Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam onu da denicem, tesekkur ederim. Evet keci boynuzun faydasini biz de gorduk. Ben zaten bu isten bir sey anlamadim, orada milyonlarca sperm varken ben nasil hamile kalamiyorum bilmem. Offf neyse daha dun bu konuyu kafama takmama karari almistim. Ilgimi baska bir yere yonlendirecem.
Ben iki doktora gorundum. Birincisi biraz daha bekleyelim olmazsa tup bebek dusunursunuz dedi. Ikincisi isterseniz bekleyin normal yolla olma sansi var ama dusuk dedi. Tup bebekle sansiniz yuksek dedi. Kimse asilamadan bahsetmedi. Ben de simdi dusunuyorum; ben de yumurta var, onda sperm var. Acaba benim yumurtlarim catlamiyor mu yoksa onun spermleri mi catlatamiyor diye! Bu asilamada verilen ilac yumurtla catlatmaya yariyormus galiba oyle duydum ama doktorlarim bana hic asilama methodunu soylemediler. Neyse bekleyecez ve gorucez.

yaa arkadaşlar eşinde lokosit olup tedavi gören varmı?yardım edinnnn nette araştırdım bulamadım.acaba cinsel yolla bana hastalık geçmişmidir

TUANAYCIM çokk sağol çok mutlu ettın senın dediğin gibi bulaşıcı değildir inşallah

yarın sonuçlar belli olcak yaşasın.ALLAHIM inşallah iyi çıkar kültür

insallah canim tup bebekmi yaptirdin esinin degerleri iyi gozukuyor belki doktorun begenmedigi hareketlilik yada spermin yapisidir canim!!

insallah canim tup bebekmi yaptirdin esinin degerleri iyi gozukuyor belki doktorun begenmedigi hareketlilik yada spermin yapisidir canim!!

Canım tüp bebeklik durumum yok allahıma şükür.değerler iyi,sperm yapısıda cok ıyı sadece lokosit oldugundan dr.sperm kültür tahlılı ıstedı tedavı yapmak ıcın oda düzelince hareket düzelicek.yerimseniben

melihin yazdıgını alıntı yaparken yanlışlıkla benım yazdıklarımla ıc ıce gırmışşşsırnaşık şey

Sizin Az Cok Bi Umudunuz Varmis Benim Se Oda Yok Bizim Asla Cocugumuz Olmicak Dahasi Varmi Bununnn???

eşimin sperm kültür sonucu çıktı.SONUÇTA üreme yok yazıyor.sonucları daha dr.gostermedık.dr ızınlıymıs.arkadaslar netten 1 saat araştırdım bulamadım.Bilgisi olan varmı acaba kültürde üreme yok ne demek

Kızlar benım durumumu anlatmıştım konu başında.Dün eşim başka bir ürologa prof.gitti.varıkosel yokmuş allahıma şükür ama tekrar sperm tahlili istemiş ve sayı 69mılyondan.45mılyona,ileri hızlı hareket %15 ten %0düşmüşsenağlamamorelim cok bozuldu.Dr.hareketı güçlendirmek için vitamin,lokosit içinde 1 ay antıbıyotık vermış.Dr.bu kadar kısa sürede degerler nasıl bu kadar düştü demiş,yakın bır zamanda ateslı.grıp v.s hastalık geçirdinmi?eşimde söylemeyi unutmuş 25 gün önce 39 derece ateş geçirmişti.ALLAHIM İNŞALLAH ATEŞTEN DEĞERLER OKADAR FARK GÖSTERMİŞTİR:1rolleyes:ALLAHIM KENDİMİ BIRAKMIYCAM SENİN BANA VERDİĞİN SABIRLA BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELİCEM KAFAYA TAKMIYCAM.Arkadaşlar duydugum kadarıyla sperm oluşumu 2 AY sürermiş.Acaba değerler eski halini alırmı 2 ay sonra yardım edin bilginiz varsa lütfenn:enbuyukkk:

Merhaba balsurat

Eğer ki idrar yollarında iltihap oluştuysa Ki oluşmuş lokosit varmış.. Değerler çok değişken çıkabiliyor..
Eşimden biliyorum.eşim de sık sık böbrek taşı düşürüyordu.. İlk testimizde değerimiz 5.5 milyon ken 2 ay sonra 1milyondan az çıkmıştı.. Ve ben şu an hamileyim... bir de eşinin hormon testleri yapıldı mı??

