Eşiniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz küfür kullanır mı?

Eşiniz küfür kullanır mı?

• Evet

OY: 54 26,7%
  • Hayır

OY: 86 42,6%
  • Kısmen

OY: 62 30,7%

• Ankete Katılan
    202
Her cümlenin sonuna ekler
Mevzu ben ya da başkası değildir çoğu zaman.
Çok uyarı ve konuşmalarda bulundum bununla ilgili ama yok. Yok. Yok. Vazgeçmiyor
Alışkanlık yapmış, başkalarınn yanında dikkat ediyor sadece
Çok muzdarip olduğum bir konu.
Yaşı müsait olsa bıktırma yöntemi kullanacağım ama o çağı geçeli çok oldu

Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?

Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.

Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Benm eşim de çok küfür kullanır. İşyerinde full erkek çalışınca ağız alışkanlığı oluyor diyor. İlk başlarda çok kızıyordum ama nafile. Ağız alışmış birkere. Sadece benm yanımda küfür ediyor başka biri varsa etmez. Tv de ki bir olaya sinirlendiği şeye. Maalesef alışmışsa zor. Ama çocuk varken de ediyorsa o zaman işler değişir. Çok zor bir durum 😕

Bu ülkede küfür etmeyen yoktur sanırım ancak konu aile eş hele ki çocuk olunca asla olmaması geremen birşey ben eşimi tanıdığım günden bu güne yalnızkenki şakalaşmalar dışında dizi izlerken vs asla küfür kullanmaz özellikle evde bir çocuk varsa çok çirkin bi durum kesinlikle engel olunmalı ve yarın öbür gün kızınız büyüdüğü zaman sokaktaki serseri it kopuk ona küfür etse babası öyle olduğu in normal karşılar, kız olsun erkek olsun bizim bu ülkenin geleceği için kendini düzgün ifade edebilen karşısındakine saygılı evlatlar yetiştirmemiz lazım ki bunu ancak öyle bir şekilde örnek olarak başarabiliriz
Aslında her zaman yapmıyor sinirlenince birşeye sövüyor hele trafikte

Benm eşim de çok küfür kullanır. İşyerinde full erkek çalışınca ağız alışkanlığı oluyor diyor. İlk başlarda çok kızıyordum ama nafile. Ağız alışmış birkere. Sadece benm yanımda küfür ediyor başka biri varsa etmez. Tv de ki bir olaya sinirlendiği şeye. Maalesef alışmışsa zor. Ama çocuk varken de ediyorsa o zaman işler değişir. Çok zor bir durum 😕
TV de gördüğü birşeye küfür etmez başka birinin yanında da etmez ya arabada ya da birşey olmadığı zaman

TV de gördüğü birşeye küfür etmez başka birinin yanında da etmez ya arabada ya da birşey olmadığı zaman
Sizin ki yine iyimiş. Benm ki ufacık birşeye tahammülü yok. Küfürü hemen yapıştırır. Hay ben bu işin aq gibi. En basiti bu mesela. Çocuk olunca nasıl kendini frenleyecek bilmiyorum. İnsallah sürekli tartısmalar olmaz

ben artık bu küfür etmeden yaşanabilecek bir hayat olduğunu düşünmüyorum. yetiştirilmeyle alakalı olduğunuda düşünmüyorum annem nefret eder küfretmemden ama gerçekten bu stres küfredilmeden atılmaz. küfretmek bana göre insanı deşarj ediyor
Ben anlamadım valla nasıl deşarj oluyor balığa gidiyor onca eşyayı yüklerken araca söve söve gidiyor 😂insan hobisi için bırakcam bunu..... der mi yav😂... noktaları sövenler anlar

Sizin ki yine iyimiş. Benm ki ufacık birşeye tahammülü yok. Küfürü hemen yapıştırır. Hay ben bu işin aq gibi. En basiti bu mesela. Çocuk olunca nasıl kendini frenleyecek bilmiyorum. İnsallah sürekli tartısmalar olmaz
Geçen gün sen misin küfür eden ben de başladım küfür etmeye çocuk yoktu ama bundan sonra böyle konuşuyorum dedim hadi hodri meydan kalakaldı öyle 😂

