Esiniz geceleri disari cikar mi?

Ya benimki kovuyorum çıkmıyor ısrar ettimde spora başladı akşamları 2 saat takılıyor en azından , annesinde seni bırakıp gidiyorsa sen niye annelerine gidiyorsunki, o ne yapıyorsa sende yap aynısı madem vallahi nasıl alıştırırsan öyle gider

Benim eşim de çıkar haftada bir muhakkak. Bazen haftada iki olur. Ben de ilk başlarda sizin gibi sinir oluyordum, kavga ediyordum falan ama alıştım, artık normal karşılıyorum. Ama kayınvalideye gidip sizi orada bırakıp çıkması hoş değil cidden. Bu durumda ben olsam kendi anneme gitmeyi tercih ederdim sanırım.
(Bu arada “eşim yalnız bir yere gitmiyor, kovsam da gitmez, her yere birlikte gideriz, bensiz yapamaz” diyenlere gıptayla bakıyorum.)

1 gece veya gunduz cocugu birakip siz de cikin.
7/24 esle, sevgiliyle vakit gecirmek olmaz. Insanin psikolojik olarak sosyallesmeye, arkadasa da ihtiyaci var. Iki lafin belini kirmak herkese iyi gelir :) Bebek/cocuk var diye eve kapanmak, sosyal hayattan kendini soyutlamak bana saglikli gelmiyor. Bence siz de sosyallesin, sevmiyorsaniz da karsidakinin de sevmemesini beklemeyin. Adam her gun gezmiyor sonucta, haftada 1 gun dozunda geziyor.

Canı isterse çıkıyor bişey demiyorum ben. Arada da ben çıkıyorum bebeği ona bırakıp, kv konusunda gitmek istemiyorsanız gitmeyin annenize falan gidin siz tek

Eşiniz benim canım, tatlı kocamın benzer bir modeli
Laftan anlamaz, alışmış bi kere ne yapsan vazgeçmez, seni de annesine götürmese içi rahat etmez ama annesinde oturmaz atar kendini dışarı (Sanırım kv- gelin ilişkisi pekişsin diye erkekler aradında bi taktik bilemedim).
Ben annemlere kocacığımı götürüp kendim çıktım ve onu evde bıraktım. Bir döndüm yerinde yeller esiyor. Çocuğa başkası baktığı sürece nereye gittiğim önemli değil
Bu konuda en iyi çözüm net duruştur. Kvnizde sıkılmıyorsanız sorun yok ama sıkılıyorsanız: Dışarı çıkacaksan ben evde böyle iyiyim sen git aileni gör oradan çıkıp gezersin diyin ve ısrar eder saçmalarsa sert tavrınızı koyup gitmiyorum diyin. Ve geç olmadan çocuğunuzu eşinize bırakıp hafta da bir ya da 2 haftada bir kesinlikle arkadaşlarınız, kardeşiniz, akrabanız, anneniz vs bir program yapın akşam çıkın dışarı. Yoksa maalesef ileride alışmadığı için bu tip talep için eşinizle tartışmalarınız olabilir.

Eşim bensiz hicbiryere gidemez mantığını anlamıyorum ben gerçekten, bende giderim ki küçük cocuğum var , eşimde gider, insanın arkadaşlarıyla tek oturup muhabbet etmeye ihtiyacı oluyor. Yarın ben arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem eşimin başka bir programı var çocukları bölüşüp ayrı takılıcaz yani :) bu tarz şeyleri de çok yaparız bizde mi var bir anormallik :)

Şuan bensiz kuzenleriyle çıktı benım biraz bulantım oldugu için gitmek istemedim ..

Çıkabilir .Ben de çıkıyorum.Evli olmak dipdibe ,yapışık ikiz olmak demek değildir.

Kendi ailenizle aynı şehirde yaşıyorsanız onlara gidin sürekli ve eşinizin size yaptığını kendisine yapın. Kv ise gitmek istediğinde bahane bulun sık sık gitmeyin ve geceleri çıkmasını istemediğinizi güzel bir şekilde dile getirin. Halende anlamıyorsa bırakın gitsin.

Ay keske ciksa diyorum bende. Haftada bir brnde arkadaslarimla gorussem o da gorusse ne guzel olurdu. Esim surekli birlikte zaman gecirelim istiyor. Bende onunla zaman gecirmeyi tabi ki cok seviyorum ama bizim kizlar da her hafta toplaniyor bazen katiliyorum bazen katilamiyorum. Ama senin yeeinde olsam bende arkadaslarimla haftada bir gorusurdum ne guzel iste degerlendir bu firsati.

Akşam 6 civarı eve gelir yemek hazırlarım yeriz çocukla oynarken bir yandan kahvesini içer 8civari çıkar, 10bucuk 11 arası eve gelir. Haftada 1 olup rutine binmesi beni rahatsiz ediyor. Yoksa arada olabilir tabiki.
Ciksin adam ne var bu insanlar gunduz calisiyor aksam bos vakitleri oluyor bu kadar da darlamayin adami

Bana normal geldi kv ile oturman niye sorun her gün bir arada olan napsin.

Eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. 30 dklık mesafe . Arada esiyor gidiyoruz 3 5 gün kaliyoruz. O arada o da arkadaşlariyla kahvede görüşüyor veya kardesiyle takılıyor. Ilk zamanlar hic gitmesin istiyordum ama onun da hayatı var hep ben hep ben olacak degil. Ama kendi evimizde beni birakip gitmez. Belki halı saha derbi macı falan olursa gider. Yani çok abartmıyorsa normal bir durum bence.

Valla benimki haftada 2 çıkar.
Ama kimle çıktığı,nerde oldugu kaçta geleceği bellidir.
Önceden bunu sorun yapardım ,şimdi çıksın die gözünün içine bakıom hatta arkadaşlarına mesaj atıom gelmesin daha oyalayın az kafa dinliyim diom :)

Eskiden yoktu bu adamlarin disari cikmasi. Son yıllarda basladi. E ne var ciksin haftanin bir gunu iki gunu diyen kadinlar da yoktu eskiden. Kadinlar Çanak tuttukca adamlar azitiyor o bir gun 7 gün oluyor sonra. Ben hic bilmem babamin disarda baskalariyla bir cay içtiğini bile.

eşle vakit geçirmek ayrı arkadaşlarla geçirmek ayrı. insan haftada bir tabii ki ailesiyle arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister. ama sizde sorun bu hakkı sadece eşinizin kullanıyor olmasında. madem siz de çalışan insansınız haftasonları ikişer gün tatiliniz varsa bir hafta sen bir hafta da ben cumartesi çocuğu bırakıp arkadaşlarla buluşacağız diye anlaşma yapın. pazar gününü de beraber geçirin. her hafta her hafta birbirinizin ailesinde ne işiniz var. bence insanlar eşlerini kendi ailelerinin yanına bu kadar sık götürmemeli eziyet yani. ayda yılda bir görüşülür yeter. evlendik diye kazık kadar olduktan sonra tanıdığımız insanlarla görüşmekten zevk alır gibi yapmanın anlamı yok. eşiniz kendi cumartesisinde bağ bahçe görmek istiyorsa gitsin annesine. ayrıca eşim beni ailesinin yanında bırakıp çıkıp çıkıp gitse trene atlar gene giderim niye boyun eğiyorsunuz. kendi parasını kazanan insansınız evliliğinizde bütün kuralları eşinize göre belirlemeyin. ayrıca eşlerin beraber vakit geçirmesi sadece haftasonları olmaz. akşamları iş çıkışı sohbet ediyor musunuz gece bi yürüyüşe çıkıyor musunuz adam sizinle vakit geçirmekten zevk alıyor mu. almıyorsa zaten başka sıkıntılarınız var.

Tersini dusundugumden cevap vereyim. Ciftlerin ikisi de memnunsa hayatindan anormal olan kimse yoktur. :)

Gidemez çünkü giden biri tercihim olmazdı. Sevmiyorum öyle.
Ha nolur benim samimiyetimin olmadığı iş arkadaşlarıyla yılda 2-3 çıkarlar bir yemeğe...

Ya da ben misal arada bir görebildiğim kuzenimle alışverişe çıkarım, dışarı çıkarım.

Onun dışında öyle her hafta rutine binmiş şekilde ayri takılmayı biz yapmıyoruz zaten görüştüğümüz arkadaslar ortak. Esimin gorustugu arkadaslarinin, eşlerinin hepsiyle muhabbetim var. Arkadaslarla konuşurken ortamda eşimin olmasından rahatsız olmuyorum ben şahsen, eşim de olmuyor.

Koye gittiginizde esinizinkahveye diye cikmasi normal geldi bana. Koylu bir erkegin aksam aktivitesi bu sonucta,aksam yemeginden sonra da kadinlar geziyor koyde ev ev. Kapilar ardina kadar acik,kim kimin evinde belli degil benim esimin de teyzesi koyde yasiyor her gittigimizde durum bu. Bir donem ayda bir gittik,bir donem de iki haftada bir gittik. Her seferinde ben kadinlarla oturdum esim de orda burda gezdi. Rahatsiz olmadim bilmiyorum,rahatsiz olsam ben de cikar gezerim konu komsu,tanimak sart degil koyde herkes geziyor. Bence siz de ya gitmeyin ya da sorun etmeyin kendinize

eşim asla gece çıkmaz. hatta kayınvalidem evlenmeden önce eşimi benim yanımda uyardı, eşin olmadan akşam dışarı adım atmak veya eve arkadaşını eşi olmadan getirmek asla yok dedi. geçenlerde 1 kere eniştemizle akşam 1 saatliğine bir cafeye gittiler, kayınvalidem duyunca kızmış. bizde adet böyledir. çıksa dahi ya eşi olacak yanında ya da eşim babamla çıkar. babamla zaten kanka gibiler :))) biz bunu eşimle hiç sorun etmedik. eşim de memnun yani bu durumdan. kayınvalidemgile gitme konusunda da rahatız. sıkmazlar illa gelin diye.

eşin seni dinlemiyorsa durum biraz kötü. ama yine de tatlı dille güzellikle konuşmayı dene. dinlemese bile sen anlat. ya da kardeşi ile konuş o da abisini uyarsın.

Eşim böyle bir şey yapmaya cesaret etseydi asla engellemez ben de onunla beraber çıkar arkadaşlarımla takılırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…