• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz evde yokken..

10 gün daha gündüze geçemez.
Bir de hafta içi görümcem çalışıyor ona da uydurup bize de uydurmak zor oluyor..

Ben de bunu bekledim aslında..
Ama eşim gelmeyin mi diyeyim biliyorlar gece çalıştığımı gelmeyi seçiyorlar sonuçta dedi..

demek ki seni çok özlemişler :bicak: ay çok sinir bozucu, insan yapacak konuşacak bişey de bulamaz...

Diyelim ki siz kv yi çağırdınız.Onlar da oğlum evde yokken ne yapalım sizde dese zorunuza gitmez mi,beni yabancı olarak görüyorlar diye.Demek ki sizi yakın görüyorlar kendilerine.:KK66:

. Ne olacak ikigun kalsalar napicam ben onlarla diyosun.esinin anne babasi ve kardesi hizmetlerini et gelinlerisin neticede. guler yuz goster sohbet et ne olmus yani kiyametmi kopmus iki gun idare edemiyosun.kv kp ile yillarca yasiyan gelinler var.eziyet ceken ustelik altini temizleyen bakimini yapan gelinler var.sen misafirliklerine tahammul edemiyosun.cok saskinim gercekten.

Hem oğullarını hem torunlarını özlemişlerdir, bence çok da kafaya takılacak bir durum yok. Saygınızı, servisinizi yapın bitsin

Aranız iyi olmasada akrabalık ilişkilerinde biraz tahammullu olmak lazım. 2 gün diyosunuz. Nedir ki yani? Pat diye geçer

. Ne olacak ikigun kalsalar napicam ben onlarla diyosun.esinin anne babasi ve kardesi hizmetlerini et gelinlerisin neticede. guler yuz goster sohbet et ne olmus yani kiyametmi kopmus iki gun idare edemiyosun.kv kp ile yillarca yasiyan gelinler var.eziyet ceken ustelik altini temizleyen bakimini yapan gelinler var.sen misafirliklerine tahammul edemiyosun.cok saskinim gercekten.
Ben de eskiden konu sahibi gibiydim ama sonradan büyüklerin duasını almak gerektiğini anladım.unutmayın biz de birgün yaşlanıp saygı ve hürmet bekleyeceğiz o yüzden siz,son derece misafirperver davranın,kaybetmezsiniz korkmayın...

Konu başlığı çok ilginç olmuş Hürriyet haber başlıkları gibi :confused:

Ben de hoşlanmazdım ama yapacak bir şey yok sanırım gelmeyin de denmez şimdi.

kös kös bakışıp dururlar

bizimkiler haftasonuna denk getirir genelde ama ola ki cuma ya da pazartesi de eklenir eşim işe giderse akşama kadar vakit geçmiyor, bir gün hiç unutmam hem kızım hem kayınvalidem uyudu öğlen, kayınpederle uzun uzun bakıştık, eee daha daha nasılsın dedim koptu adam, sonra açtık evlenme programı izmedik :KK70:

Benim eşim sabah altı buçukta çıkar akşam altıda gelir. Dokuz on gibi pestili çıkar gözünü zor açar yazın. Kv gelir toplasan yarım saat konuşurlar.
Bütün gün bana kalır çene çalmak. Konuşacak şeylerde kısıtlı. Konuşmasam az konuşsam dert şişiyorum.
İki gün sıkacaksınız dişinizi. En azından kalabalıklar sohbet ederler kendi aralarında

Eşinizin ailesi eşiniz evde yokken, gece çalışıyor diyelim ki size kalmaya gelirler mi?
Nasıl geçiyor sizin için?

Bana çok anlamsız geliyor bu durum ve şimdi tam o durumun içindeyim.
Aramız iyi olsa dert etmem de karşılıklı olarak zevk almayacağız.

Oğullarını yarın belki sadece bir iki saat görecekler bunun için 2 gece kalacaklar belki de..

Canım sıkıldı ama bir yandan abartıyor muyum diye düşündüm.
Eşime sen evde yokken ne alaka ne yapcaklar benle dedim.

Ne yapayım ben yokum gelmeyin mi diyeyim dedi:KK14:
Benim eşimde gece çalışıyor annemlere gidiyorum ben.

Bende hic sevmem esim yokken birinin gelip bekci gibi yanimda kalmasini.
Hele kv felansa gelen kisi baya husursuz olurdum.

Arkadaşlar.. Sorun hizmet etmek misafir ağırlamak değil. . Kvm sağolsun yemek bile yapmasın ben getiriyorum demiş. Çalıştığımı biliyor kendisi anlayışlıdır aslında. Sorun ne yapacağız? Zaman geçmeyecek. Eşim olsa o sohbet eder bana hizmet etmek kalır öyle sıkıntı etmiyorum zaten.

Benim paylaşacak pek bir şeyim olmuyor onlarla..
Şimdi oturup aramızda geçenleri anlatacak halim yok.

Ama eşimin gündüz çalıştığı günü seçip gelmeleri daha normal olurdu.
Ben olsam oğlumu görmek için uygun zamanda giderim. Muhabbeti tatlı gelinim de yok nihayetinde.

Torun da yok ayrıca. .

Ya bilemedim. Eşim evde olmaz gündüz,kayınvalidemde gelir,görümcemde,hatta eşimin geç geldiği erken uyuduğu çok zaman olmuştur,1 saat ya görürler ya görmezler bana tuhaf gelmedi bu sebeple. Hatta yakınıma bir yere geldikleri olur,eve gelemezlerse gel bir kahve içelim durumuda olmuştur. Anladığım kadarıyla siz yanlız kalmayın diye yapılan bir ziyaret değil bu,gelmek istemişler eşinizde tamam demiş benim anlamadığım 1 saatlik mesafedelerse kalma durumu 2 gün. Sabah gelip akşam gidebilirler. Uzaktan gelseler tamamda 1 saat mesafe bile değil gibi geliyor bana artık,malum İstanbulda zaten 1 saatten evvel bir yere gidilemiyor.
Boşverin,aynı mesafede tutun ilişkinizi,elinizden geldiği kadarıyla ağırlayın geçin.

Back
X