- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
Vala ben her hafta sonu süpürme ve silme işini yaptırıyorum. Ayrıca her sabah işe gitmeden kahvaltıyı hazırlar. Ohh mis. Arada akşam bulaşıklarını da yerleştirir. Bende banyo mutfak dolap temizliği çamaşır ütü ve toz alma var. Kadın çalışıyorsa o erkekler yapacak o temizliği. Hem de kulaklarını salaya sallaya. Yapmıyorsa yardımcı tutsun. Arada benimki de diyor böyle koca kimsede yok. Ben de böyle kadın da kimsede yok diyorum.Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
Şimdi de yapıyor mu
Ütü en zoru onu yapan hepsini yapar bence
Yapıyor sagolsunArkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
Eşim evde her işe yardım ediyor. Evi süpürmek onun işi mesela . O temizlik yaparken ben ütü çamaşır yemek gibi işleri hallediyorum . Haftada bir yardımcımız geliyor.Ama üç çocuk iş güç yine de zor yetişiyoruz. Ama ben en başında söyledim .Bu işler benim işim değil .Yardım etmezseniz ya b.k içinde oturursunuz ya da yatılı yardımcı tutarsınız dedim . Kimsenin hizmetçisi değilim ben . Buna rağmen kendime zor vakit ayırıyorum .Arkadaşlar merhaba,
Benim eşim de yardım eder
Söylense çıldırırım herhalde
Yemek yaptığında ya da evi temizlediğinde mutlu oluyorum ama kıyamıyorum da
Eşiniz başından beri mi söyleniyordu peki?
Ben o bardak için cinayet işlerimValla ne şanslı hanımlarsınız kızlar.Benim ki içtiği suyun bardağını kaldırmaz.Bıraksam o bardak ömürboyu orda kalır.
genelde yapmaz rica edersem yapar belki :)Arkadaşlar merhaba,
Keşke baştan beri alıştırmasaydınız böyle davranmasına ama karakteri öyleyse de değiştirmek zorEvet genelde soyleniyor. Bir çok kez duymazdan geldim de artık bunalinca buraya yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?