Himm ben herseyi kontrol altina almaktan yoruldum gercektenBayramdan bayramabizde düzen böyle çok sık aramayız kayın aileyi
Babaniz ariyor mu esinizi pekiKandilden kandile
Babaniz sorun ediyor mu peki canim.birde babanız hoc arıyor mi eşinizi.benim.babam.ekstrem bisey olmadiktan sonra esimi aramazHastalıkta, bayramda, kandiller de, dogum gününde yani hep Bi özel günde arar. Onun haricinde normal günde nasılsın diye aramaz. Bende sorun yapmam.
Canım rica ediyorum arattırıyorum.yiksa kendi ailesini bile cok aramaz.kafasi hep bireylerle meşgul çünkü.Valla benim eşim rahmetli babami sadece özel günlerde arardi.( bayram,babalar günü ,kandil vs) 21 yillik evliyiz yani.sizinki yine iyi ariyormus.
Ayda bir arasa babam sıkılır ya hahah bence takılmaya değmez ama sen bilirsin :))Himm ben herseyi kontrol altina almaktan yoruldum gercekten
Ne guzel canimAynı şehirdeyiz araları da gayet iyi ama ayda bir arar ya da aramaz babam da eşim de bunu sorun etmez
Çok nadir arar babamda. Genellikle benimle konuşurken denk gelirse nasılsın felan sorar okadar. Yüzüme karşı hiç birşey demedi babam nie aramıyor felan. Zaten onun için önemli olan onu araması değil, eşimin beni mutlu etmesi. :)Babaniz sorun ediyor mu peki canim.birde babanız hoc arıyor mi eşinizi.benim.babam.ekstrem bisey olmadiktan sonra esimi aramaz
Aynı bizimki gibiymiş canim.babaniz sorun ediyormu kırılıyor mi bunaAyda 1 filan arar eşim ve özel günlerde.
Ben iyice takıntı yaptim o cümlesini. Laf olsun diye mi demiştir kirildgi icin miÇok nadir arar babamda. Genellikle benimle konuşurken denk gelirse nasılsın felan sorar okadar. Yüzüme karşı hiç birşey demedi babam nie aramıyor felan. Zaten onun için önemli olan onu araması değil, eşimin beni mutlu etmesi. :)
1 yıl bile aramasa kırılmaz babam takilmaz oyle şeylereAynı bizimki gibiymiş canim.babaniz sorun ediyormu kırılıyor mi buna
Sizce babam kirilmismidir içten içe yoksa o an laf olsun diye mi demiştir canim1 yıl bile aramasa kırılmaz babam takilmaz oyle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?