- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
- Konu Sahibi greengirll
Amacı sizi ayırmak işte. Seni sevmemiş belliki, sizi ayırmaya çalışıyor oyuna gelmeyin. Benimde görümcem ayırmak istedi ayıramadı. Bende görümceyim bu arada ama zerre görümcelik yapmam, asla karışmam Allah korusun. Ne zalim insanlar var ya. Mesela benim bir oğlum var. Ama yıllar sonra çok iyi korunduğum halde süpriz şekilde dördüncüye de hamile olursam kesinlikle doğururum. Allahın bana verdiği emanet can çünkü. Bebek karıncaları bilirsin çoookk minicik olurlar ama yaşarlar, bebekte ilk anne karnına düştüğü andan itibaren canlıdır, karıncadan daha büyük olurlar nohut şeklinde olurlar ve canlıdırlar, etin seyremesi şeklinde seyrerler, bu canlı olduklarının göstergesi bence. Dicem şu hiçbir sebep bir canlıya kıymayı gerektirmiyor. Bebek istenmiyorsa en baştan 10 kat korunmak lazım, sonradan cana kıymamak lazım yazık bebeğe. Bu kadar dine düşkün görümcen bunları bilmiyor galiba. Görümce değil o görümcek bence. Aman dikkat et seni ıstırmasın:) Allah sana sabır versin
İnsan sevmese bile yine de böyle acımasız düşüncesiz olmamalı. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten aman neyse. Allahından bulsun içime dert oldu valal bu söylediği günlerce geceleri uyurken ilerde sokacağım lafları düşünüp durdum

Allaha havale ettim kesinlikle herşeyin mutlaka birgün bedeli Ödenecek