- Konu Sahibi Hesappasif
-
Eşim ailemle çok iyidir özellikle babamla çok iyi anlaşırlar bende onun ailesiyle çok iyiyim ben aramasam bile onlar sağolsun beni ararlar. Kaynanam çok çok iyi bir insandır bu zamana kadar bir tek kötü lafını duymadım ne yüzüme ne arkamdan. Oraya giderim prensesler gibi karşılarlar beni yani bilmiyorum şükrediyorum hep böyle bir aileye denk geldiğim için kendilerine de söylerim aynı şeyi hergün neler okuyoruz şükürler olsun sizinle karşılaştıran rabbime diye. Gittiğimde Kaynanam çalışyırmaz görümceme söyler çay suyu koy sofrayı topla gibisinden Allahım herkese nasip etsin böyle güzel aile. eşimde aynı düşünür oda saatlerce muhabbet eder ailemle babamla. 2 tarafa da çok sık gitmiyoruz ama telefonla falan sürekli iletişim halindeyiz
Herşey dozunda diyelim. Olması gerektiği gibi.Muhabbet falan nasıl kahkaların havada ucustugu bir yer mi yoksa ciddi mi
Ailene karşı mesafeli olmasını yadırgamadın mı? Senin ailenin bir suçu yok yaşananlarda.Gorucu usulu muydu sizinki cok merak ettim masallah diyeyim imrendim.
Benim esim aileme saygili iyi davraniyordu.onun ailesinden kaynakli meseleler yuzunden ben konusmuyorum onun ailesi ile hatta engelliler bende kendisi de biliyor. Oyle olunca aileme karsi biraz mesafeli artik o da
Ailene karşı mesafeli olmasını yadırgamadın mı? Senin ailenin bir suçu yok yaşananlarda.
Bi de ne yaparsan yap yaranamiyirsun. Neyse ki eşim durumun farkında az kalıp gitcekler diyo:)Benim gibisin sende bitsede gitseler diyorum zoraki gülümsemeler falan
Yok hayır severek evlendik :) Eşinize karşılık vermek istemiş aklınca. Aileler ile ilgili sorunlar maalesef kendi ilişkilerimizi etkiliyordur mutlaka. Çok ince konular bunlar yani tek taraflı hiç birşey olmaz onlar size iyi davranacak ki sizde iyi davranın. Tek taraflı olduğu zaman olan tek şey aptal konumuna düşmek. Ezildikçe ezilmek vs. Rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın.Gorucu usulu muydu sizinki cok merak ettim masallah diyeyim imrendim.
Benim esim aileme saygili iyi davraniyordu.onun ailesinden kaynakli meseleler yuzunden ben konusmuyorum onun ailesi ile hatta engelliler bende kendisi de biliyor. Oyle olunca aileme karsi biraz mesafeli artik o da
Yok hayır severek evlendik :) Eşinize karşılık vermek istemiş aklınca. Aileler ile ilgili sorunlar maalesef kendi ilişkilerimizi etkiliyordur mutlaka. Çok ince konular bunlar yani tek taraflı hiç birşey olmaz onlar size iyi davranacak ki sizde iyi davranın. Tek taraflı olduğu zaman olan tek şey aptal konumuna düşmek. Ezildikçe ezilmek vs. Rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın.
Eşiniz sizin ailenize ,siz eşinizin ailesine nasıl davranırsınız?
Sınırını koyuyorsun demek ki ondan iyisinizdir bence canımHerkese nasıl davranıyorsam yani karakterim neyse oyum hiç rol yapmadım yapmam neyse o böyle kabul ettiler beni:)
Saygıda kusur etmem genelde hoş sohbetiz şakalar komiklikler havada uçuşur ama damarıma bastılarmı(bu bebeğimle ilgili konular oluyor) dişlerimi gösteririm asla ama asla susup oturup alttan almam tavrımı çok net koyarım eşim daha sakindir benim tarafımda da durumlar aynı değişiklik yok
Sınırını koyuyorsun demek ki ondan iyisinizdir bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?