Tamam onu da denicem, tesekkur ederim. Evet keci boynuzun faydasini biz de gorduk. Ben zaten bu isten bir sey anlamadim, orada milyonlarca sperm varken ben nasil hamile kalamiyorum bilmem. Offf neyse daha dun bu konuyu kafama takmama karari almistim. Ilgimi baska bir yere yonlendirecem.
Ben iki doktora gorundum. Birincisi biraz daha bekleyelim olmazsa tup bebek dusunursunuz dedi. Ikincisi isterseniz bekleyin normal yolla olma sansi var ama dusuk dedi. Tup bebekle sansiniz yuksek dedi. Kimse asilamadan bahsetmedi. Ben de simdi dusunuyorum; ben de yumurta var, onda sperm var. Acaba benim yumurtlarim catlamiyor mu yoksa onun spermleri mi catlatamiyor diye! Bu asilamada verilen ilac yumurtla catlatmaya yariyormus galiba oyle duydum ama doktorlarim bana hic asilama methodunu soylemediler. Neyse bekleyecez ve gorucez.[/QUOTCanım bende aşırı kafaya takıyordum.zaten taktığımız için hamile kalamıyoruz%80Aslında insan inceden düşünürse allahım sperm ve yumurtanın buluşmasına ol dediği zaman dr.bile olumsuz sözleri boşa.Bol bol allaha dua edelim inanarak.
insallah canim tup bebekmi yaptirdin esinin degerleri iyi gozukuyor belki doktorun begenmedigi hareketlilik yada spermin yapisidir canim!!
Tamam onu da denicem, tesekkur ederim. Evet keci boynuzun faydasini biz de gorduk. Ben zaten bu isten bir sey anlamadim, orada milyonlarca sperm varken ben nasil hamile kalamiyorum bilmem. Offf neyse daha dun bu konuyu kafama takmama karari almistim. Ilgimi baska bir yere yonlendirecem.
Ben iki doktora gorundum. Birincisi biraz daha bekleyelim olmazsa tup bebek dusunursunuz dedi. Ikincisi isterseniz bekleyin normal yolla olma sansi var ama dusuk dedi. Tup bebekle sansiniz yuksek dedi. Kimse asilamadan bahsetmedi. Ben de simdi dusunuyorum; ben de yumurta var, onda sperm var. Acaba benim yumurtlarim catlamiyor mu yoksa onun spermleri mi catlatamiyor diye! Bu asilamada verilen ilac yumurtla catlatmaya yariyormus galiba oyle duydum ama doktorlarim bana hic asilama methodunu soylemediler. Neyse bekleyecez ve gorucez.
Canım hormon tahlilleri normal çıkmiş,kanda ve idrar tahlilindede lokosit yokmuş.Bana geliyorkı ateşten spermler öldü.Bakalım ınsallah antıbıyotikler işe yararda sayı artar.CANIM:1hug: ÇOK SAĞOL BENİ AYDINLATTIĞIN İÇİN BAK NE GÜZEL HAMİLESİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALIRSIN.
BAK DR. LAR HEMEN TÜP BEBEĞE YADA AŞILAMAYA YÖNLENDİRİYO.. İİİYİCE TEDAVİ ETMEDEN.. ANLAYIP DİNLEMEDEN 46 MİL. ÇOK İİİ Bİ RAKKAM . BENCE SABIRLI OL BİRAZ RAHATLA BEBEK FİKRİNİ KAFANDAN UZAKLAŞTIR. RAHAT OLAMAZSAN BEYNE DOĞRU SİNYAL ULAŞMIYORMUŞ DOLAYISI İLE GEBELİK OLUŞAMIYOR... LÜTFEN BİRAZ RELAX OL KENDİ HALİNE BIRAK..... ZAMANINI BEKLİYO HERALDE MELEĞİN GELMEK İÇİN.......Kızlar benımde 1 senedir bebeğim olmuyor.Bu ay adetımın 3.günü hormon tahlıllerim yapıldı.yumurtalıklarda hıcbır sorun yok.Ama çok kafaya takıyorum hamıle kalamıyorum dıye.psıkolojık tedavıde goruyorum.Bu ay ılk defa dr esımle gıttım.dr bende sorun olmadıgını ama esımın sperm tahlılerıne bakınca sperm sayısı---46 milyon sayısını beğenmedi.Bana direk dediği sey neydı kızlar bılıyonuzmu 2 AŞILAMA yada TÜP BEBEK.Ben dr karsında soke oldum ıste kendı bılgılerımle dr anlatmaya basladım normal yolla kalabılırım dıye oda kalabılırsın ama tercıhımız asıla yapalım dedı.Benım morelım cook bozuldu aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.Esımı ürologa gönderdi tahlılde bol lokosıt gözüktü.Eşimde ürologa sormuş 46 mılyon nasıl bır sayı dıye.ürologta sayın gayet ıyı demıs.hemde lokosıt sperm sayısının daha az cıkmasına sebebtır.sımdı 1 haftalık ilaç tedavısı eşim görüyor.ürolog tekrar sperm tahlili istedi ama hastanede yaptırıcaksın tahlılı.esım ılk tahlili evde yapmıştı.ARKADAŞLAR BENİM KAFAMA TAKILAN SORUN ŞUU KADIN DOGUMCU SAYIYI AZ,ÜROLOG SAYIYI NORMAL DİYOR 46 MILYONLA NORMAL YOLDAN HAMİLE KALAMAM MI?:çok üzgünüm::a015:
Canım sizlerde böyle güzel haberler duyunca çok güzel moral oluyor bana :sm_cool:İzmir'in en iyi doktorunda tedavi oluyorum. Tüp bebek eğitimini hem Ege Üniversitesi'nde hem de İngiltere'de Manchaster Üniversitesinde almış. Bizim de sperm sayıları farklı zamanlarda çok farklı sonuçlar vermişti. Bunun çok normal olduğunu söyledi. Birçok erkek üzerinde 1 yıl boyunca 24 defa sperm alınarak yapılan bir istatistiğe göre her erkekte sperm sayısı sürekli değişkenlik gösteriyormuş. Bizde de 3 defa spermiogram istedi, hepsinde değişik çıktı. 90 küsür milyon da çıktı, 60 küsür ve 30 küsür milyon da. Morfolojisine ve hareketli sperm sayısına önem veriyorlar ama bize 7 milyon hareketli spermle bile aşılama yaptığını söylemişti. "Bize lazım olan tek bir sperm zaten, siz endişelenmeyin" diye moral de verdi.
Üstelik çok tuhaf bir durum var şahit olduğum. Bir arkadaşımın kızı 6 yaşında ve 2. çocukları olmuyordu, doktora gittiler, ikisinin de kontrolleri sonucu kocasının çocuğu olmasının mümkün olmadığı söylenmiş, ameliyattan sonra 2. bebekleri oldu ama ilk çocukları bir mucize olmuş ve doktor da hayret etmiş.
24 yaş kendini üzmek için çok erken bir yaş bence. 46 milyon sperm de üzülmek değil sevinmek için uygun bir rakam, gerçekten. Allah hayırlı evlatlar versin, canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?