- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Benim niye yok o özel alanım?
Çalışan bir kadınım ayrıca. Onun lükslerine sahip değilim.
Ayda bir olabilir tabi ama bize ayıracağı zaman-ı dışarda geçiriyorsa rahatsız olmam normal maalesef.Benimki de çıkar ayda bir playstation oynar yada yemek yerler arkadaşlarıyla. O çıkınca bende ya arkadaşlarımla buluşuyorum kız kıza yada anneme gidiyorum. Henüz çocuğum yok ama olsaydı da öyle yapardım. sende evde kalma kv yi de tabiki ziyaret et ama sürekli tek başına orada olmak zorunda değilsin.
Eşimin ailesi köyde olduğu için kalkıp gelmek hemen mümkün olmuyor. Bağ bahçe gezmek istiyor kahveye gidiyor. H.sonu böyle geçiyor. H.ici bir gün de yanımızda olmadığı için istiyorum ki ailesinin yanında olsun, ilgilensin.Haftada 1 çıkması normal. Siz de çocuğu babaya bırakıp gezin. Arkadaşınız veya kardeşinizle gezin. Bu kadarı normal şeyler..
Ama sizi annesine götürüp istemediğiniz halde çocuk emanet eder gibi yalnız bırakıyorsa evden çıkmadan anlaşın "seninle birlikte kalkar eve gelirim" deyin..
He baktınız anlamıyor sizin annenize gittiğiniz bir gün siz de bir plan yapıp anneniz ve çocukla onu orada bırakıp çıkın..
Ne güzel.2 yıllık evliyim daha 1 kez bile bensiz bir yere gitmedi. Ben giderim ama :)
Ben dedim onu :)) benzer bir noktaya deginmisiz , adam karisiyla vakit gecirmek istemiyor cok net , bide anasina birakip kendi gezmeye gidiyor , saka gibiBiri burda yazmisti, en önemlisi esiniz ile dost olmaniz diye. Dogru. Esin senin ile zaman gecirmeyi sevmiyor. Canta gibi annesinde birakiyor. Hepimiz zaman zaman arkadaslarimiz ile bulusuyoruz fakat bu her hafta sonu degil. Esimizi, anne babalarimiz ile yanliz birakmiyoruz.
Ayirten sanirim esin biraz muhafazakar/odun bir tip. Evliligin böyle birsey oldugunu saniyor. Erkek herseye karar verir, gezer, kadin sadece bebek bakar.
Evlenmeden önce sevgiliymiydiniz? Sik görüsüyormuydunuz? Iliskiniz ne kadar sürdü?
Hep beraber gidiyoruz. Biraz hos beş edip ben babamla kardesimle kahveye gidiyorum ya da bağ bahçeye bakıcam diyor. Genelde annesi de yemek yapıyor sağolsun, biz de sofra kuruyoruz onlar dışardayken. Ben çocuğu uyutuyorum filan. Sonra onlar geliyor. Yemek yeniyor, onlar içeri geçiyor, biz kv ile bulaşık yıkıyoruz sofrayı topluyoruz derken akşam oluyor. 3 yıl çıktık evlendik. 3bucuk yıllık evliyiz.o yokken niye kv ile beraber oturuyosun, seni mecburmu bırakıyo oturmaya evde kalmanı kabul etmiyomu
3bucuk yıllık evliyiz. 3yil çıktık evlendik.Biri burda yazmisti, en önemlisi esiniz ile dost olmaniz diye. Dogru. Esin senin ile zaman gecirmeyi sevmiyor. Canta gibi annesinde birakiyor. Hepimiz zaman zaman arkadaslarimiz ile bulusuyoruz fakat bu her hafta sonu degil. Esimizi, anne babalarimiz ile yanliz birakmiyoruz.
Ayirten sanirim esin biraz muhafazakar/odun bir tip. Evliligin böyle birsey oldugunu saniyor. Erkek herseye karar verir, gezer, kadin sadece bebek bakar.
Evlenmeden önce sevgiliymiydiniz? Sik görüsüyormuydunuz? Iliskiniz ne kadar sürdü?
Ben dedim onu :)) benzer bir noktaya deginmisiz , adam karisiyla vakit gecirmek istemiyor cok net , bide anasina birakip kendi gezmeye gidiyor , saka gibi
Ben evli insanların gece dışarı çıkmasına kiminle olursa olsun normal karşılayamam. Bunu nasıl cozersiniz önce konuşun baktınız olmadı nereye gidiyorsa orda kalsın derim sanırım ama ne yalan söyleyeyim bunu da doğru bulmuyorum yani ama bende böyle yapardım çünkü aklıma başka bir çözüm gelmiyoHanımlar kadınlar gününüz kutlu olsun.
Evliyim bir kuzum var.
Eşim haftada 1 bizi bırakıp geceleri dışarı çıkıyor. Arkadaşları veya kardeşi ile olabiliyor. Genelde kardeşi ile çıkıyor. Ben bekarken asla böyle bisey yaşamadım bana çok garip geliyor. H.sonu da kvye gidiyoruz. 2haftada bir olabiliyor. Orda da bizi yalnız bırakıyor. Kardeşi ve babası ile kahveye veya dışarı çıkıyorlar. Ben kv ile oturmak zorundayım sanki! Pazar günleri alışverişe mi ayıralım yoksa orda mı oturalim. Gerçekten çok yoruldum beni dinlemiyor hiç. Ben de ailemle görüşmeye gittiğimizde onu yalnız bırakmıyorum veya geceleri anneme gideyim de biraz takılalım demiyorum. Bana bunu yapıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Siz olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz?
CanimsinSen söyledigine göre o zaman cidden dogru sözdür :)
Evet herkesin atladigi sorun gezmek yada özel alan degil. Bence es kisisi ilgisiz.
3bucuk yıllık evliyiz. 3yil çıktık evlendik.
Eşimin ailesi köyde olduğu için kalkıp gelmek hemen mümkün olmuyor. Bağ bahçe gezmek istiyor kahveye gidiyor. H.sonu böyle geçiyor. H.ici bir gün de yanımızda olmadığı için istiyorum ki ailesinin yanında olsun, ilgilensin.
Bu kez de sen gelme o zaman seni annene bırakayım diyor. E ama ben esimle çocuğum babası ile hafta sonunu geçirmek varken niye ben annemde o da annesi ile vakit geçirsin? Cidden anlayamıyorum. Bu cozum degil yani.İşte o yüzden önceden konuşup anlaşın dedim. "Sen gezip hava alırken ben annenle evde sıkılıyorum. Haftasonumuz boşa geçiyor. Beraber gezmek istemiyorsan bizi de yanında sürükleme" deyin..
Köy bile olsa mutlaka ulaşım vardır. Buna kayıtsız kalınırsa çocuğu alıp eve gidebilirsiniz. İsteğinizi belirtmezseniz halinizden memnun olduğunuz anlaşılır..
İlk zamanlar eşim de bana iş çıkışı "sen annemle otur ben gelirim" falan derdi. 1-2 defa yaptım ama sonraları "yok eve geçeceğim işlerim var sıkılıyorum orada" dedim canım istedikçe gittim..
Erkeklerin düşüncesine göre siz kadınsınız onun annesiyle rahat edebilirsiniz. Ama o sizin annenizle rahat edemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?