Eşiniz ailenize nasıl davranır?

Son kavga konumuz bu. Ben çocuğuma koyduğum bazı kuralları hiç umutsamadıkları ve beni nadiren aradıkları için onları seyrek aramaya başladım ve mesafe koymak istedim. Eşim de bunu fark edince benimle kavga etti. Zaten eşimin ailesiyle aslında ortak hiçbir noktamız yok. Ama işte idare ediyordum ama beni takmadıklarını görünce değişmek istedim. Benim ailem ise eşimin istemediği hiçbir şeyi yapmaz. Ama eşim ben de seninkileri aramıcam diye bana pısta koydu. Son durum böyle. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Eşimin ailesini aramam sormam
Senede iki
Gün görürüm normal davranırım ama kendilerinden nefret ederim
Eşim aileme iyi davranır
Nedense sizin mesaj çok komik geldi kendilerinden nefret ederim demişsiniz ya.Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemedim

Seni takmayanı arama tabi canım ne işin var sonuna kadar devam et böyle eşin nasıl davranıyorsa keufi bilir

normal herkese davrandığımız gibi davranıyoruz.
genel olarak güleryüzlü kibar insanlarız eşimle.

baya da zaman geçti evlendiğimizden beri, ilişkiler biraz daha oturdu tabi.
Eşim ailemle muhabbet etmiyor ciddi ciddi duruyor ben de onun ailesiyle cok muhabbet etmem ama güler söylerim ciddi durmam en azından .şu saatten sonra sanırıö eşimin ailesinin yüzüne bakmicam

Seni takmayanı arama tabi canım ne işin var sonuna kadar devam et böyle eşin nasıl davranıyorsa keufi bilir
Valla abartıyor muyum diyorum ama diğer yandan da baştan mesafe koysaydım cesaret edemezlerdi benim kurallarımı yıkmaya diyorum.

Valla abartıyor muyum diyorum ama diğer yandan da baştan mesafe koysaydım cesaret edemezlerdi benim kurallarımı yıkmaya diyorum.
Kesinlikle mesela ben fazla yüz göz olmuyorım oraya gittigimde kv benden değil kızından hizmet bekler cay koy sunu yap mesafeli durmak cok önemli ama geçte olsa başarabilirsin bunu

Kisinin karakterine bagli bence.
Misal benim esim sessiz sakin bir insandir bu yuzden de aileme karsi da oldukca saygili.
Ama kardeslerimle kafasi uyusur onlarla daha samimi daha konuskan.
Ben ise bazen mubabbetli bazen mesafeli. Onlarin tavirlarina bagli biraz da.

Eşim ailemle muhabbet etmiyor ciddi ciddi duruyor ben de onun ailesiyle cok muhabbet etmem ama güler söylerim ciddi durmam en azından .şu saatten sonra sanırıö eşimin ailesinin yüzüne bakmicam

neden hiç muhabbet etmiyor ki?
yani bence ciddi olmak daha iyi, espri yapıcam deyince ipin ucu kaçabiliyor.
ama hiç sohbete katılmamak da çok kabaca tabi ki. kırk yılın başı gördüğün bir yabancıyla bile naber nasılsın havalar da iyi bu aralar falan diye iki sohbet edilir yani.

Saygılı ama babanız espri yaptıgında konusmaya calıstıgında bile put gibi durursa naparsınız

Ailen ne düşünüyor önemli olan bu. Bazıları kızım iyi olsun, damat evimize gelsin yeter diye düşünür. Bir de eşiniz konuşkan biri mi bu önemli. Herkesle çok sohbetli olup sizin evde susuyorsa bu hoş değil. Bir de kafa yapıları uyuşmuyorsa zorlama derim

İkimiz de saygılıyız ailelere karşı.
Ben mesafeliyim onun ailesine.
Çok aramam sormam.
Annesiyle ayda 1 anca görüşürüm.
Ablalarıyla geldikçe görüşürüm.

Esim normal davranir benim aileme
Kendisi kendi ailesiyle gorusmuyor,dolayisiyla ben de gorusmuyorum. Umuma acik yerlerde karsilastigimizda hal hatir soruyoruz o kadar. Benim sorunum yok yani esimin ailesiyle,esimin sorunu var. Eskiden ustelerdim gorus diye artik soylemiyorum bana ne

Sebebi yok konus diyorum bir iki söyleyip tekrar susuyor babam onla konısmaya calısıyor o ciddi ciddi cevap veriyor esprilerine bile gülmüyor baban sacma konusuyor diyor bana artık kesinlikle onun ailesine güleryüz göstermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…