- Konu Sahibi melikex
-
elfiş kadın der ki;
herkes kendi yalanını ve gerçeğini yaşar...
bu ülke, bu düzen pek ilgilendirmez beni...
ben beni bilirim, beni söylerim...hihoyyyt..
biz de kurulu yievru...
benim kocem reistir evimizde...
ben çalışır maaşımı eline sayarım...o da bana harçlık verir...
bana baktığını hissetsin diye maaşımı ona veririm...
hee eğer bir gün işten çıkarsa da kapının önüne koyarım...
neden..çünkü bana baksın diye evlend,im ben onunla...hayata onun sayesinde tutunuyorum...
kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur...
evlilik hiyerarşik bir zemin üzerinde kurulmaz...:CüvCüv:
bende duydum
ille çalışan bayan istiyorlar
birde devlet memuru arıyorlar
öğretmen falan
özel sektörüde devlet memuru kız bulamazsak
bakarız diyorlar.
kısmet tabi.
gurbaa kız da der ki;
kavga biter kermit gider...
kadın ve kız....
vay anasını...
burda bile bi kategorize söz konusu senağlama-tatlicadiarzu-
ben üstünlük derken küçültücü bir tabir olarak söylemedim içindeki anlam çok başka
kadın erkek eşit değildir işte hepsinin farklı farklı özellikleri vardır bu bir gerçek
yani orada ki üstünlük kelimesi erkeğin yaptıgı bazı şeyleri kadın yapamaz kadının yaptığı bazı şeyleri erkek yapamaz
örneğin bir erkek doğum yapar mı hamile kalır mı hayır Rabbim ikisine de ayrı ayrı farklılıklar vermiş bunu kastettim
tekrarlıyorum kadın erkek eşit değildir
kadının doğum yapması erkekten üstün olduğunu göstermez ama..
meryem olmadığımıza göre hepimizin bir ademe ihtiyacı var sonuçta...
yaratılıştan gelen temel bir takım farklar birbirimizden üstün olalım diye değil, tamamlanalım diye...
üstünlük kelimesini siz kullandığınız için bende o kelimeyi kullandım...mirmirmirmir
ve sizinle kadın erkek eşitmidir konusuna girmeyeceğim...
bana göre eşittir, sizde istediğiniz düşünceyle mutlu olun...
kadının doğum yapması erkekten üstün olduğunu göstermez ama..
meryem olmadığımıza göre hepimizin bir ademe ihtiyacı var sonuçta...
yaratılıştan gelen temel bir takım farklar birbirimizden üstün olalım diye değil, tamamlanalım diye...
üstünlük kelimesini siz kullandığınız için bende o kelimeyi kullandım...mirmirmirmir
ve sizinle kadın erkek eşitmidir konusuna girmeyeceğim...
bana göre eşittir, sizde istediğiniz düşünceyle mutlu olun...
Birdew arkadaşlar topik açarken sanki kendileri ile alakalı değilde tamamen merak souyormuş gibi bişeyler sormaısna kıl oluyorm , ya açıkca samimi bi şekilde yazın işte böyle böyle oldu ne yapayım vss diye ne varki bunda çekinecek?
ben üstünlük derken küçültücü bir tabir olarak söylemedim içindeki anlam çok başka
kadın erkek eşit değildir işte hepsinin farklı farklı özellikleri vardır bu bir gerçek
yani orada ki üstünlük kelimesi erkeğin yaptıgı bazı şeyleri kadın yapamaz kadının yaptığı bazı şeyleri erkek yapamaz
örneğin bir erkek doğum yapar mı hamile kalır mı hayır Rabbim ikisine de ayrı ayrı farklılıklar vermiş bunu kastettim
tekrarlıyorum kadın erkek eşit değildir
Kesinlikle katılıyorum..Eşit değillerdir,neden..çünkü fıtratları başka,fıtrat farklı olmasa kendi cinsimizden ayrılan bir yönü olur mu? Sadece biribirini tamamlamayı bekleyen 2 ayrı parçadır bence.Sonuçta birbirinin birbirine üstün mü değil mi kavgası değil katiyen..Hepimiz insanız..Ama bu konunun başlığı bu değil..Şunu demek sitiyorum,işte sipariş verir gibi davranan erkekler garip geliyor,evlenenler daha iyi bilir,ben mi yanılıyorum yoksa..fisfisfis CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?