Erkek İnfertilitesi Eşinin Sperm Morfolojisi Bozuk Olanlar Burada Buluşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Anladım canım...Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım mutlaka bize haber ver. ...
biz Maşallah çookk güzel yükselmiş. ve pekte birşey kullaanmamışsın. keçibonuzu kullanmışsın.. Ben keçi boynuuzu kullandım şimdi arı sütü bal polen veriyorum inşallah faydası olur . aşılama denemek istiyorum yeterli sayıya ulaştığında hayırlısıylaa.. İnşlaah tüm bunlara gerek kalmadan hamile kalırım
Güzell haberlerini bkliyoruz cnımm.. arada gell yaz...

selam arkadaşlar. sitede aradığım kouyu sonunda buldum. ben de herks gibi kısaca öykümü anlatayım inşallah umut olur hepimize..
ben 5 yıllık evliyim. 4 yıldır bebek hasretiyle resmen kavruluyorum diyebilirim. bizde sizler gibi dr a gittiiğimizde bende yüzeysel olarak sorun görülmedikleri için eşime test yaptılar sayıda hareketlilike sorun yok ama şekil bozukluğu %1 çıktı. aslında bu %1 ne anlama geliyo çok da bilmiyorum. %1 bozuk mu düzgün mü demek bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.neyse eşim önce varikosel ameliyatı oldu.dr faydasını görürsünüz dedi. ama genel olarak duyduğum pek de faydası olmuyomuş. bu arada benim adetim gençliğimden beri hep düzensizdi. o düzene girdi arada ben bitkisel neler duyduysam yaptım hala yapıyorum... sonunda tüp bebeğe başlayalım dedik çünkü dr lar normal yolla ya da aşılamayla olmaz dediler. ama ben o kadar korkuyorum ki önce hafif bi şeyler yapmak istedim sonra tüp bebek dedim. neysecime biz haziran 2012 de çatlatma iğnesi yaptık ve hamile kaldım...biz şok olduk hiç ama hiç beklemiyoduk..neyin faydası oldu bilemedik...üzücü olan 12 haftalıkken bebeğimizin bendeki kan pıhtılaşmasından dolayı kalbi durdu..şimdi onunla uğraşıyoruz..
eşime herhangi bi şey uygulamadık hep ben içtim yedim. sadece iğneyi yaptırdık ilişki olacağı gün keçi boynuzu kürü yaptık bi de acve hurması yedik bismillah dedik..
öyle işte Rabbim isterse oluyo sanırım..hevesimiz kursağımızda kaldı ama yine de güzeldi...
Rabbim tekrarıı nasip eder inşallah...

inşallah canım hayırlısıyla gelir.pıhtılaşmaya iğne vermemişler miydi sana??

o zaman bilmiyoduk kan pıhtılaşmasını.kalbi durunca araştırdık ki kan pıhtılaşmasındanmış zorla testi yaptırdık bende de ciddi torombosit varmış..neye yanayım zorla sahip olduğum evladım benim yüzümden gitti...garip şeyler..

öle düşünme canım yaa nasip elinden malesef bişe gelmiyo.ne gzel bebeğin de gelişmiş demek ki bir daha olur Allah ın izniyle.bence geriye kalan bütün testleri yaptır.

dua etmeye devam et bence. allahın izni ile tekrar gebe kalırsın inşallah. kalbinin temizliği yazışmalarından hissedebiliyorum . allah kalbine göre versin inşallah.

kızlar yardımmm ( bu gün eşimin sperm sonuçlarını aldık sayı ve hareketlilik normal fakat morfoloji %2 çıktı ve doktorun bana dediği şansımız çok az , aşılama bile olsak şansımız azmış... o kadar moralim bozuldu ki ağlamaktan başım ağrıo şuanda

Canim uzulme demek sacma ama ilk anda durmadan agliyor hic cocugun olmayacak gibi hissediyon daha sonra toparlanip care ariyon.burda okumadigim yazi kalmadi bizim morfoloji %3 idi ilac kullandik %5 oldu doktor ugrasma asilama yap dedi ama ben dogal yoldan olsun istiyorum o yuzden baska doktora gidecem umudunu yitirme dua ile guclu olqrak bu sorunu cozecez ins.

benm eşimin sonuçlarına tüp bebek merkezindeki kadın doğumcu baktı. ve buna rağmen hiç bişi söylemedi bize bi ialç falan da vermedi bi üroloğa mı gitmeliyiz acaba? yani bi tedavi uygulasın enazından

Tup bebek merkezi banaasilama dedi baska yere gidecem son artik olmaz diyene kadar ugrasacagim duayla ins olacak bizlerinde.

Tup bebek merkezi banaasilama dedi baska yere gidecem son artik olmaz diyene kadar ugrasacagim duayla ins olacak bizlerinde.

ya arkadşm aynen bu tüp bebek merkezleri sanırım biraz da aşılama ve tüp bebeğe yönlendirmek için öyle sölüolar. ben de dokotrumu değiştircem normal bir doktora gitçem artık.. eşimi de üroloğa gitçek. bu ne ya böyle hemen aşılama tüp bebek konusunu açıolar dur bi deneyelim bakalım

buarada eşine ne ilaç verildi tatlım?? bize bi ilaç faln da vermedi

canım bize proxeed plus, gnc ANTIOXIDANT FORMUL, bide zinco c gnc ye ait bi vitamin daha verdi 2 sefer tam bitirdik değerler %5 oldu %3 ten şimdilik ilaç kullanmıyoz çunkü maddi olarak her ay alınmıyo doktor değişeceğim için ara verdik.

canım ne ilaç kullandınız da %5 oldu acaba?

canım o hangi ilaç öyle adını versene bizim morfoloji%1 ve haziranda tüp bebek başlayacağız

canım bebeişin var galiba sonucunu almışsın neler yaptın bizimle paylaşırmısın bizde de sorun eşimde morfoloji%1 ama ameliyat demedi kimse haziranda tüp bebek tedavisi başalayacağız

canım bize proxeed plus, gnc ANTIOXIDANT FORMUL, bide zinco c gnc ye ait bi vitamin daha verdi 2 sefer tam bitirdik değerler %5 oldu keçiboyuzu çok düzenli yemedi ama bi de canı isterse havuç suyu içti.

canım merhaba bi sorum olacaktı morfoloji için Pycnogenol (çam kabuğu) tavsiye ediliyor hem bu forumda hem yabancı sitelerde.doktor size özellikle mi bu gnc den kullandığınız antioxidant formülü tavsiye etti.bizde Pycnogenol almayı düşünüyoruz 3 aylık günlük 200mg kullanımda %38 arttırıyormuş morfolojiyi.gerçi sizin kullandığınız ilaçtada bu ürün var ama mg düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…