• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz çayı Şekerli getirdiniz size hayvan derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaanseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bırakın böyle basit birşeyde hayvan demeyi kavga esnasında bile demez dememiştirde.bende ona o şekilde davranırım.ama demiş olsaydı o an evde taş üstünde taş kalmazdı

bende aynı şekilde çayı alır tepesinden dökerdim.diyemez zaten öyle birşey derse tepkimin bu olacağını bilir.bana ufacık bir laf dahi diyemez.ne demek bu ya töbe töbe

başından aşağı çayı dökerek kimin hayvan oldugunu gösterirdim:kızgın:

bu ne ya evlisin diyede bu kadar seviyesizlik olmazki ..canım benim gaza getirmiş gibi olmayayım ama dünyayı dar ederim ona ..hem adamın ayagına çayını götür hemde hayvan desin insanlar kavga esnasında bile kolay kolay hakaret edemiyor..bu erkekler neden bu kadar patavatsız neden bu kadar kırıcılar anlamıyorum ..

ne kadar çirkin bir söz...
insan olan eşine böyle konuşur mu??
bence ona haddini bildirin,
küçük yada büyük bir olayda,ağzından bu gibi lafların çıkmaması için uyarın eşinizi...
evlilikte saygı çok çok önemlidir,bunu kaybetmeyin lütfen...
söylenen sözler için özür dilense de,açtığı yara kalıyor maalesef...
sevgiler...

yuh yahu insan eşine hayvan mı der
asıl hayvan bence o
kusura bakma canım
sende surat yapsaydın kalkım yanından gitseydin keşke
bakalım ne diyecekti

Arkadaşım hem eşinden şikayet ediyosun hem de içinde bulunduğun durumu düzeltmek için herhangi birşey yapmaya niyetli değilsin. O zaman neden bizim vaktimizi alıp soru soruyorsun ki.

sizce birşey yapmak çekip gitmek mi demek?
evet çekip gidemem belki ama mevcut durumu düzetmek için yardım istedim sizlerden.ne kadar rahat konuşuyorsunuz.bu problemi yaşayalı yaklaşık bir hafta oldu.sizlerden aldığım cesaretle tepki göstermeyi başardım.bizim yaşadığımız sorunların her evde yaşanabileceğini sanıyordum yazdığınız cevaplarla böyle olmadığını gördüm.ben vaktinizin boşa gitmediğini düşünüyorum benim tarafımdan bakınca.

asıl hayvan kendi davranışıyla göstermiş...hem çay gelecek hem hayvan diyecek..yuh artık ayıp yaa ..sanki kadınlar onların hizmetcisi...biz onların hayat arkadaşı diğer yarısıyız bize dedikleri herşeyi kendilerine de diyorlar ..bravo erkeklerin hepsi aynı bacımm...tühh hepsinee..yazıkyaa..

ben küserim konuşmam olayı mahalle kavgasına da dönüştürmem
ama rahat 10 gün konuşmazdım herhalde....
konuşsan taş üstünde taş kalmayacak en iyisi konuşmayıp susumak
ve çayını da kendisinin almasını beklerdimmmmm

bir dahaki çayı ve çayları kendi yapmak zorunda kalırdı..
böyle seviyesizliğe asla tahammül edemem..
ona mutlaka gösterirdim gününü ... şakkıdı

bencede saygısızlık arkadaşım..kendisine böyle bişey söylense nasıl tepki verirdi caba_???

o çay bardağını alır fırlatırdım:oklava:. lafımıda esirgemez ağzıma geleni söylerdim.kötükedihüso

Kafasına geçiririm vallahi o çayı bidaha da değil çay zıkkımı bile bulamas benden ne demek hayvan o kadar basit şeye bunu derse önemli bir konuda kolunu bacağını kırsın o zaman.

saygısızlık canım bu ya.nasıl söyler böyle bir kelımeyi eşine,sevdiğine.
ben olsam tekrar cayını koyar başka odaya gecerim.nasıl olsa gelcek yanıma o zaman söylerdim söylencek kelıme mı bu diye hiç yakışmadı sana derim...
hayret bişi ya şekerlı çay için laf etmek Allahım sen büyüksün.....

Haklısın kaanseda yanlış tepki verdim:) Kendini savunmalısın tabi ezdirme kendini.

Ben olsam surat asar konusmazdim hic bisi demezdim sonra 15 dk sonra gelip sirnasirsa øzurdilemeden sakin dokunma derdim.. SAYGI COK ØNEMLIIIIII

cok uzuldum ablacim, hatasini anladi mi sonra ne oldu ?? søeledinmi hic bisi ?

O çay bardağını alır kafasından aşağı boşaltırdım..Hayvanın önde gideni derdim..Bununla da yetinmez elime ne geçse kafasına,orasına burasına fırlatırdım..Hani ben hayvamışım ya..O zaman yaptıklarımdan sorumlu değilim,içgüdülerimle yaşıyorum...:jeyyar:

Evliliğimiz o saatten sonra çatırdamaya başlardı zaten...

O çay bardağını alır kafasından aşağı boşaltırdım..Hayvanın önde gideni derdim..Bununla da yetinmez elime ne geçse kafasına,orasına burasına fırlatırdım..Hani ben hayvamışım ya..O zaman yaptıklarımdan sorumlu değilim,içgüdülerimle yaşıyorum...:jeyyar:

Evliliğimiz o saatten sonra çatırdamaya başlardı zaten...

bır ınsanın yaptıgı bır hataya aynı hatayla karsılık verırsek o ınsandan farkımız kalmaz bence:çok üzgünüm: en guzelı konusarak tatlı dılle halletmek Çok üzgünüm çoook

bır ınsanın yaptıgı bır hataya aynı hatayla karsılık verırsek o ınsandan farkımız kalmaz bence:çok üzgünüm: en guzelı konusarak tatlı dılle halletmek Çok üzgünüm çoook

Canım sen evlenince böyle bir şey başına gelirse tatlı dille karşılık verirsin olur mu?
Bu karakter meselesi..Ben böyle tepki gösteririm..Küfreden ,benim gururumu kıran hiç bir erkeğe alttan almam ben...Hele ayağına kadar şekerini koyup ta getirecem ve hayvan diyecek bana..Hiç şansı yok...
Erkek değil kadındır el üstünde tutulması,tatlı dil gösterilmesi gereken..:dilcikar:

Back
X