çoğu kişi alamıyor ama aylık 1500 lira alındığını varsayarsak kadın nasıl sosyal bir yaşam sürebilir soruyorum size.. Kira mı densin faturalar mı yoksa kadın keyfince sosyal hayat mı sürsün, bırak sosyal hayat sürmek ayda 1 kere sinemaya gidemeyen insanlar var....
Çalışan bayanlar ayda kaç kez sinemaya gidebiliyor? Ya da ev iş arasında mekik dokurken ,ne tür sosyal aktiviteleri oluyor ? Olabiliyor mu ?
Çalışan bayanlar ayda kaç kez sinemaya gidebiliyor? Ya da ev iş arasında mekik dokurken ,ne tür sosyal aktiviteleri oluyor ? Olabiliyor mu ?
bademin tüm yorumlarına imzamı atıyorum :smiley-cool:
çalışmayan kadınlar daha sosyal yeminle
bak anama
o altın günü senin bu kermes benim o dernek senin koşturuyo hatun Çok üzgünüm çoook
bi de beni beğenmiyo işin gücün yan gelip yatmak diye fisfisfis :roflol:
kesinlikle katılıyorum, belki ev hanımlarından farklı olarak para kazanıyorsunuz ama gezip harcayamıyorsunuz.
kesinlikle katılıyorum, belki ev hanımlarından farklı olarak para kazanıyorsunuz ama gezip harcayamıyorsunuz.
Valla ezilse de ezilmese de, bir kadın çalışmalı arkadaşşşş...
Çocuk durumu başka çocuğumu ben de kendim büyütmek isterim ama 2 yıl ondan sonra bakıcısı yada kreşi olur sonra gene çalışmaya devam ederim...
Eğer 35-40 yaşındaysan mezun olduğun fakülte iş bulman için hiç bir anlam taşımaz, o yaştaysan diplomana değil çalıştığın yerlere iş tanımına neler yaptığına bakarlar....
Yani demem o ki, dünyanın bin türü hali var, Allah korusun kimse eşiyle ya boşanırsam diye evlenmez, ama ya olursa, kimse ya ölürsem ya kocam ölürse diye yaşamaz ama ya olursa, kimse ya kaza olur da çalışamazsam diye düşünüp durmaz ama ya olursa....
Eşime bişey olurda çalışamazsa ya da ben hayatla yanlız mücadele etmek zorunda kalırsam mesleğim benim tek dayanağım olacak.....
nasıl yani...
belki ev hanımlarından farklı kazanıyorsunuz ama gezip harcamıyorsunuz...
çalışarak alın terimle kazandığım paramı şahane bir biçimde harcıyorum...
en kötü 15 günde bir sinemama giderim...canım istediğinde dışarıda yemeğimi yerim...
üç kuruş geleceğimiz için bir kenara koyarız ona da zevkle yardım ederim...
aslında bunu tartışmak da garip...herkes kendi tercihini yaşıyor işte...
eşim benim çalışmamaı istedi, babam annemi asla istememiş, çalıştığı kendine giderr zaten eve de katkısı olmaz, ben onun bir dediğini iki etmem söz demiş anneanneme, tutmuş da sözünü...benim babam da üniversite mezunu, ama böyle bakıyor...onunla da tartışmam anlamsız...madem annemi çalıştırmadın ben niye çalışacağım dediğimde sesini çıkarmadın dedim...sen başka dedi...işte size yorum...aslında o başkanın anlamı açık...
annem kabul etmiş oturmuş, ben etmezdim...eşim de çalışmamı ister diye hiiiççç eziklik felan duymadım...hatta bu aklımın köşesinden bile geçmedi...
eşim benimle gurur duyar...para kazandığım için değil, hayatımıza ortak olduğum için, ona eşlik ettiğim için...
biliyorum onu düzeltemedim yanlış yazdım...
ben çalışan kadının daha planlı programlı olduğunu düşünüyorum...neden...yayılma lüksü az...
en azından ben ve arkadaşlarım için söyleyebilirim bunu...
ve dolayısıyla sosyal hayatıma da fazlasıyla zaman kalıyor...
nasıl yani...
belki ev hanımlarından farklı kazanıyorsunuz ama gezip harcamıyorsunuz...
çalışarak alın terimle kazandığım paramı şahane bir biçimde harcıyorum...
en kötü 15 günde bir sinemama giderim...canım istediğinde dışarıda yemeğimi yerim...
üç kuruş geleceğimiz için bir kenara koyarız ona da zevkle yardım ederim...
aslında bunu tartışmak da garip...herkes kendi tercihini yaşıyor işte...
eşim benim çalışmamaı istedi, babam annemi asla istememiş, çalıştığı kendine giderr zaten eve de katkısı olmaz, ben onun bir dediğini iki etmem söz demiş anneanneme, tutmuş da sözünü...benim babam da üniversite mezunu, ama böyle bakıyor...onunla da tartışmam anlamsız...madem annemi çalıştırmadın ben niye çalışacağım dediğimde sesini çıkarmadın dedim...sen başka dedi...işte size yorum...aslında o başkanın anlamı açık...
annem kabul etmiş oturmuş, ben etmezdim...eşim de çalışmamı ister diye hiiiççç eziklik felan duymadım...hatta bu aklımın köşesinden bile geçmedi...
eşim benimle gurur duyar...para kazandığım için değil, hayatımıza ortak olduğum için, ona eşlik ettiğim için...
Erkeklerin 'illa ki çalışna bir eş olsun' isteğini nasıl karşılarsınız?Sizce hanımından para beklemesi,yani bunu çok ciddi bir istek olarak öne sürmesi hoş mudur?mirmirmirmir
Sonuçta evet bayann çalışması hoş bir şey ama hem ev hem iş idare etmek kolay değil,hadi diyelim ki onu da halletmek sorun değil, ama herşeyden önce o kadını evinin hanımı olarak görmesi,en azından 'ister çalış ister çalışma,sen nasıl rahat edersen' diye düşünmesi daha güzel değil midir..?
yerimseniben
Şu var ki,normalde erkektir evin maddi geçimini sağlamak zorunda olan.(he ,ciddi manada maddi sıkıntı yaşanıyordur,kadın da katkı sağlamak zorunda kalır o başka..):sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?