- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Ne güzel görüşmüyor işte şükret :)Esim normal davranir benim aileme
Kendisi kendi ailesiyle gorusmuyor,dolayisiyla ben de gorusmuyorum. Umuma acik yerlerde karsilastigimizda hal hatir soruyoruz o kadar. Benim sorunum yok yani esimin ailesiyle,esimin sorunu var. Eskiden ustelerdim gorus diye artik soylemiyorum bana ne
Eşim de öyle düşünüyor sorma :) şu an konuşmuyoruz kendisiyle. Memlekete geldim sömestr için. Bakalım nolacak dönünceKesinlikle mesela ben fazla yüz göz olmuyorım oraya gittigimde kv benden değil kızından hizmet bekler cay koy sunu yap mesafeli durmak cok önemli ama geçte olsa başarabilirsin bunu
Sende alttan alta yap canımYani nasıl desem zorunlu samimi, birbirimizi seven sayan vb. Şekilde ama gelin içime sorun hepsinin suratına tükürmek istiyorum. 1 yıl görmesem aaa eşiminde ailesi vardı demem. Ama el mahkum açık açık kavga etmediğimiz için bana hep alttan alt yaptıkları için susuyorum.
Noluyor hayirdir derim. Salaga yatip yok bisey derse aynisini ben onun ailesine yaparim.Saygılı ama babanız espri yaptıgında konusmaya calıstıgında bile put gibi durursa naparsınız
Eşim de öyle düşünüyor sorma :) şu an konuşmuyoruz kendisiyle. Memlekete geldim sömestr için. Bakalım nolacak dönünce
Bizde uzaktayız ve şu an aynen böyle davranıyor bende evime döndüğümde aynı şekil davranıcam annesiyle muhabbet etmicem bileNoluyor hayirdir derim. Salaga yatip yok bisey derse aynisini ben onun ailesine yaparim.
Biz uzaktayiz yilda 1 belki gorusuyoruz o yuzden fazla kasmiyorum sık disini diyorum
Saygısızlık yok ama ailenizle düzgün muhabbet bile etmiyorsa yapılan esprilere gülmüyorsaSaygılı.
Ama bunu gozune sokarak degil de salaga yatarak yap.Bizde uzaktayız ve şu an aynen böyle davranıyor bende evime döndüğümde aynı şekil davranıcam annesiyle muhabbet etmicem bile
Ne güzel görüşmüyor işte şükret :)
O zaman anlar mı ki napmak istediğimiAma bunu gozune sokarak degil de salaga yatarak yap.
Basim agriyor de durgun dur. Veya uykum geldi de yat erkenden
Ya bizimkiler cooooook eskiden beridir sorunlular. Biz daha esimle normal arkadasken gorusmuyorlardi. Oyle de kaldi sanirim
cok şanslısın kıskandım :)Ya bizimkiler cooooook eskiden beridir sorunlular. Biz daha esimle normal arkadasken gorusmuyorlardi. Oyle de kaldi sanirim
Sende aynen onun gibi davran,ozaman anlar. Benim eşim babamdan biraz çekinir,başka hiçbiryerde olmadığı kadar saygılıdır o yüzden. Ben onun ailesine karşı ehh işte duygulardayım ama saygısız asla olmam. Zaten öyle espiri falan işlerine pek girmem onun ailesiyle. Az,öz muhabbet taraftarıyım :)Saygısızlık yok ama ailenizle düzgün muhabbet bile etmiyorsa yapılan esprilere gülmüyorsa
Görümcem benim icim agzı var dili yok demişti kahkahalar atıp gülmeli geçirdiğimiz bir günün ardından hemde .sanırım bu yüzden eşim mesafeli duruyor aileme ama o görümce görecek ağzı var dili yoku kv karşı soguk davrandıgımdaSende aynen onun gibi davran,ozaman anlar. Benim eşim babamdan biraz çekinir,başka hiçbiryerde olmadığı kadar saygılıdır o yüzden. Ben onun ailesine karşı ehh işte duygulardayım ama saygısız asla olmam. Zaten öyle espiri falan işlerine pek girmem onun ailesiyle. Az,öz muhabbet taraftarıyım :)
Anneniz babanız konusmaya calıstıgı halde konusmuyorsa az görüssende yapılan esprilere gülersin ama dimiZaten yılda ortalama 5 kere falan Görüşürüz normal davranırız fazla görüşmeyince ortak nokta da olmuyor o Yüzden pek konuşma samimiyet ortamı da olmuyor . Gördüğüm zaman da kibar davranırım. Eşimde normal davranır .
Evet Güler'im herhalde herseye he he derim :))Anneniz babanız konusmaya calıstıgı halde konusmuyorsa az görüssende yapılan esprilere gülersin ama dimi
Babam konusmaya calıstgı halde put gibi duruyor adamEvet Güler'im herhalde herseye he he derim :))
Sizde sorun ne ?
Yapısı Öyledir herkese Karsı mı öyle yoksa sadece babana karsı mı ?Babam konusmaya calıstgı halde put gibi duruyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?