- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
Laf olsun diye demiştir merak etme :)Ben iyice takıntı yaptim o cümlesini. Laf olsun diye mi demiştir kirildgi icin mi
Canım babanız kırılıyor mi bu durumaBayram seyran kandil işte:)
Demiş iste bir birbuçuk aydır konuşmuyorduk bak o da gribine denk geldi demiş gulmusLaf olsun diye demiştir merak etme :)
Esprikkk yapmıss sıkma tatlı canını. 2 haftaya tekrar aratDemiş iste bir birbuçuk aydır konuşmuyorduk bak o da gribine denk geldi demiş gulmus
Evet biraz rahatladım.bende dedim acaba herkesin damadı haftada bir iki haftada bir arıyor mudur diye düşündüm.aslinda arattririrm ben desem arar.ama babam cok ta tel konuşmayı sevmiyor diye sorun etmiyor sanıyordum. Ama o cümlesi iste üzüldüm dedim esime sitemli konuşmuş diye.ama belkide şaka mı yaptı acaba.sizin fikriniz nedir.cok canim.sikildi 2 gundurBayramdan bayramageneli oyle galiba . Kafaya takilacak bir sey yok bence.
Evet normalde cok sakacidir. Bende düşündüm acaba niye aranıyor diye içerledimi diye.siz olsanız böyle birseyi kafaya tkar miydinizEsprikkk yapmıss sıkma tatlı canını. 2 haftaya tekrar arateşinde şakaya vursun bak bu sefer grip değilim sohbet edebiliriz gibisinden.
Biz bilemeyiz ki bunu babanızı en iyi siz tanırsınız mesela ben ona güvenerek bu yorumu yaptım çünkü babamı tanıyorum kırılmaz ayrıca neden bu kadar taktınız ki bu durumu bir de ben eşinizin yerinde olsam ben kırılirdim adam hastayim gribim demis babaniz da sanki dalga gecer gibi beni aradin o da gribine denk geldi demisSizce babam kirilmismidir içten içe yoksa o an laf olsun diye mi demiştir canim
Hiiiic aramaz bayramdan bayrama çok büyütcek birşey yok bence kafanıza takmayinMerhaba kızlar merak ettim eşiniz sizin babanızı kac günde bir arıyor. Benim eş ayda 1 yada 3 haftada bir falan arıyor yaklaşık olarak. Ve bana cok az geliyor. Uzakta oturuyoruz ailelerden...
Aslinda kafama takilan konu su oldu ve konu actim..Kızlar esim 2 gün önce aradı.napiyorsun nasilsin baba iyi misin dedi. Babamda sen nasilsim diyince hastayım grip oldumdedi babamda gülerek şey demiş bir birbucuk aydır konuşmuyorduk o da gribine denk geldi dedi sakalasir gibi.ama uzuldum.ama sohbetin geri kalan kısmı guzel geçti.benimde içime battı.babam kırılmış mi içten içe diye.iyice kafamda büyüttüm.en son halbuki 25 gün önce aramıştı.hesapladim bile bunu
Eşim.masallh cok anlayışlı kolay kolay alınmaz.birde esime günlerdir ara diyordum.o da ertelemişti.oyuzden alınmadı. Suçlu hissetti üstüne ben dedgin icin ona günlerdir. Birde sürat yaptim üstüne esimin :)Biz bilemeyiz ki bunu babanızı en iyi siz tanırsınız mesela ben ona güvenerek bu yorumu yaptım çünkü babamı tanıyorum kırılmaz ayrıca neden bu kadar taktınız ki bu durumu bir de ben eşinizin yerinde olsam ben kırılirdim adam hastayim gribim demis babaniz da sanki dalga gecer gibi beni aradin o da gribine denk geldi demis
Evet canım çok büyüttum biraz rahatladım herkes genel olarak aynıymışBenim eşimde cok araşmazlar ozel gunlerde sadece yani.
Birde babam cok yoğn zaten ben bile cok gorusemiyorum teee uzaklardayim zaten.
