demek morfolojileri dönem dönem değişim gösteriyor..inanırmısın sen bana büyük bi umut oldun.normal sperm çıkmadığı için çok üzülmüştüm.değişemiyeceğini düşünüyordum.ama mümkünmüş.bende themra diye bi karışım aldım aktarımdan.faydasını görmeye başladım.günlük enerji.ve direnc açısındanda işe yarıyor.bu hafta dr gidecegiz.inşallah güzel haberler alırız.varikosel için ameliyat önerdimi doktorunuz.
bu siteye uye oldugum için çok mutluyum.sorunlarımı rahatca konuşabileceğim.beni anlayabilen arkadaşlar ediniyorum.çok teşekkür ederim.
kızlar araştırırken bir ürün daha duydum morfoloji için ve çok etkiliymiş yorumlarında kullanan herkesin memnun kaldıklarını okudum adı pycnogenel. sayıya da iyi geliyormış bana bir umut kapısı daha açıldı. bu ürünü kullanan oldu mu hiç va duydunuz mu
Kızılay derken canım, önceki yorumlarını okumadım ama özel bir merkezin adı mı beni aydınlatır mısın.
morfolojiye iyi gelen vitamini de yazarsan..
Allahım daha neler duyacaz acaba neler uygulayacaz çok merak ediyorum eşim kobay oldu resmen ne duysam uyguluyorumarkadaşım siz kulanında iyi gelirse bizde alalım
bende yeni katildim.bende her duydugumu uyguluyorum esime belli etmiyorum ama cok gerginim.
aynenn bende belli etmiyorum amaa. ne duysam gidip almaya çalışıyorum yapmaya çalışıyorumsayıylamı uğraşacağım - morfolojiylemi. vaarikosel ameliyatı oldu eşim. .Varikoseldan sonra düzeliyormu morfoloji.. ? Başından geçen arkadaşlar yazsınlar noolur? okdar umut oluyorlarki şu çaresizliğimde :
aynenn bende belli etmiyorum amaa. ne duysam gidip almaya çalışıyorum yapmaya çalışıyorumsayıylamı uğraşacağım - morfolojiylemi. vaarikosel ameliyatı oldu eşim. .Varikoseldan sonra düzeliyormu morfoloji.. ? Başından geçen arkadaşlar yazsınlar noolur? okdar umut oluyorlarki şu çaresizliğimde :
Morfolojiniz çok güzel yükselmiş. sayınız nasıldı acaba ? ameliyat öncesi ve sonrası ?Canim benim esim ameliyat olali 1 yil oldu ameliyat oncesi morfoloji1 di simdi 5 olmus.doktor bize once sayi sonra hiz sonra da morfoloji artar dedi gercekten de oyle oldu ama ne yazik ki bebis hala yok.bir negatif asilamamiz var.simdi de tup bebek yaptiriyoruz.insallah bu sekilde bebisimize kavusuruz.bu arada ben ameliyat sonrasi 2 ay keciboynuzu kuru yaptim o kadar baska ne ilac ne de kur uyguladim.
canım sayımız mlde 11milyondu şimdi28 milyon.zaten ilk testimizde yani 3.ayki testimizde 20milyona hemen yükselmişti.tedavimde yumurtalarım toplandı şu an 6 tane bebişim var transfer gününü bekliyorum yarın ya da pazar gün transferim olacak inşallah.2hafta içinde de sonuç belli olur.inşallah güzel haberlerle gelirim.güzel dileklerin için teşekkür ederim...Morfolojiniz çok güzel yükselmiş. sayınız nasıldı acaba ? ameliyat öncesi ve sonrası ?
bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah sana inşallah... Bize güzel haberler le gell umut ışığını görelimm..
Ne kdar oldu tüp bebek tedavisine başlayalı ? sonucu ne zman belli olacak?
bizde de morfoloji sıfır...çapaya gidiyoruz.ama eşime erkek faktörü yoktur die rapor verdiler.yani çapadaki doktorlara göre eşimde problem yok.ocak ayında aşılamaya başlıyoruz.kafam karışık
morofoloji 0 sa nasıl sorun yok diolar anlamıyorum bizmi çok abartıyoruz acaba bu morfolojiyi
valla bende anlamadım.erkek faktörü yok ddedikleri için aşılamaya başlıyoruz.morfolojisi sıfır olup aşılama ile gebe kalan duydunuz mu hiç? ümitlenmek de istemiyorum :-( doktor sizin bu rapora göre normal yoldan bile olabilir dedi.
morelini yüksek tut canım ben gecen şubatta doğal yoldan morfoloji 1 ken hamile kaldım ama maesef düşükle sonuçlandı(o zamandan bu zamana bekliyoruzz ankaraaya gidiyoruzz bakalım eşim için gerekli muayeneler yapılacakk.ne çıkacak ona göre bende başlayacam ya tüpe yada aşılamayaa
inşallah çok bekletmez bebegin.bizim 19 ay bitti hala yok.ilk önce özel laboratuvrda eşim örnek vermişti.3 kere farklı merkezde verdi üçünde de krugere göre morfolojisi yüzde 11 çıkmıştı. klomen çatlatma iğnesi denedik 3 kez.yine olmayınca bu sefer aşılama yaptıralım diye çapa tıp fakültesine başladık.orda tüm tahliller yenilendi.bir de ne görelim?bizim 11 sandıgımız morfoloji aslında sıfırdı.tam 3 kez tekrarladık sperm testini.ama sonuç hep sıfır...ben niye %14 degil diye üzülürken %1 e razı hale geldim.inşallah çok beklemeyiz.bu süreçte eşimde bende çok yıprandık çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?