Eşiniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz küfür kullanır mı?

Eşiniz küfür kullanır mı?

• Evet

OY: 54 26,7%
  • Hayır

OY: 86 42,6%
  • Kısmen

OY: 62 30,7%

• Ankete Katılan
    202
Maşallah kimsenin kocası küfür bilmeyen çok müstesna insanlarmış hayran kaldım ülkem insanına :KK36: Eşimle birbirimize küfür hakaret en ufak kötü söz söylemedik/söylemeyiz. Ama ikimiz de özellikle trafikte ve haber izlerken bolca küfür ederiz. Çocuğun yanında tabiki etmiyoruz (daha doğrusu içimizden ediyoruz).
Ben kendi adıma söyleyeyim.
Bilmez demedim duymadım dedim.:)

Babam küfürlü konuşurdu. Eşimde kullanır. Hiç hoşlanmıyorum. Allah'ın izniyle kızım olacak. Eşimin kızımın yanında küfür kullanmasına elimden geldiğince müsade etmeyeceğim.

Ben kendi adıma söyleyeyim.
Bilmez demedim duymadım dedim.:)
Ben de zaten mübalağa ettim "küfür bilmez" derken ;) Tabiki herkes küfür bilir. Zaten sokakta da, tv de de, filmlerde dizilerde de heryerde duyuyoruz herkesin ne kadar iyi küfür bildiğini. Sarfetmekse insanın kendi tercihidir-seçimidir. Ama abartılı (sinkaflı mı deniyor) değilse, insanlara değil durumlaraysa, insan küfür ediyor diye de terbiyesiz-ahlaksız-eğitimsiz-kültürsüz değildir. Trafikte küfür etmeyen de ne bileyim... :D

Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?

Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.

Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı

normalde 0 trafikte her 2 kelimesinden biri
artık benim bile kendimi tutamadığım zamanlar oluyor trafikte gerçi.

Ben de zaten mübalağa ettim "küfür bilmez" derken :KK66: Tabiki herkes küfür bilir. Zaten sokakta da, tv de de, filmlerde dizilerde de heryerde duyuyoruz herkesin ne kadar iyi küfür bildiğini. Sarfetmekse insanın kendi tercihidir-seçimidir. Ama abartılı (sinkaflı mı deniyor) değilse, insanlara değil durumlaraysa, insan küfür ediyor diye de terbiyesiz-ahlaksız-eğitimsiz-kültürsüz değildir. Trafikte küfür etmeyen de ne bileyim... :KK70:
Yok anladım öyle demeye çalıştığınızı.
Bazılarının ağzı hiç durmuyor maalesef.
Öyle de olmasın yani.
Ayağı taşa değse taşa küfrediyor.
El kadar çocuklar küfür yarışında.
Yazık üzülüyor insan böyle görünce.

Ben çok itici buluyorum ya, çevremde böyle biri yok allahtan

Babam ederdi her sinirlendiğinde, maç izlediginde, habere kizdiginda, anneme kizdiginda.
Biz büyüdükçe uyara uyara azalttı ama halen yapar yani.
Torunlarının yaninda biraz tutuyor kendini Allah'tan.
Ama merak etme ben çok kibar bir kızım. :KK70:
Hiçbir arkadaşıma salak bile dediğimi hatırlamam.
Kardeslerimle kavgalarımiz olurdu haliyle onlarla da salak, manyak dışında birşey geçmezdi aramızda.
Erkek kardeşimin ağzından da duymadım hiç küfür.
Üstelik annnem de arada küfür kaçırır ağzından argo da çok konuşur.
Eşimden hiç duymadım ama bu benim kırmızı cizgimdi.
Çok şükür diyeyim.
Küfür eden insanın ağzına elimin tersiyle vurasim gelir hep.
:duduk::KK11:
Ayy içimi rahatlattınız 😊kibar olmanıza sevindim ne güzel

Maşallah kimsenin kocası küfür bilmeyen çok müstesna insanlarmış hayran kaldım ülkem insanına :KK36: Eşimle birbirimize küfür hakaret en ufak kötü söz söylemedik/söylemeyiz. Ama ikimiz de özellikle trafikte ve haber izlerken bolca küfür ederiz. Çocuğun yanında tabiki etmiyoruz (daha doğrusu içimizden ediyoruz).
Kesinlikle öyle çoğu kişinin kocası katiyen küfür etmiyor 😂maşallah çektim kocama da zılgıtı verdim 😂

Babam, abim, sevgilim küfür efmez. Ancak ben soruda şuna takıldım. Soruya neden annelerimiz de eklenmemiş?

Benimde eşim ile eş ailesinin günlük konuşma dili küfür üzerine dışarıda asla etmezler ama aile içinde fenalar hele memlekete gittiklerinde daha fenalar neyse uya uya esimdede kayinbabamdada azalttım en azından eşim arada kayinbabamda benim yanımda etmiyor en azından bizde ise kufurun k si yoktur. Çocuğum yok iyice kendilerini toparlayana kadar düşünmüyorum.

Haklısınız ben eşim tarafından bu konuda müzdarib olduğum için onları yazdım aslında onu da eklesek olur
Çünkü ailemdeki erkekler değil de çok sinirlendiğinde haberlere falan annem beddua eder. Ama normalde kibar kadındır. Çok sinirlenince kulağı duymuyor ne dediğini.

Benim ailem küfürbazdır.
Annem uuuu :halay:
Babam hiç kısıtlamak basar küfrü
Abilerim de öyle
Ben küfretmem nefret ederim ailemde çok maruz kalınca nefret ettim sanırım en ufak argo söze dahi tahammül edemem mide bulantısı hissi oluşturuyor koşullanmış gibi
Eşim de etmez onun ailesi de küfürden uzak hiç duymadım
Eşinize bu konudaki hislerinizi net olarak belirtin size değer veriyorsa uyacaktır.

Back
X