Ne bilim arada latife yaparim hayatim babaciğim özler seni sesini duyur diye
Sever de yani esimi.. ama iki tarafta yoğn yapcak birsey yok saglik olsun. Üzulmeyin erkekler genel boyle
Canim erkekler böyle herzaman aramazki ama ya kadınlarda durum farkli ama erkekten bunu beklemez zaten ailen sen ara konus hep ailenleCanım babanız kırılıyor mi bu duruma
Ben hergun aryrum annemi.babamida 4 5 günde bir aryrum.babam esimi sordgundada yaninda oturuyordiyordum.selami var diyordum.o şekilde canim.ama kırılmış midir esime diye içine battı. Onlara layık bir damat bulamadım mi diye sorguladım kendimi. Ailemi üzmek istemiyorum hiç bir konudaCanim erkekler böyle herzaman aramazki ama ya kadınlarda durum farkli ama erkekten bunu beklemez zaten ailen sen ara konus hep ailenle
Bi iş için yada bişey istemek dışında aramaz canım.Babaniz ariyor mu esinizi peki
Canım haklisin ama esim kendi diyor bana hatırlat diye.unutyrum diyor.bende ayda bir arasa yeter diye düşünüyordum ama sitem gibi bisey oldu iste.sence kırılmış midir babam senin fikrin neBi iş için yada bişey istemek dışında aramaz canım.
Seni tenzih ederek söylüyorum sakın beni yanlış anlama. Ama bu zorla görevmiş gibi anne baba aramak yada aratmak inan saçma geliyor bana. Benim kv de de benim onu aramamadan yakınıyor ki ben öyle laf olsun diye konuşmayı sevmem. Annemle konuşurum evet ama o annem. Eğer eşin konuşmak aramak istemiyorsa ısrar etme bence. Çünkü cidden bi yerden sonra iş inada biniyor. kendimden biliyorum
Kuzum mesajların hepsini okumadım neden kırıldığını düşündün. Eğer eşin hatırlat diyorsa amenna o zaman hatırlat tabikiCanım haklisin ama esim kendi diyor bana hatırlat diye.unutyrum diyor.bende ayda bir arasa yeter diye düşünüyordum ama sitem gibi bisey oldu iste.sence kırılmış midir babam senin fikrin ne
Cok taktım canim ya hatta şuan ona taktigim icin midem ağrıyor.babami üzmüş olmak beni mahvediyor.icerlemismidir diye. Ama dedgin gibi belki şakasına dedi dimi takılmıştır.ne bileyim ya cok büyüttum canim.sikiliyirBoşuna evham yapmışsın erkekler böyle şeylere kadınlar gibi takılmaz o sadece ufak espiri yapmış. Babalar için önemli olan kızlarının mutlu olmasidir gerisiyle çok ilgilenmezler. Eşim babami ayda bir veya iki kez arar sorun yapmam ne konuşacaklar sürekli. Ben bile babamla konuşacak pek bişey bulamazken. Ama annemi benden çok arar çünkü onla daha çok konuşacak birşeyler buluyor beni kotuluyor(espirisine tabi). Babama sakasini bile yapamayacagini biliyor gayet resmi olunca konuşma uzun sürmüyor
Bayramdan bayrama, ya da birbirlerine işleri düşerse. Bende aramam onun ailesini. Gerek yok öyle şeylere, bişey olursa araşmak daha doğru geliyor bana.Merhaba kızlar merak ettim eşiniz sizin babanızı kac günde bir arıyor. Benim eş ayda 1 yada 3 haftada bir falan arıyor yaklaşık olarak. Ve bana cok az geliyor. Uzakta oturuyoruz ailelerden...
Aslinda kafama takilan konu su oldu ve konu actim..Kızlar esim 2 gün önce aradı.napiyorsun nasilsin baba iyi misin dedi. Babamda sen nasilsim diyince hastayım grip oldumdedi babamda gülerek şey demiş bir birbucuk aydır konuşmuyorduk o da gribine denk geldi dedi sakalasir gibi.ama uzuldum.ama sohbetin geri kalan kısmı guzel geçti.benimde içime battı.babam kırılmış mi içten içe diye.iyice kafamda büyüttüm.en son halbuki 25 gün önce aramıştı.hesapladim bile bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?