Esiniz ,babanizi hangi sıklıkla arıyor

Yok canim niye kızayım
. Gerksiz Bir laf olmus dimi.ama ben bir yandan senin düşündüğünü düşünürken bir yandanda babam icerledimi uzuldudemi dedi diye içim.icimi yiyor
Anlıyorum seni bende babam böyle bişey derse bende düşünürdüm ama bence böyle ufak şeyleri dert etme kuzum. Emin ol baban unutmuştur bile. Çok takılırsan erken yaşlanırsın, hayat bazen gamsız olmayı gerektiriyor

Ah ahhh canim elimde olsa .herseyi dert etmekten dert yuvası oldum
Bazen diyorum ki neden yaşıyorum keske gamsız umursamaz olabilsem.istiyorumki kimse benim yzuumden üzülmesin kırılmasın. Benim kirilmam hiç onemli degil bana baskasi benim yüzümden üzülmesin istiyorum.vicdan yapıyorum.yoruldum artık canim

Anladım.canim. Tskler yorumun icin

Yok ya bebeğim yapma bu kadar. Gerçekten kendine yazık edersin. Kimseyi kırma tabiki ama önce kendi akıl sağlığını düşün

Once hic yazacaktim sonra dusundum..bayramdan bayrama saniyorum

Bana saka gibi geldi. Benim babamda cok sevmez tel de konusmayi. Ben bile genelde annemi arari Bana saka yapmis gibi geldi

Canım laf soktu ya babam acaba içerledi mi uzuldedimi laf soktu diye kafama taktim
Valla benim eşim mizacı gereği çok konuşkan bi adam değil. Ziyarete gittiğimizde de pek konuşkan değil babam başlarda arayıp sorsun konuşsun vs istedi ama ben adamın mizacinj degistiremem sürekli benim zorumla aratıp zoraki konisturamam ki kocaman insanlarız eşime bu yönde bi zorlama hoş olmaz . Kendi ailemle dengeyi sağladım esimin böyle olduğunu kabullendiler.

canim sence bosuna mi dert etmsiim.bayaga canim sıkılıyor acaba kalbimi kirildida oyle laf vurdu şaka yollu diye.
Canım sen dert etme baban laf sokmuş eşine ama bunu eşin halletsin eşini zorlama hiç

Haklisin canim Bende artık salacak sanirim yoruldum artik dengeyi kurmaya calismaktan

Eşim haftada bir arar ben de onun ailesini öyle, dengesini kuruyoruz. Ayda bir falan az bence bana öyle geldi

Işleri düştükçe birbirlerini ararlar. Bazen eşim işi düşmedigi halde arar işi düşmüş gibi yapar. Uzaktaysa normal sizin durum ama bizimki yakin

en geç 2 haftada 1 arar eşim babamı ve annemi
bazen haftada 1

ben onun ailesini özel aramam kendileri her gün konuştuğu için o ara telefonu bana verir konuşurum

benim babam bozulurdu bayramdan bayrama arasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…