- Konu Sahibi Hesappasif
-
Yüzlerine tabi ki bi sey diyemiyorum ama ömrümün sonuna kadar görmesem zerre özlemem. Özleyeceğim bir anim da yok ayri ayri hepsinden nefret ediyorum! Marsa koloni kurulsa gitmeleri için elimden geleni ardima koymamEşiniz sizin ailenize ,siz eşinizin ailesine nasıl davranırsınız?
Hayır kendi Ailesiyle arkadaslarıyla kuzenimle gayet konusur babam espri yaptıgı halde put gibi duruyor eşim kendi babasıylada konusmaz ama en azında suratını asmasına gerek yok kv artık tebessüm bile etmeyi düşünmüyorum zaten ailemdeyiz diye eşim telefona bakamadı arayıncada hele şükür aklına geldik dedi belli ki kıskanıyor ! Kötü niyetli sevimsiz kadın !Yapısı Öyledir herkese Karsı mı öyle yoksa sadece babana karsı mı ?
Allah mutlulugunuz daim etsin canım:)Eşimin ailesi ile çok ıyiyiz benim 2.ci annem babam onlar tabi evlenmeden önceye de dayanıyor samimiyet ve diyalogumuz esim de benim ailemle oldukca iyidir sukur bir sikintimiz yok yılbaşını benim ailem eşimin ailesi oğlum vs.hep beraber evde kutladık her yıl da oyle kutlarız benim en büyük şansım ailelerim sanki hayatta diğer sanssizliklarimin ödülü gibiler rabbime şükürler olsun
Ne kadar güzel maşallah canımKv kp ikiside cok iyiler kizlari gibi gorurler cok yakin oturuyoruz sayginin yaninda sevgide var biaraya geldigimizde kahkahli muhabbetimizde olur hararetli konusmalarimizda hele benim ailem geldiginde ortalik kalkip kopar dugun evi gibi yegenimi bile kendi torunlari gibi sahiplenirler annem babaam misafir degil evin sahibi gibi olur kv ye geldiklerinde.cok sansliyim galiba.esimle cok zor kavustuk ama sanki aileler hic karsi cikmamis okadar seyi bosa yasamisiz gibi geliyo bazen kiziyorum hepsine.
Bütün Kv Ler aynı galiba :))Hayır kendi Ailesiyle arkadaslarıyla kuzenimle gayet konusur babam espri yaptıgı halde put gibi duruyor eşim kendi babasıylada konusmaz ama en azında suratını asmasına gerek yok kv artık tebessüm bile etmeyi düşünmüyorum zaten ailemdeyiz diye eşim telefona bakamadı arayıncada hele şükür aklına geldik dedi belli ki kıskanıyor ! Kötü niyetli sevimsiz kadın !
Çok sağol cnm aslında şu an çok zor zamanlar geçiriyorum tek şükür sebebim ailelerim eşim ve oğlum iyi ki varlarAllah mutlulugunuz daim etsin canım:)
Sorun şu ki babam ağır biri değil 7den 70 e herkesle anlaşan sevilen bir adam espri yapıyor gülmüyor yani ciddi biri değil babam cekinilcek biri değilBütün Kv Ler aynı galiba :))
Bak kendi ailesi kuzenimle konuşuyormuş demek ki yapısı Gereği değil ama babalar ağır olur belki de ondan çekiniyor bende çekiniyorum eşimin ailesinden akrabalarından falan . Bence büyütme
Keyif almadıgım halde ayıp olmasın diye gülerdim artık gülmeyi düşünmüyorum ne kadar ekmek o kadar köfteO zaman kafası uymuyor olabilir. Senin karşı tarafla kafan uyuyorsa, muhabbetten keyif alıyorsan sorun etme istersen
Yok eşiniz için diyorum çekiniyor olabilir . Olsun çekinmek için illa sert biri okunmaya gerek yok ki ... Eşinin babası olduğu için çekiniyordurSorun şu ki babam ağır biri değil 7den 70 e herkesle anlaşan sevilen bir adam espri yapıyor gülmüyor yani ciddi biri değil babam cekinilcek biri değil
O zaman artık bende cekinicem onun ailesinden .kv eşim aradıgında sonunda aklına geldik diye laf soktu ailemin evindeyken sevimsiz bi kadındı zatenYok eşiniz için diyorum çekiniyor olabilir . Olsun çekinmek için illa sert biri okunmaya gerek yok ki ... Eşinin babası olduğu için çekiniyordur
Öyle aman aman bi şeyini görmedim ama pek sevdiğim söylenemez. Arayıp sormam onlar da oğullarına ulasabildikleri sürece beni aramazlar. Mecburi aile ziyaretlerinde görüşüyoruz sıkıntıdan patliyirum yarın geleceklerEşiniz sizin ailenize ,siz eşinizin ailesine nasıl davranırsınız?
Benim gibisin sende bitsede gitseler diyorum zoraki gülümsemeler falanÖyle aman aman bi şeyini görmedim ama pek sevdiğim söylenemez. Arayıp sormam onlar da oğullarına ulasabildikleri sürece beni aramazlar. Mecburi aile ziyaretlerinde görüşüyoruz sıkıntıdan patliyirum yarın geleceklereşim de ailemi ozellikle aramaz ama bazen telefonu benden alır konuşur. Onun dışında kendi abimden daha yakin davranır aileme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?