Son düzenleme:
Benim babam asla kullanmaz.
Böyle bir ailede yetiştim erkek kardesimde yok.
Ama evlenince eşime de dedim ben sevmem diye o da küfür etmez genelde
Ama trafikte arada saydiriyir acayip irite oluyorum.
Kızdigimi bildiği için çoğu zaman yutuyor içinden söylüyor muhtemelen.
Hep o durumda uyarmak lazim.
Arabada sürekli uyarıyorum daha uyarmam bu akşam tehdidi yapıştırdım

evli değilim :) ancak erkek arkadaşım asla küfretmez,yani en azından benim yanımda etmedi hiç. ben nefret ederim küfürden. çok net belli ettim zamanında,o da bunu bildiği için edeceği vardıysa da etmemiştir en azından. erkek muhabbeti yaparken nasıl bilmiyorum ben hiç şahit olmadım ne yalan söyleyeyim.

babam günlük hayatında asla etmez,sadece trafikte ve maç izlerken 1-2 kez ettiğine şahit oldum,onda da adamı zıvanadan çıkarrmışlardı ama, hak vermiştim ahahahahahha ( tabi ki babamı savunacağım :KK53: :KK53: :KK53: )

Ben anlamadım valla nasıl deşarj oluyor balığa gidiyor onca eşyayı yüklerken araca söve söve gidiyor 😂insan hobisi için bırakcam bunu..... der mi yav😂... noktaları sövenler anlar
yok o kadar değil bizde eşim de bende büyükşehir trafiğinde küfürsüz gidemiyoruz. birde artık bazı şeyler küfürsüz gerçekten izah edilemiyor ülkede maalesef

Eşimin en sevdiğim özelliği bu olabilir herhalde. Asla küfür etmez yanımda,şimdiye kadar bir kere bile duymadım. Bazen ben salak vs derim de iyice aştın kendini der bana 🤷‍♀️ 🤔

Babam çok sakın bir insan ama maç izlerken falan eder ..abim tam bir küfürbaz ..eşim ilk evlendiğimizde küfür edince oturup ağlardım küserdim..baktım düzelmiyor şimdi bende ediyorum valla..sonra birlikte gülüyoruz

Eşim hiç küfür etmez. En basitinden en ağırına kadar duymadım hiç.
Babam çok sinirlenince (trafikte veya gündem haberlerinde) eder. Şereflerine söver insanların, nadir de olsa duymuşluğum var. 🤷‍♀️

babamın ağzından hiç küfür duymamış olabilirim, eşimden de nadiren duyarım. bazen kendimde çok kızarsam kızdığım şeye ederim yalan söylemeyeyim :halay: ama bir çocuğum olduğunda kız, erkek farketmez yanında kötü bir şey söylememeye dikkat ederim. eşim söylerse de kızarım.

Aslında her zaman yapmıyor sinirlenince birşeye sövüyor hele trafikte
Bana göre o da yanlış bir örnek çocuklar için demekki sinirlenince böyle yapılması gerekiyor algısı yaratır ya da bilmiyorum benim babam da hiç küfür etmezdi ben hiç tahammül edemiyorum o yüzden eşiniz için demiyorum yanlış anlamayın lütfen benim şahsi fikrim aklı başında saygılı ve kendisini iyi ifade edebilen bir insan küfüre gerek duymaz duymamalı

Babam ederdi her sinirlendiğinde, maç izlediginde, habere kizdiginda, anneme kizdiginda.
Biz büyüdükçe uyara uyara azalttı ama halen yapar yani.
Torunlarının yaninda biraz tutuyor kendini Allah'tan.
Ama merak etme ben çok kibar bir kızım. :D
Hiçbir arkadaşıma salak bile dediğimi hatırlamam.
Kardeslerimle kavgalarımiz olurdu haliyle onlarla da salak, manyak dışında birşey geçmezdi aramızda.
Erkek kardeşimin ağzından da duymadım hiç küfür.
Üstelik annnem de arada küfür kaçırır ağzından argo da çok konuşur.
Eşimden hiç duymadım ama bu benim kırmızı cizgimdi.
Çok şükür diyeyim.
Küfür eden insanın ağzına elimin tersiyle vurasim gelir hep.
:duduk::KK11:

Maşallah kimsenin kocası küfür bilmeyen çok müstesna insanlarmış hayran kaldım ülkem insanına :KK36: Eşimle birbirimize küfür hakaret en ufak kötü söz söylemedik/söylemeyiz. Ama ikimiz de özellikle trafikte ve haber izlerken bolca küfür ederiz. Çocuğun yanında tabiki etmiyoruz (daha doğrusu içimizden ediyoruz).

Kullanmaz.Sevmez öyle şeyler.Bazen ben komikli yazılar atarım twitterdan içinde küfür kısaltması olur ona bile tahammülü yoktur.:KK60:
Rahmetli babamın ağzından da bir kere bile duymadım.Bizim ailede yok küfür.En fazla dedem eder oda kızarsa p….k der.

Son düzenleme:
Back
X