Bebek istenmiyorsa en baştan 10 kat korunmak lazım, sonradan cana kıymamak lazım yazık bebeğe. Bu kadar dine düşkün görümcen bunları bilmiyor galiba. Görümce değil o görümcek bence. Aman dikkat et seni ıstırmasın:) Allah sana sabır versin

canım ailenden biriyle gitme al kv yı karşına konus güzellikle tek siz olun biz boşanırsak daha mı iyi olacak falan diyin Allah kolaylık versın

Valla kendi kızıyla sınansın dilerim.
masum melek yavrular bedduaya hic yakismiyorlar

kadin belki tovbe etti, yaradan kabul etti, bedduan sana donecek belki.

boyle dualar etmeyin bence. yaradan bilir ne yapacagini deyin. icin yanmis belli ama kimsenin yaptigi kimsenin yanina kalmiyor zaten.

hem babasi da sinanacak belki adamin ne sucu var..

yine de tovbe et. masumlari bedduana katma bence. kimse katmasin.

bebeklere cocuklara hic kiyamam. rabbim korusun onlari, hep iyilerle karsilastirsin.

masum melek yavrular bedduaya hic yakismiyorlar

kadin belki tovbe etti, yaradan kabul etti, bedduan sana donecek belki.

boyle dualar etmeyin bence. yaradan bilir ne yapacagini deyin. icin yanmis belli ama kimsenin yaptigi kimsenin yanina kalmiyor zaten.

hem babasi da sinanacak belki adamin ne sucu var..

yine de tovbe et. masumlari bedduana katma bence. kimse katmasin.

bebeklere cocuklara hic kiyamam. rabbim korusun onlari, hep iyilerle karsilastirsin.

Bebek değil zaten koca kız 18 yaşında :)
Bebek olsa böyle bişey söylemem. Ama tabi ki üzülürüm bişey olsa da. Bunu söylerken aklımdan da çok kötü bişey geçmiyor yani en kötü düşündüğüm şey görümcesinden çeksin :)) daha kötü bişey zaten dileyemem kimse için. Allah akıl versin ne diyeyim sadece karnımda ki bebek masum hiç bir suçu yok ki. Ben yabancı birine boşan bebek aldır diyemezken insan kardeşinin eşine bunu söyler mı?

Back
X