Çok duygusalsin sanırımCok taktım canim ya hatta şuan ona taktigim icin midem ağrıyor.babami üzmüş olmak beni mahvediyor.icerlemismidir diye. Ama dedgin gibi belki şakasına dedi dimi takılmıştır.ne bileyim ya cok büyüttum canim.sikiliyir(
canim sence bosuna mi dert etmsiim.bayaga canim sıkılıyor acaba kalbimi kirildida oyle laf vurdu şaka yollu diye.Bayramdan bayrama, ya da birbirlerine işleri düşerse. Bende aramam onun ailesini. Gerek yok öyle şeylere, bişey olursa araşmak daha doğru geliyor bana.
Sizde uzakta mi oturuyorsunuz canim ailendenBenim esim 1 kez aramamistir sanirim. Belki sormasi gereken birsey olduysa o zaman aramistir anca. O da mecburiyetten
Esiniz babanızı ne sıklıkla arar canim genellikle.sizce anlattığım.konuda babam icerleyip sitemli etmiş yoksa oyle şakalaşmak icin mi demiştir.Gerektikçe arar, ben de kayınvalidemi arada bir ararım. ayda bir ya da haftada bir gibi kurallamaya gerek yok bence. zaten ilişki samimleştikçe böyle şeyler önemli olmuyor. Bu arada biz de ailelerden farklı bir şehirdeyiz, samimileşmek için bayramları kullanıyoruz :)
ben de kendi annemi öyle her gün aramam, bazen haftada 1 bazen üç günde 1, duruma ve moduma göre yani.
Esiniz babanızı ne sıklıkla arar canim genellikle.sizce anlattığım.konuda babam icerleyip sitemli etmiş yoksa oyle şakalaşmak icin mi demiştir.
Bazen babam arar bazen eşim ama genelde eşim onu ararNe guzel canim
Peki babanız arıyor mi eşinizi.benim.babam aramiyor
Canım.icime su serptin beni rahatlatmak.icin yazmadın demi gerçek düşüncen dimi canimÇok duygusalsin sanırımemin ol aklindan bile gecirmemistir öyle birşeyi. Erkeklerin yapısında yok zaten aranma isteği beklentisi. Bizler kadar duygu yogunlugu yasamiyorlar üzülme. Sen babani mutlu etmek istiyorsan eşin ile mutlu ol fazlasiyla yeter ona
Ne guzel canim masallhBazen babam arar bazen eşim ama genelde eşim onu arar
Babam öncesinde düşünüp kırılmıştır oyuzden laf vurmuştur dimi.benim dolayımla üzülmesini istemiyorm. Esimde cok.sicaktir konuşurken. Yuzyuzeyken.falan .niye böyle dedi bilmiyorum cok kafama taktım canimbabanız şakayla karışık laf vurmuş bence, ama bu konuya siz müdahil olmayın derim, lafı eşiniz de duydu, erkek erkeğe, erkek hassasiyetiyle (azcık hassasiyetle yani) halletsinler. sizin duygusallaştığınız kadar bi mesele yok bence, ama siz karışırsanız ve eşinizi zorlarsanız araması için, gereksiz tatsızlıklar çıkar.
nasıl biz kv ile ana kız olamıyoruz, onlardan da baba oğul muhabbeti beklemeyin. zaten baba oğullar da bildiğim kadarıyla öyle sık sık telefonlaşmıyorlar.
sıkmayın canınızı, babanıza sizin mutluluğunuz yeter eminim. onlar aralarında anlaşırlar.
