- 22 Kasım 2017
- 575
- 397
- 53
- Konu Sahibi Hesappasif
-
evet nefret ediyorum ama eşim bana ve benim aileme çok iyi oldugu için senede iki gün onun ailesini görünce idare ediyorum :)Nedense sizin mesaj çok komik geldi kendilerinden nefret ederim demişsiniz ya.Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemedim
Kısasa kısas diyorsun yani ama dikkat et aranız açılmasın Kv YüzündenO zaman artık bende cekinicem onun ailesinden .kv eşim aradıgında sonunda aklına geldik diye laf soktu ailemin evindeyken sevimsiz bi kadındı zaten
Son kavga konumuz bu. Ben çocuğuma koyduğum bazı kuralları hiç umutsamadıkları ve beni nadiren aradıkları için onları seyrek aramaya başladım ve mesafe koymak istedim. Eşim de bunu fark edince benimle kavga etti. Zaten eşimin ailesiyle aslında ortak hiçbir noktamız yok. Ama işte idare ediyordum ama beni takmadıklarını görünce değişmek istedim. Benim ailem ise eşimin istemediği hiçbir şeyi yapmaz. Ama eşim ben de seninkileri aramıcam diye bana pısta koydu. Son durum böyle. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Öyle olmak lazım haklısınız. Yalnız eşimin kabahati bana bulması, objektif olamaması zoruma gidiyor işte.Eşimin ailesi de beni hiç aramaz, 16 aylık evliliğimde evime bir kez geldiler :) ailemi de hiç ams hiç aramadılar 1,5 yıl nişanlı kaldık. Ama eşim ne zaman ara dese hemen arar samimi Samimi güzelce konuşur kapatırım. Onlar aramıyor diye mesafe koymaya gerek yok. Sallayın gitsin. Eşinizle aranızı bozduğunuza değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?