Eşiniz ailenize nasıl davranır?

Ben kayinvalidem kayipederim kaynim ve gorumcemle cok iyiz cok sukur esim ailemle mesafeli daha dogrusu gosrustugum erkek kardesim annem ve kiz kardesim cok olaylar oldu annem o zamanlar biraz tuhaf konusmalari oldu igmali esim mesafeli aramaz sormaz maddi yonden annem cok yardim etti onada "kizisin tabiki yapar" gibi cumleler kuruyo annemin yanlislarini goz ard edemiyo kiz kardesimle konusmamiza sahit oldu o gunden beri asiri soguk... Annemi aramaz sormaz denk gelirse anca ve ben bu duruma asiri uzuluyorum belli etmesemde. bende calistigim icin firsat bulunca arayip soruyorum bazi zamanlar oluyo hic arayamiyorum ama kv cok anlayisli saolsun

Valla ben esimin ailesiyle cok iyiyim cok sukur..onlarda bana karsi oyleler..sanki ben onlarin kiziymişim esim elin ogluymus gibi davranirlar..benim esimde aileme karsi iyidir gayet..

Eşimin ailesine saygılı davranırım her zaman sevgimde onlar bana nasılsa ona göre değişir kavga gürültümüz olmamıştır bu zamana kadar aynı evdeyiz gayet güzel muhabbetli kahkahali geçinir gideriz çok fazla mıç mıç olmam ama. Eşimde benim aileme karşı çok saygılıdır. Haftada bir iki gideriz hep kendi gitmek ister sever onları. Hicbir saygisizligini görmedim ailemin yanında normalinden kat kat daha fazla efendidir sağolsun. Muhabbetleride gayet güzel sıcak. Allaha şükürler olsun.

O benim aileme karsi cok iyidir
Ben onun ailesiyle konusmam ama. Kendisi de ailesiyle konusmuyo zaten ...

Nedense sizin mesaj çok komik geldi kendilerinden nefret ederim demişsiniz ya.Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemedim
evet nefret ediyorum ama eşim bana ve benim aileme çok iyi oldugu için senede iki gün onun ailesini görünce idare ediyorum :)

O zaman artık bende cekinicem onun ailesinden .kv eşim aradıgında sonunda aklına geldik diye laf soktu ailemin evindeyken sevimsiz bi kadındı zaten
Kısasa kısas diyorsun yani ama dikkat et aranız açılmasın Kv Yüzünden

Ben senede 2 gorusurum atarlarsa konuşurum aramam.eşim çok düşkündür kardeslerimle ablamlarla annemlerle sürekli muhabetten halindedir ilk tatilimiz az olursa öncelik benim ailemdir.saygılar ..

Şu an annesi babasi misafirleri oturuyoruz. Ama acmiyor beni sohbet mecburen gülmek zorunda kaliyorum. Telefondan örgu modeline bakiyorlar. Yapmacik geliyorlar mesela biri mutfaga gittiginde digerinin arkasindan konusuyor. Malesef bende polyanna olamıyorum diye sıkılıyorum...... kalkalim diyorum kalkmiyor miaafir kalkmamis diye...

saygısızlık hiç yapmadım, hep doğru bildiğini yapan ve onlarada bunu bi şekilde kabullendiren bir gelin oldum. ne kırdım nede burunlarını birşeye sokmalarına izin verdim çok sevdiler beni. hep takdir ettiler güçlü ne istediğini bilen zeki hamarat gelin diye lanse ettiler heryerde ve kötü son oğulcukları beni aldattı bir gecede terkettim benden kötüsü olmadı. şimdide torunları bahanesiyle aradıklarında seslerini duyduğum ve o an tel icat edene saydırdığım insanlar....

İkimizde çok saygılı davranırız , ama eşim muhabbete girmez saygı çerçevesinde soru soruldukça konuşur. Çekiniyor rahat edemiyor. Ama herkes alıştı öyle sevdik onu.
Bende onun ailesi ile samimiyim, baya rahat konuşurum falan. Ama bizlerde saygı birinci sırada ikimizde fazla laubali davranmayız birbirimizin aileleri yanında.

Eşimin ailesi de beni hiç aramaz, 16 aylık evliliğimde evime bir kez geldiler :) ailemi de hiç ams hiç aramadılar 1,5 yıl nişanlı kaldık. Ama eşim ne zaman ara dese hemen arar samimi Samimi güzelce konuşur kapatırım. Onlar aramıyor diye mesafe koymaya gerek yok. Sallayın gitsin. Eşinizle aranızı bozduğunuza değmez.

Vallahi bundan 3 hafta evel sırf bu aile komusu yüzünden boşanmanın eşiğine geldik.Eşimin ailesine yakınız o bnm ailemin kapısını 6 ayda bir birkaç saatliğine açıp,üzerine babamla kavga edip 1 sene konuşmayıp,üzerine birde babam beni eve bıraktığında eşim evde olduğu halde kapıya çıkmadığı için(çoluk çocuk 40 dklık mesafeden getirmiş babam e haliyle eşyalarım var yardım gerek ama beyefendi salondan çıkmadı dahi)benden de sürekli ailesine güleryüz ve saygı beklediği için(ki bu zamana kadar birkere olsun saygısızlık yapmış değilim)bende artık ipler koptu.

Verdim veriştirdim ortalığı birbirine kattım duman ettim.E bnde ana kuzusuyum ağaç kavuğundan çıkmadım nihayetinde.Sonuç mu,İpe ipe babamdan özür de diledi barıştı da.(kavgalı olmalarında ki neden de eşimin alınganlığı tamamı ile)Son zamanlarda bayağı da sakin ve saygılı.Ee o öle olunca bende nabza göre şerbet veriyorm kaynana kayınpeder kişisine tabi.

Şimdilik durumlar bayağı iyi önümüzdeki maçlara bakıcaz

Kayınvalidemle küsüm. Beni hiç sevmez ben de onu. Nedenimiz yok paylaşamıyoruz. Psikoloğum bile narsist kişilik bozukluğu diyor. Her şeyi o bilir o yönetir. Yapamıyorsa travma. Birçok kayınvalide böyle değil mi zaten. İyi olanları tenzih ederim bize böylesi denk geldi bilemedik. Bir daha evlenirsem önce anasına bakıcam :)))) eşim haliyle benim annemi de aramaz sormaz (babam rahmetli) oysa annecim pek tatlıştır. Keyfi bilir. Zaten bosanma sinirindayiz anasi yuzunden. Gidene eyvallah. Zorla kimse sevilmiyo anacim. Hayata bi kere geldik psikopat kaynanayi bastaci edecek yalakaligi icim kaldirmiyor. Tavsiye ederim.

Öyle olmak lazım haklısınız. Yalnız eşimin kabahati bana bulması, objektif olamaması zoruma gidiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…