Esiniz geceleri disari cikar mi?

Benim niye yok o özel alanım?
Çalışan bir kadınım ayrıca. Onun lükslerine sahip değilim.

O özel alanı kendiniz yaratacaksınız. Kimse gelip "al bu özel alanın, tepe tepe kullan" demez.
Siz de arkadaşlarınız ya da varsa kardeşinizle program yapın. Çocuğu eşinize bırakıp çıkın.
Tek başınıza da zaman geçirebilirsiniz. Spora gidin, alışverişe gidin, kuaföre gidin. Çocuk sadece sizin sorumluluğunuz değil ki. Babası da yalnız ilgilenebilmeli.

Ayda bir olabilir tabi ama bize ayıracağı zaman-ı dışarda geçiriyorsa rahatsız olmam normal maalesef.

Haftada 1 çıkması normal. Siz de çocuğu babaya bırakıp gezin. Arkadaşınız veya kardeşinizle gezin. Bu kadarı normal şeyler..

Ama sizi annesine götürüp istemediğiniz halde çocuk emanet eder gibi yalnız bırakıyorsa evden çıkmadan anlaşın "seninle birlikte kalkar eve gelirim" deyin..

He baktınız anlamıyor sizin annenize gittiğiniz bir gün siz de bir plan yapıp anneniz ve çocukla onu orada bırakıp çıkın..

Eşimin ailesi köyde olduğu için kalkıp gelmek hemen mümkün olmuyor. Bağ bahçe gezmek istiyor kahveye gidiyor. H.sonu böyle geçiyor. H.ici bir gün de yanımızda olmadığı için istiyorum ki ailesinin yanında olsun, ilgilensin.

Biri burda yazmisti, en önemlisi esiniz ile dost olmaniz diye. Dogru. Esin senin ile zaman gecirmeyi sevmiyor. Canta gibi annesinde birakiyor. Hepimiz zaman zaman arkadaslarimiz ile bulusuyoruz fakat bu her hafta sonu degil. Esimizi, anne babalarimiz ile yanliz birakmiyoruz.

Ayirten sanirim esin biraz muhafazakar/odun bir tip. Evliligin böyle birsey oldugunu saniyor. Erkek herseye karar verir, gezer, kadin sadece bebek bakar.

Evlenmeden önce sevgiliymiydiniz? Sik görüsüyormuydunuz? Iliskiniz ne kadar sürdü?

Esim bensiz tuvalete bile gitmiyor maalesef , cok dedim hep derim arada cik arkadaslarinla diye ama cikmiyor
Yani esinizin haftada bir cikmasi bana gore hic sorun degil ama sizi annesine birakip disari cikmasi buyuk sorun , hem sizinle vakit gecirmek istemiyor hemde anasina birakiyor , saka gibi gercekten , buna asla izin vermem

Ben dedim onu :)) benzer bir noktaya deginmisiz , adam karisiyla vakit gecirmek istemiyor cok net , bide anasina birakip kendi gezmeye gidiyor , saka gibi

o yokken niye kv ile beraber oturuyosun, seni mecburmu bırakıyo oturmaya evde kalmanı kabul etmiyomu
Hep beraber gidiyoruz. Biraz hos beş edip ben babamla kardesimle kahveye gidiyorum ya da bağ bahçeye bakıcam diyor. Genelde annesi de yemek yapıyor sağolsun, biz de sofra kuruyoruz onlar dışardayken. Ben çocuğu uyutuyorum filan. Sonra onlar geliyor. Yemek yeniyor, onlar içeri geçiyor, biz kv ile bulaşık yıkıyoruz sofrayı topluyoruz derken akşam oluyor. 3 yıl çıktık evlendik. 3bucuk yıllık evliyiz.
2 haftada 1 bu rutini sevmiyorum. Ilk zamnlar mutlu olduğunu görünce ses ermedim ama her defasında olunca tartışmaya başladık.

3bucuk yıllık evliyiz. 3yil çıktık evlendik.

Ben dedim onu :)) benzer bir noktaya deginmisiz , adam karisiyla vakit gecirmek istemiyor cok net , bide anasina birakip kendi gezmeye gidiyor , saka gibi

Sen söyledigine göre o zaman cidden dogru sözdür :)

Evet herkesin atladigi sorun gezmek yada özel alan degil. Bence es kisisi ilgisiz.

Ben evli insanların gece dışarı çıkmasına kiminle olursa olsun normal karşılayamam. Bunu nasıl cozersiniz önce konuşun baktınız olmadı nereye gidiyorsa orda kalsın derim sanırım ama ne yalan söyleyeyim bunu da doğru bulmuyorum yani ama bende böyle yapardım çünkü aklıma başka bir çözüm gelmiyo

İşte o yüzden önceden konuşup anlaşın dedim. "Sen gezip hava alırken ben annenle evde sıkılıyorum. Haftasonumuz boşa geçiyor. Beraber gezmek istemiyorsan bizi de yanında sürükleme" deyin..

Köy bile olsa mutlaka ulaşım vardır. Buna kayıtsız kalınırsa çocuğu alıp eve gidebilirsiniz. İsteğinizi belirtmezseniz halinizden memnun olduğunuz anlaşılır..

İlk zamanlar eşim de bana iş çıkışı "sen annemle otur ben gelirim" falan derdi. 1-2 defa yaptım ama sonraları "yok eve geçeceğim işlerim var sıkılıyorum orada" dedim canım istedikçe gittim..

Erkeklerin düşüncesine göre siz kadınsınız onun annesiyle rahat edebilirsiniz. Ama o sizin annenizle rahat edemez..

Bu kez de sen gelme o zaman seni annene bırakayım diyor. E ama ben esimle çocuğum babası ile hafta sonunu geçirmek varken niye ben annemde o da annesi ile vakit geçirsin? Cidden anlayamıyorum. Bu cozum degil yani.

Gidemez. Dün aksam bana sinirlenip çıkmıştı yürümeye diye, markete gitmiş gelmişti.
İsterse 15 günde bir olsun öyle eve gelip dışarı gidemez gezmeye, gitmez zaten. Her hafta kV ziyaretinizin olmasi bile ayrı bir sorun. Asla her haftasonunu birilerine ayiramazdim ben.
Böyle evlilik hayat mi olur? Aksam cikilacaksa birlikte çıkılır zaten. +Arkadaslarla da birlikte görüşüyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…