Antibiyotiği kullansın.. Ve doktorunuzun verdiği ilçalardan sonra 70 gün bekleniyoır diye biliyorum.en azından bizde öyle oldu..Yeni spermin oluşması 70 gün sürüyormuş vücudda..

İnşallah en kısa zamanda hamişim diye başlığını göreceğiz...

Canım hormon tahlilleri normal çıkmiş,kanda ve idrar tahlilindede lokosit yokmuş.Bana geliyorkı ateşten spermler öldü.Bakalım ınsallah antıbıyotikler işe yararda sayı artar.CANIM:1hug: ÇOK SAĞOL BENİ AYDINLATTIĞIN İÇİN BAK NE GÜZEL HAMİLESİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALIRSIN.

inşallah canım benimm çok saol iyi dileklerin için...

Sende inşallahh hamiş olacaksın... Ama önce eşin iyileşsin.... Ateş de sperm sayısını düşürmüş olabilir..

BAK DR. LAR HEMEN TÜP BEBEĞE YADA AŞILAMAYA YÖNLENDİRİYO.. İİİYİCE TEDAVİ ETMEDEN.. ANLAYIP DİNLEMEDEN 46 MİL. ÇOK İİİ Bİ RAKKAM . BENCE SABIRLI OL BİRAZ RAHATLA BEBEK FİKRİNİ KAFANDAN UZAKLAŞTIR. RAHAT OLAMAZSAN BEYNE DOĞRU SİNYAL ULAŞMIYORMUŞ DOLAYISI İLE GEBELİK OLUŞAMIYOR... LÜTFEN BİRAZ RELAX OL KENDİ HALİNE BIRAK..... ZAMANINI BEKLİYO HERALDE MELEĞİN GELMEK İÇİN.......

canım çok sağol beni gerçekten rahatlattın.CANIM HURREMIM ama istersen bugünün tarihiyle yolladığım ilk msj bak bak ozaman bana birazda olsa üzülmeme hak vericen.:1hug:

İzmir'in en iyi doktorunda tedavi oluyorum. Tüp bebek eğitimini hem Ege Üniversitesi'nde hem de İngiltere'de Manchaster Üniversitesinde almış. Bizim de sperm sayıları farklı zamanlarda çok farklı sonuçlar vermişti. Bunun çok normal olduğunu söyledi. Birçok erkek üzerinde 1 yıl boyunca 24 defa sperm alınarak yapılan bir istatistiğe göre her erkekte sperm sayısı sürekli değişkenlik gösteriyormuş. Bizde de 3 defa spermiogram istedi, hepsinde değişik çıktı. 90 küsür milyon da çıktı, 60 küsür ve 30 küsür milyon da. Morfolojisine ve hareketli sperm sayısına önem veriyorlar ama bize 7 milyon hareketli spermle bile aşılama yaptığını söylemişti. "Bize lazım olan tek bir sperm zaten, siz endişelenmeyin" diye moral de verdi.
Üstelik çok tuhaf bir durum var şahit olduğum. Bir arkadaşımın kızı 6 yaşında ve 2. çocukları olmuyordu, doktora gittiler, ikisinin de kontrolleri sonucu kocasının çocuğu olmasının mümkün olmadığı söylenmiş, ameliyattan sonra 2. bebekleri oldu ama ilk çocukları bir mucize olmuş ve doktor da hayret etmiş.
24 yaş kendini üzmek için çok erken bir yaş bence. 46 milyon sperm de üzülmek değil sevinmek için uygun bir rakam, gerçekten. Allah hayırlı evlatlar versin, canım benim.

Benimn eşimin ileri doğru hareketli sayısında ve yapısında problem vardı bu şekilde hamile kalman zor dedikleri halde 3 defa hamile kaldım. Ama 11 yılda... İlk ikisi hüsranla sonuçlandı. Birinde düşük yaptım. Digerinde karnımda öldü. 10 haftalıkken. Şimdi ise yine hamileyim 8+3 günlük umarım bunda sorun olmaz.
Yani sende hamile kalabilrisin. Yapacagın tek şey kendine dikat et. Umarım en kısa zamanda seninde iyi haberlerini alırız canım.

Canım sizlerde böyle güzel haberler duyunca çok güzel moral oluyor bana :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…