Canım baban ne dediki o mesajı bulamadım söyler misin sana zahmet bi kez dahaKızlar başka yorum yok mu
Siz yeni evli misiniz? Ne kadar gereksiz yere üzüyorsunuz kendinizi .Cocugunuz var mi? İki insanin arasindaki iletisimi siz kontrol edemezsiniz.Tek derdiniz bu olsun insallah .Cok taktım canim ya hatta şuan ona taktigim icin midem ağrıyor.babami üzmüş olmak beni mahvediyor.icerlemismidir diye. Ama dedgin gibi belki şakasına dedi dimi takılmıştır.ne bileyim ya cok büyüttum canim.sikiliyir(
esim 2 gün önce aradı.napiyorsun nasilsin baba iyi misin dedi. Babamda sen nasilsim diyince hastayım grip oldumdedi babamda gülerek şey demiş bir birbucuk aydır konuşmuyorduk o da gribine denk geldi dedi.ama sohbetin geri kalan kısmı cok sıcak geçti.benimde içime battı.babam kırılmış mi içten içe diye.iyice kafamda büyüttüm.en son halbuki 25 gün önce aramıştı.hesapladim bile bunuCanım baban ne dediki o mesajı bulamadım söyler misin sana zahmet bi kez daha
4 yıllık evliyim canim.cocugumuz yok.ben böyle şeylere canımı cok sıkıyorum.Siz yeni evli misiniz? Ne kadar gereksiz yere üzüyorsunuz kendinizi .Cocugunuz var mi? İki insanin arasindaki iletisimi siz kontrol edemezsiniz.Tek derdiniz bu olsun insallah .
3-4 ay da bir konuşurlar ,eşim bayramdan bayrama arar onun dışında benimle konuşurken babam ister veririm. Aralarında herhangi bi sorun yok ama pek aramaz . Ben sorun etmiyorum herkesin mizacı farklı. Aileme karşı bir tavrı olsaydı müdahale ederdim ama şükür yokMerhaba kızlar merak ettim eşiniz sizin babanızı kac günde bir arıyor. Benim eş ayda 1 yada 3 haftada bir falan arıyor yaklaşık olarak. Ve bana cok az geliyor. Uzakta oturuyoruz ailelerden...
Aslinda kafama takilan konu su oldu ve konu actim..Kızlar esim 2 gün önce aradı.napiyorsun nasilsin baba iyi misin dedi. Babamda sen nasilsim diyince hastayım grip oldumdedi babamda gülerek şey demiş bir birbucuk aydır konuşmuyorduk o da gribine denk geldi dedi sakalasir gibi.ama uzuldum.ama sohbetin geri kalan kısmı guzel geçti.benimde içime battı.babam kırılmış mi içten içe diye.iyice kafamda büyüttüm.en son halbuki 25 gün önce aramıştı.hesapladim bile bunu
Valla kuzu şimdi bişey dicem bana kızacaksın. Aynı benim kv gibi baban kendince laf sokmuş. Hiç haz etmem böyle şeylerden. Eşin alınmadıysa iyi. Eğer ben olsam bi daha aramazdımesim 2 gün önce aradı.napiyorsun nasilsin baba iyi misin dedi. Babamda sen nasilsim diyince hastayım grip oldumdedi babamda gülerek şey demiş bir birbucuk aydır konuşmuyorduk o da gribine denk geldi dedi.ama sohbetin geri kalan kısmı cok sıcak geçti.benimde içime battı.babam kırılmış mi içten içe diye.iyice kafamda büyüttüm.en son halbuki 25 gün önce aramıştı.hesapladim bile bunu
Yok canim niye kızayımValla kuzu şimdi bişey dicem bana kızacaksın. Aynı benim kv gibi baban kendince laf sokmuş. Hiç haz etmem böyle şeylerden. Eşin alınmadıysa iyi. Eğer ben olsam bi daha aramazdım
Canım laf soktu ya babam acaba içerledi mi uzuldedimi laf soktu diye kafama taktim3-4 ay da bir konuşurlar ,eşim bayramdan bayrama arar onun dışında benimle konuşurken babam ister veririm. Aralarında herhangi bi sorun yok ama pek aramaz . Ben sorun etmiyorum herkesin mizacı farklı. Aileme karşı bir tavrı olsaydı müdahale ederdim ama şükür yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?