canım merhaba bi sorum olacaktı morfoloji için Pycnogenol (çam kabuğu) tavsiye ediliyor hem bu forumda hem yabancı sitelerde.doktor size özellikle mi bu gnc den kullandığınız antioxidant formülü tavsiye etti.bizde Pycnogenol almayı düşünüyoruz 3 aylık günlük 200mg kullanımda %38 arttırıyormuş morfolojiyi.gerçi sizin kullandığınız ilaçtada bu ürün var ama mg düşük.
canım bilmiyorum ama bizi bi eczaheneye yolladı sanırım anlaşmalı hep para tuzağı bu işler. çam kabuğu işe yarıyor mu acaba?
kızlar herkese selamlar,
bizim durumumuz şöyle. hız ve sayıda sorun yok.
sayı:64 milyon
hız:%70
ama morfoloji düşük
morfoloji:%9
doktora gitmedik daha. tahlili labda yaptırmıştık. 6 aydır korunmadık ama hamile kalamadım. yorumlarınızı bekliyorum...
yok canım ben varım çare bulamayan...sana tavsiyem sperm tahlilini bir tüp bebek merkezinde yaptırman olacak.laboratuvarda yapılanları embriyolog incelemiyor.eşim 3 farklı lab da yaptırmıştı hepsinde morfoloji %11 çıkmıştı.ama çapa tıp fakültesinde yaptırdıgı 3 testte de morfoloji 0 çıktı.tüp bebek aşamasındayız.özel bir tüp bebek merkezine gidiyoruz.ordaki doktor tüp bebek bölümü olan hastane yada merkezlerde yapılan testlerin daha doğru olduğunu söyledi..%9 morfolojiyi ise hayatında 2 yada 3 kez gördügünü söyledi.yani %9 eğer doğruysa (bu test bir tüp bebek merkezinde yapıldıysa) gerçekten mükemmel bir değer!!!!şaka yapmıyorum doktorun söyledigin söylüyorum...
canım öncelikle çok sağol... valla test yaptırdığımız yer düzen labaratuvarları. ankaranın en ünlü labaratuvarı. artık güvendim bilmiyorum ama şimdi kafam iyice karıştı. 6 aydır bebek sahibi olamadığımızı göz önünde bulundurursak ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:S
bizde istanbulun en iyi lab. larından birinde yaptırmıştık ilkini...sen benim tavsiyeme uy.için rahatlar.ama ben eminim morfoloji bu kadar yüksek çıkmıcak.ancak ne çıkarsa çıksın kafana takma.en kötü ihtimal tüp bebektemorfoloji çözümleniyor.morfoloji spermin yumurtayı dölleme kabiliyetini gösteriyor.tüp bebekte döllenmeyi embriyologlar yapıyor zaten.morfolojinin hiç bi önemi yok.dedigim gibi...bir tüp ebek merkezi yada tüp bebek merkezi olan devlet hastanesinde yaptırın tahlili...ordakiler en kesin sonuç
inşallah çıkmaz canım...keşke bana da daha önce birileri yol gösterseydi.. biz çok oyalandık. eğer morfoloji kötüyse en iyi ve kesin çözüm tüp bebek...biz boş yere 3 defa yumurta takibi ve 2 kez aşılama yaptırdık.canım sen öyle deyince haftaya cumaya hacettepe üniversitesinden randevu aldım ürolojiden. bakalım ne diycek. allahım inşallah çok kötü bir sonuç çıkmaz...
inşallah çıkmaz canım...keşke bana da daha önce birileri yol gösterseydi.. biz çok oyalandık. eğer morfoloji kötüyse en iyi ve kesin çözüm tüp bebek...biz boş yere 3 defa yumurta takibi ve 2 kez aşılama yaptırdık.hep negatif hep hayal kırıklığı...bilseydim hiç bu yollara bulaşmaz direk gider tüp bebek yaptırırdım.ama insan yaşamadan bilmiyor sonucu. neyse umarım iyi sonuçlar alırsınız. buı arada sonuçtan mutlaka haberdar et bizi..inşallah bebegin bi süpriz yapıp gelir siz de o randevuya gitmezsiniz
kızlar herkese selamlar,
bizim durumumuz şöyle. hız ve sayıda sorun yok.
sayı:64 milyon
hız:%70
ama morfoloji düşük
morfoloji:%9
doktora gitmedik daha. tahlili labda yaptırmıştık. 6 aydır korunmadık ama hamile kalamadım. yorumlarınızı bekliyorum...
evet tüp bebekaşamasındayız.devlet hastanesinde 2 defa aşılama yaptırdım.yumurta takipleri özeldeydi.aşılamalar negatif olunca tüp bebek raporumuz çıktı.biz 2 yıldır uğraşıyoruz maalesef.6 ay normal bi süreç.inş bebişin süpriz yapar...ahh canım. allahım hepimize nasip etsin inşallah. ben de dün eşimle konuştum, eğer dedim sonuç kötü çıkarsa hiç oyalanmayalım direkt tüp bebek yaptıralım. o da tamam dedi. inşallah dediğin gibi gerek kalmaz ama 6 aydır hamile kalamadığımı düşünürsek pekde umutlu değilim... siz tüp bebek mi yaptırıyorsunuz şimdi??
merhaba , eğer ki sayı 1. mlde ki sayı ise gayet güzel, normalde min. 15-20 milyon olması istenir. morfoloji min. %4, ileri ve yavaş hareket toplamları ise %50 olsun isterler. bu nedenle sizin sonuçlarınız gayet güzel, 6 ay deneme için çok geç olmasa da siz yine de tüm tetkiklerinizi yaptırın, en kötü sizde rahim filmi çektirin, fındıkzadedeki radyotom çok başarılı bu konuda, ağrı-sızı ben hiç hissetmemiştim. inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun cnm.
evet tüp bebekaşamasındayız.devlet hastanesinde 2 defa aşılama yaptırdım.yumurta takipleri özeldeydi.aşılamalar negatif olunca tüp bebek raporumuz çıktı.biz 2 yıldır uğraşıyoruz maalesef.6 ay normal bi süreç.inş bebişin süpriz yapar...
evet tüp bebekaşamasındayız.devlet hastanesinde 2 defa aşılama yaptırdım.yumurta takipleri özeldeydi.aşılamalar negatif olunca tüp bebek raporumuz çıktı.biz 2 yıldır uğraşıyoruz maalesef.6 ay normal bi süreç.inş bebişin süpriz yapar...
kimse yok mu kızlarr?? sesimi duyan var mıııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?