- Konu Sahibi melikex
-
hem kadın erkek eşittir deriz
hemde calısmak erkeğin işidir :uhm:
kadın da calısmak zorundadır
elinde bir işi varsa neden calısmasın
illa erkek bakmak zorunda değil eve
bir elin nesi var iki elin sesi var a.s.
Kimse kendini kandırmasın, kadın dan çalışmasını isteyen erkek bunu kadın için değil tabiki kendi rahatı için istiyor değilmi biz buna bozuluyoruz? Kadın çalışınca çocuk ve ev işlerinde erkek te eşit katkı sağlayacakmı peki??? madem eşitiz çocuğada bakalım bulaşık çamaşırda yıkayalım halıda silelim değilmi? Hangi çalışan kadının kocası yapıyor bunları soruyorum size varmı içinizde????
hakikaten bu kadın milletini de anlamak zor...
iş efelenmeye gelince kadın erkek eşit olur...
iş konuşmaya gelince kocam beni bakmaya mecbur olur...
ama eş, hayat müşterek sen de çalış deyince erkek aciz olur...
yapmayın Allah aşkına...
bir kadın kendi için çalışmalı, ayaklarının üzerinde durmak için çlışmalı, bir birey olarak özgür olmalı...acaba kocam bu sabah para bırakır mı diye düşünmemeli bir kadın (tabiki imkanı varsa şartları uygunsa)
yapmayın ya...siz inanmazsanız, ben varım diyemezseniz daha çoookkk ezilen kadın profilleri görürsünüz...
benim kocam beni bakmaya mecbur değil...asla değil...
ben kocamla bana baksın diye evlenmedim...çok şükür mesleğim var çalışıyorum, olmasa da yapabileceğim birşeyler bulur en azından kendi hayatıma katkı sağlar, birlikte yaşadığımız hayatı desteklerdim...
istatiski verilere bakarsakta çalışan kadınların en çok şidddette maruz kaldığını görebiliriz...
bademe kesinlikle katılıyorum.......
o verilerin açıklamasına bakmayı unutmuşsun arkadaşım çalışan kadın sineye çekmiyor karşılık veriyor hesap soruyor aciz erkekte köşeye sıkışınca direk kaba kuvvet çalışmayan susup oturuyor saptırma lütfen ÇALIŞAN KADIN ÇALIŞTIĞINDAN DEĞıL HAKKINI SAVUNDUĞUNDAN DAHA ÇOK DAYAK YıYOR istisnalar kaideyi bozmaz tabi:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
o verilerin açıklamasına bakmayı unutmuşsun arkadaşım çalışan kadın sineye çekmiyor karşılık veriyor hesap soruyor aciz erkekte köşeye sıkışınca direk kaba kuvvet çalışmayan susup oturuyor saptırma lütfen ÇALIŞAN KADIN ÇALIŞTIĞINDAN DEĞİL HAKKINI SAVUNDUĞUNDAN DAHA ÇOK DAYAK YİYOR istisnalar kaideyi bozmaz tabi:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
canım sana şu kadar söyliyeyim...
çevremdeki çoğu kadın çalışıyo ve aile durumlarını biliyorum...
ayrıca şunu belirtmeden geçemiycem.bu sözüm size değil genel..
çalışmayı sosyal hayat olarak görmek geri kalmış ülke insanlarının özelliğidir..
sosyal durumu insanın saygınlığını belirler..
çalışan bi çok bayana bakıyorum benim sosyal hayatımın yarısı kadar sosyal hayata sahip değil ben evde oturamam diyo..
oysa sabahtan akşama kadar ofisinde pc karşısında mahkum olmak ağır gelmiyo..
kim para kazanma zorunluluğu olmadığı halde gönüllü olarak günlerine ambargo koydurur anlamış değilim..
yapacak başka hiiç mi hiç işi olmayan insan heralde..
Çalıştığı halde sineye çekenler var canım..Malesef ki var....Hem de azımsanmayacak kadar... :çok üzgünüm:
canım sana şu kadar söyliyeyim...
çevremdeki çoğu kadın çalışıyo ve aile durumlarını biliyorum...
ayrıca şunu belirtmeden geçemiycem.bu sözüm size değil genel..
çalışmayı sosyal hayat olarak görmek geri kalmış ülke insanlarının özelliğidir..
sosyal durumu insanın saygınlığını belirler..
çalışan bi çok bayana bakıyorum benim sosyal hayatımın yarısı kadar sosyal hayata sahip değil ben evde oturamam diyo..
oysa sabahtan akşama kadar ofisinde pc karşısında mahkum olmak ağır gelmiyo..
kim para kazanma zorunluluğu olmadığı halde gönüllü olarak günlerine ambargo koydurur anlamış değilim..
yapacak başka hiiç mi hiç işi olmayan insan heralde..
çalışmayı kadın kendisi istemeli
erkeğin çalışan kadın araması bana çok ezikçe geliyor açıkçası
madem bakamıyacaksın niye evleniyosun??
şirket mi kuruyosun yuva mı??
hem kadın erkek eşittir deriz
hemde calısmak erkeğin işidir :uhm:
kadın da calısmak zorundadır
elinde bir işi varsa neden calısmasın
illa erkek bakmak zorunda değil eve
bir elin nesi var iki elin sesi var a.s.
vala söylicek söz bulamıyorum hanımlar..herkesin kendi fikri tabi ama ben hala ısrarla erkeğin kadına bakması mecburdur gözüyle bakamıyorum bir türlü..kimse kimseyi zorla çalıştıramaz ya da çalışmasını engelleyemez konusunda sizlerle hemfikirim ama sabah giderken bana para bırakmak zorunda beni bakmak zorunda gibi düşüncelere katılmıyorum yani en azından bir mesleği olan çalışma gücünde olan işi gücü olan kadınların bu şekilde düşünmemesi gerekiyor.tekrar söylüyorum herkesin fikrine saygım var ama yok yani almıyor benim mantığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?