Eşiniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz küfür kullanır mı?

Eşiniz küfür kullanır mı?

• Evet

OY: 54 26,7%
  • Hayır

OY: 86 42,6%
  • Kısmen

OY: 62 30,7%

• Ankete Katılan
    202
Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?

Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.

Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı

Birbirimize hiç küfür etmedik ama konuşma içinde kullanır eşim, bende küfür ederim, özellikle içimi boşaltmak istediğimde
Çocukların yanında edilmemesi daha iyi tabi ama siz etmeseniz de o zaten öğrenecek, yan sokağımda ilkokul var 44 yaşındayım ben o el kadar bebelerin ettiği küfürü edemem, çocuğunuzu malesef ki bundan korumanız çok mümkün değil

Ne babam ne de eşim küfür etmez ve kullanmamaya özen gösterir..benim ise zaten en hassas noktalarımdan biriydi

Babam ve erkek kardeşlerimden ömrümde hiç küfür duymadım. Görüştüğüm erkeklerde de küfürbaz olan yoktu hiç şimdi düşündüm de. Ben zaman zaman iyi söverim, sadece yalnızken veya beni iyi tanıyan yakınlarımın yanında ama. Öbür türlüsü yakışık almaz gibi geliyor.

Sevgiliyken yanımda asla küfür etmezdi. Adam askere gitti geldi, ağzı bir bozulmuş inanamadım. Hele trafikte 🤦‍♀️

Aaaa aklıma şey geldi. Annem ben kendimi bildim bileli sinirlendiginde 'agzini hortlattigimin şuyu/buyu falan der. Ben küçükken hep bunu küfür sanırdım, yıllar sonra öğrendim ki kadın çocukların önünde küfür etmemek için kendi küfrünü uydurmuş 😂😂
Rahmetli teyzem de hortlamayasıca derdi 😂

Birbirimize hiç küfür etmedik ama konuşma içinde kullanır eşim, bende küfür ederim, özellikle içimi boşaltmak istediğimde
Çocukların yanında edilmemesi daha iyi tabi ama siz etmeseniz de o zaten öğrenecek, yan sokağımda ilkokul var 44 yaşındayım ben o el kadar bebelerin ettiği küfürü edemem, çocuğunuzu malesef ki bundan korumanız çok mümkün değil
Evet dışarıdaki çocukların ağzı çok bozuk kızımın kullandığı dile çok dikkat ediyorum umarım böyle devam eder etkilenmez

Benim babam asla kullanmaz.
Böyle bir ailede yetiştim erkek kardesimde yok.
Ama evlenince eşime de dedim ben sevmem diye o da küfür etmez genelde
Ama trafikte arada saydiriyir acayip irite oluyorum.
Kızdigimi bildiği için çoğu zaman yutuyor içinden söylüyor muhtemelen.
Hep o durumda uyarmak lazim.

Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?

Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.

Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Bu ülkede küfür etmeyen yoktur sanırım ancak konu aile eş hele ki çocuk olunca asla olmaması geremen birşey ben eşimi tanıdığım günden bu güne yalnızkenki şakalaşmalar dışında dizi izlerken vs asla küfür kullanmaz özellikle evde bir çocuk varsa çok çirkin bi durum kesinlikle engel olunmalı ve yarın öbür gün kızınız büyüdüğü zaman sokaktaki serseri it kopuk ona küfür etse babası öyle olduğu in normal karşılar, kız olsun erkek olsun bizim bu ülkenin geleceği için kendini düzgün ifade edebilen karşısındakine saygılı evlatlar yetiştirmemiz lazım ki bunu ancak öyle bir şekilde örnek olarak başarabiliriz

Eşimde kullanmaz rahmetli babamda kullanmazdı ama işimin stresinden dolayı ben içimden çok sövüyorum , ancak böyle rahatlıyorum o sövme ise haksızlık dan dolayı

ben artık bu küfür etmeden yaşanabilecek bir hayat olduğunu düşünmüyorum. yetiştirilmeyle alakalı olduğunuda düşünmüyorum annem nefret eder küfretmemden ama gerçekten bu stres küfredilmeden atılmaz. küfretmek bana göre insanı deşarj ediyor

Yeni evlendiğimiz sıralarda çok kullanırdı. Her seferinde tepki vere vere nerdeyse bitti. Benim yanımda küfür etmez en azından
Aynı durum ana avrat sövmüyor ama bazı cümlelerin sonunda aq yapıştırıyor.Benimki de bana etmiyor o olaya veya cisimlere trafiğe filan ama ben de söyleye söyleye kıza sinirlene azalttım.Daha da devam ediyorum uyarmaya öyle bir kere söylemekle olmuyor kaç yılın alışkanlığı.

Aynı durum ana avrat sövmüyor ama bazı cümlelerin sonunda aq yapıştırıyor.Benimki de bana etmiyor o olaya veya cisimlere trafiğe filan ama ben de söyleye söyleye kıza sinirlene azalttım.Daha da devam ediyorum uyarmaya öyle bir kere söylemekle olmuyor kaç yılın alışkanlığı.
Çok açık yazmışım okuyunca farkettim siz sansürleyerek okuyunuz.

Annanemden duyduklarimla ediyorum 🤣 ona da hem ben gülüyorum hem etrafim. Söyleyiş şeklinden olabilir. Yarım birakiyorum karsi taraf tamamliyor

Babam eder ama yanımızda dikkatlidir erkek kardeşim etmez ama kız kardeşim eder. Eşim de eder ama uyarıyorum o da dikkat ediyor.

Back
X