- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Eşim bensiz hicbiryere gidemez mantığını anlamıyorum ben gerçekten, bende giderim ki küçük cocuğum var , eşimde gider, insanın arkadaşlarıyla tek oturup muhabbet etmeye ihtiyacı oluyor. Yarın ben arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem eşimin başka bir programı var çocukları bölüşüp ayrı takılıcaz yani :) bu tarz şeyleri de çok yaparız bizde mi var bir anormallik :)1 gece veya gunduz cocugu birakip siz de cikin.
7/24 esle, sevgiliyle vakit gecirmek olmaz. Insanin psikolojik olarak sosyallesmeye, arkadasa da ihtiyaci var. Iki lafin belini kirmak herkese iyi gelir :) Bebek/cocuk var diye eve kapanmak, sosyal hayattan kendini soyutlamak bana saglikli gelmiyor. Bence siz de sosyallesin, sevmiyorsaniz da karsidakinin de sevmemesini beklemeyin. Adam her gun gezmiyor sonucta, haftada 1 gun dozunda geziyor.
Kendi ailenizle aynı şehirde yaşıyorsanız onlara gidin sürekli ve eşinizin size yaptığını kendisine yapın. Kv ise gitmek istediğinde bahane bulun sık sık gitmeyin ve geceleri çıkmasını istemediğinizi güzel bir şekilde dile getirin. Halende anlamıyorsa bırakın gitsin.Hanımlar kadınlar gününüz kutlu olsun.
Evliyim bir kuzum var.
Eşim haftada 1 bizi bırakıp geceleri dışarı çıkıyor. Arkadaşları veya kardeşi ile olabiliyor. Genelde kardeşi ile çıkıyor. Ben bekarken asla böyle bisey yaşamadım bana çok garip geliyor. H.sonu da kvye gidiyoruz. 2haftada bir olabiliyor. Orda da bizi yalnız bırakıyor. Kardeşi ve babası ile kahveye veya dışarı çıkıyorlar. Ben kv ile oturmak zorundayım sanki! Pazar günleri alışverişe mi ayıralım yoksa orda mı oturalim. Gerçekten çok yoruldum beni dinlemiyor hiç. Ben de ailemle görüşmeye gittiğimizde onu yalnız bırakmıyorum veya geceleri anneme gideyim de biraz takılalım demiyorum. Bana bunu yapıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Siz olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz?
Ay keske ciksa diyorum bende. Haftada bir brnde arkadaslarimla gorussem o da gorusse ne guzel olurdu. Esim surekli birlikte zaman gecirelim istiyor. Bende onunla zaman gecirmeyi tabi ki cok seviyorum ama bizim kizlar da her hafta toplaniyor bazen katiliyorum bazen katilamiyorum. Ama senin yeeinde olsam bende arkadaslarimla haftada bir gorusurdum ne guzel iste degerlendir bu firsati.Hanımlar kadınlar gününüz kutlu olsun.
Evliyim bir kuzum var.
Eşim haftada 1 bizi bırakıp geceleri dışarı çıkıyor. Arkadaşları veya kardeşi ile olabiliyor. Genelde kardeşi ile çıkıyor. Ben bekarken asla böyle bisey yaşamadım bana çok garip geliyor. H.sonu da kvye gidiyoruz. 2haftada bir olabiliyor. Orda da bizi yalnız bırakıyor. Kardeşi ve babası ile kahveye veya dışarı çıkıyorlar. Ben kv ile oturmak zorundayım sanki! Pazar günleri alışverişe mi ayıralım yoksa orda mı oturalim. Gerçekten çok yoruldum beni dinlemiyor hiç. Ben de ailemle görüşmeye gittiğimizde onu yalnız bırakmıyorum veya geceleri anneme gideyim de biraz takılalım demiyorum. Bana bunu yapıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Siz olsanız nasıl bir çözüm bulurdunuz?
Ciksin adam ne var bu insanlar gunduz calisiyor aksam bos vakitleri oluyor bu kadar da darlamayin adamiAkşam 6 civarı eve gelir yemek hazırlarım yeriz çocukla oynarken bir yandan kahvesini içer 8civari çıkar, 10bucuk 11 arası eve gelir. Haftada 1 olup rutine binmesi beni rahatsiz ediyor. Yoksa arada olabilir tabiki.
Bana normal geldi kv ile oturman niye sorun her gün bir arada olan napsin.Hep beraber gidiyoruz. Biraz hos beş edip ben babamla kardesimle kahveye gidiyorum ya da bağ bahçeye bakıcam diyor. Genelde annesi de yemek yapıyor sağolsun, biz de sofra kuruyoruz onlar dışardayken. Ben çocuğu uyutuyorum filan. Sonra onlar geliyor. Yemek yeniyor, onlar içeri geçiyor, biz kv ile bulaşık yıkıyoruz sofrayı topluyoruz derken akşam oluyor. 3 yıl çıktık evlendik. 3bucuk yıllık evliyiz.
2 haftada 1 bu rutini sevmiyorum. Ilk zamnlar mutlu olduğunu görünce ses ermedim ama her defasında olunca tartışmaya başladık.
Eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. 30 dklık mesafe . Arada esiyor gidiyoruz 3 5 gün kaliyoruz. O arada o da arkadaşlariyla kahvede görüşüyor veya kardesiyle takılıyor. Ilk zamanlar hic gitmesin istiyordum ama onun da hayatı var hep ben hep ben olacak degil. Ama kendi evimizde beni birakip gitmez. Belki halı saha derbi macı falan olursa gider. Yani çok abartmıyorsa normal bir durum bence.Hanımlar kadınlar gününüz kutlu olsun.
Evliyim bir kuzum var.
Eşim bensiz hicbiryere gidemez mantığını anlamıyorum ben gerçekten, bende giderim ki küçük cocuğum var , eşimde gider, insanın arkadaşlarıyla tek oturup muhabbet etmeye ihtiyacı oluyor. Yarın ben arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem eşimin başka bir programı var çocukları bölüşüp ayrı takılıcaz yani :) bu tarz şeyleri de çok yaparız bizde mi var bir anormallik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?