- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ne gibi mesela?Aynısını yapardım ben olsaydım ve zamanında da yaptım
Empati yoksunu insanlara , yaşatmak lazım.
Konuşmaz olur muyum? Ama çözüm bulamıyoruz. Buraya danışmak istedim o yüzden.olayda çözüm bulacak bir şey görmedim.bırakın adam haftada bir çıksın kafasını stresini boşaltsın.kv ile oturmak istemiyorsan gitme.he ille çözüm arıyorsan, adam işe gitsin, işten eve gelsin sosyal hayatı sıfır olsun diyorsun al eşini karşına konuş.
Çocuğu eşinize emanet edin siz de arkadaşlarınızla çıkın.Ne gibi mesela?
Katılıyorum. Eşim annesine gittiğimizde beni bırakıp dışarı çıkardı hep. Güya ailesini özlediği için gidiyorduk. Aynısını yaptım bende ona. Birdaha yapamadı oda. Dışarı çıkma konusunda hak vermiyorum ama konu sahibine. Benimde öyle alışkanlığım yoktur ama eşim zaman zaman çıkar gece arkadaşlarıyla. Nerede kiminle olduğunu bildikten sonra sorun etmem ben. Beni ihmal etmiyor sonuçta.Aynısını yapardım ben olsaydım ve zamanında da yaptım
Empati yoksunu insanlara , yaşatmak lazım.
Arkadaşlarıyla elbet çıkarda, konu sahibini annesine bırakıp çıkması çok çirkin bir davranış.Katılıyorum. Eşim annesine gittiğimizde beni bırakıp dışarı çıkardı hep. Güya ailesini özlediği için gidiyorduk. Aynısını yaptım bende ona. Birdaha yapamadı oda. Dışarı çıkma konusunda hak vermiyorum ama size. Benimde öyle alışkanlığım yoktur mesela ama eşim zaman zaman çıkar gece arkadaşlarıyla. Nerede kiminle olduğunu bildikten sonra sorun etmem ben. Beni ihmal etmiyor sonuçta.
O kısmı konu sahibine yazmıştım zaten:) hak vermeme kısmını yani.Arkadaşlarıyla elbet çıkarda, konu sahibini annesine bırakıp çıkması çok çirkin bir davranış.
İyi yapmışsınız. Ben de o yüzden dedim bazen laf değilde eylem daha tesirli oluyor diye.
Akşam 6 civarı eve gelir yemek hazırlarım yeriz çocukla oynarken bir yandan kahvesini içer 8civari çıkar, 10bucuk 11 arası eve gelir. Haftada 1 olup rutine binmesi beni rahatsiz ediyor. Yoksa arada olabilir tabiki.Haftada bir birakma tam nasil oluyor, yani birlikte yemek yiyip ayriliyorsa cok da problem degil,
ama haftanin bir gunu tamamen yoksa duzenli, cocuk da varsa bunalabilirsiniz elbette.
benim esim haftanin 3 gunu spora gider aksam 8den sonra, ben de diger 3 gunu giderim :)
ama tum aksamimiz boyle gecmez tabi.
Siz kv deyken neden cikmiyorsunuz, siz de akraba gezmesi yapin, veya alisverise gidin, hatta esinize de deyin, giderken sizi biraksin donuste alsin falan.
Yapmayın yahu bu kadar özel alanı olsun adamın, ne var ki bundaAkşam 6 civarı eve gelir yemek hazırlarım yeriz çocukla oynarken bir yandan kahvesini içer 8civari çıkar, 10bucuk 11 arası eve gelir. Haftada 1 olup rutine binmesi beni rahatsiz ediyor. Yoksa arada olabilir tabiki.
Benim niye yok o özel alanım?Yapmayın yahu bu kadar özel alanı olsun adamın, ne var ki bunda
Sizinde olsun, sizde çıkın engel mi oluyor eşiniz?Benim niye yok o özel alanım?
Çalışan bir kadınım ayrıca. Onun lükslerine sahip değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?