Esiniz geceleri disari cikar mi?

bebeği birine emanet edip 1 hafta boyunca dısarı cıkardım . benım esımde cıkar ısımız yoksa fakat oda benımde tanıdıgım arkadasıyla ama vaktınde gıder gelır ornek 8de gider 10da evdedir. hersey karsılıklı

Oooooo oda birşey mi :). Gece dediğin kaç gibi. Bence bırak beterin beteri var. Zaten çıktığı kardeşi babası ne yapabilirler. Arkadaşları ile de en fazla halı sahadır. Tek derdin budur inşallah

Büyük bir sıkıntı değil haftada bir dışarı çıkması, ama güzel bir üslup ile rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz.

Aynısını yapardım ben olsaydım ve zamanında da yaptım
Empati yoksunu insanlara , yaşatmak lazım.

Kesinlikle katılıyorum, ben de olsam aynı şekilde davranırdım.

Tabii ki eşin arada bir arkadaşları ile görüşebilir, bu normal ve doğal birşey.
Ancak bunu her hafta yapması biraz saçma olmuş.

Aile ziyaretleri adı üzerinde ailecek yapılır, bir arada görüşmek için.
Seni orada bırakıp başkaları ile dışarda vakit geçirmesi de saçma.
Madem seni yalnız bırakacak, sen niye gidiyorsun ki kayınvalidene?
Eşin annesini özlediği zamanlar gitsin görsün.
Seni yanında sürüklemesinin bir manası olmuyor bu şekilde.

Bunları eşin ile konuşmalısın.
Umarım anlar ve düzene sokarsınız.

en sevmediğim konu. Bizim bir arkadaş grubumuz var hepsinin kocası şikayetçi. Sürekli benden için bak minnak nasıl da izin veriyor onun kocası çıkıyor diye kendi aralarında kıyas ve dırdır ediyorlar. Şöyle ki adam zaten bunalıyor akşama kadar yemek yer vakit geçiririz çıkmak isterse çıkar ben de çocukları alırım ya da anneme bırakır çıkarım. Ha çıkamadıysam arkadaşlarımı çağırırım kaç yaşında insanlarız bir yolunu buluruz yani. eşler birbirlerine alan tanımalı siz de tanıyın ve kendi yolunuzu bulun bence.

evet koy ortami biraz insani buna itiyor da,
her haftasonunu da boyle gecirmek istemez insan ya,
bence esi arada bir yanliz gitmeye alissin ki konu sahibini biktirmasin.

Ay benimki de tam asosyal ben diyorum arada bir çık da bende bir arkadaşlarımla takılayım.

Şaka bir yana da eğer gece çok geç saatlerde eve gelmiyorsa arada bir çıkıp gezmesine karışmayın. Genelde erkek kardeşiyle çıkıyor diyorsunuz. En azından bekar erkek arkadaşlarıyla takılmıyor. Yalnız kayınvalidenizdeyken sizi bırakıp çıkması bana göre yanlış. He kırk yılda bir olur tamam ama eşim beni annesiyle bırakıp sürekli kendi başına gezse sorun çıkarırım. O benim babamla baş başa ne kadar zaman geçiriyor ki. Herşey karışıklıklı...

evet koy ortami biraz insani buna itiyor da,
her haftasonunu da boyle gecirmek istemez insan ya,
bence esi arada bir yanliz gitmeye alissin ki konu sahibini biktirmasin.
Aman her haftasonu gereksiz zaten ben de gitmiyorum uzun suredir. Esime aynen soyledim arada sen yalniz git,akrabalarin orda istedigin kadar takilirsin diye. Cocukla cok zor oluyor bana cunku.

sizi en iyi ben anlarım
eşim haftada bir fırsat bulursa çıkar yemeği yer çıkar en erken 11 de eve gelir.
biz ilde kvdem ilçede oturur aramız 1sa filan iki haftada bir evlendiğimizden beri oraya gideriz hatta geçen sene nerdeyse her hafta gttik. kvdem çcocuklarıma baktığı için gittik geldik.
eşim orda yemeği yer dışarı çıkar en erken gece yarısı eve gelir.orda kendini kaybeder çocuk mahalle arkadaşı vs çay sigara muhabbetleri.
eşimin beni sevmediğini düşünmüyorum mesela siz de öyle yormayın .şöyle diyorum eşim önce kendini seviyor.
şimdi ben anlatsam roman olur ( mesela eşime göre çok abartıyorum ).

arkadaşların yorumlarını okuyorum bir yandan
hepsi doğru şeyler söylüyor gitme sen de ona aynısını yap vs
yok yok eğer karşıdaki kişi empati yeteneğinden yoksun ise,önceliği kendi mutluluğu ise bu yaptıkların hep çöp en azından ben kendim için böyle söyleyebilirim.
istemiyorum gtmek dedim küstü
küçük yer vs millet bi mana aradı oğlan geliyor gelin yok vs gibi
kvdeme çıtlattım ne de olsa serde evladı objektif olamadı.bi de destek verirsem gelmeyi gitmeyi keserler herhalde diye düşündü sanırım günahını almayayım da eee ne diyeyim dedi.
velhasıl belki böyle davranmasalardı orayı özlerdim gitmek gelmek isterdim benm de gtmeye kapım var derdim ama böyle kural gibi olunca hiç cazip gelmiyor.

Aynı sorunu biz de yaşıyoruz eskiden eşim beni kv ile bırakıp çıkar arkadaslariyla gezerdi ben de o eve dönene kadar sini küpü olmuş bir halde onu beklerdim (sabah 11 12 gibi çıkıp gece 11 gibi dönerdi yillik iznimizde kvdedeyken) şimdi o çıkıyor arkasından ben çıkıyorum o yıllık izninde annesiyle oturmuyorsa senede bir ben hiç oturmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…